Příspěvky uživatele - 23.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problémy s novým vrtem, 26.9.2012
Mýli te se:-(ted obec prý má povolení k odběru z průzkumného vrtu... je to již víc jak měsíc a světe div se odbor životního prostředí ji dal befel:-(co na to říci?komora hydrogeologů jsi jde na ruku starosta rozdává dotace takže nikdo proti němu... celý příspěvek >
Problémy s novým vrtem, 25.8.2012
ale protože bylo pravděpodobně během měření prováděno majitelem nemovitosti čerpání-odběr vody, tyto udaje zde neuvádíme z důvodu nevěrohodnosti.toto je výsledek jak to obejít:-(bohužel v našem státě je vše možné
Problémy s novým vrtem, 23.8.2012
dobrý den.Mám studnu 5m hlubokou 150cm skruže a ještě kdysy vrtaná. studna byla vykopána před r 1950 a renovace včetně skruží okolo r 1970 nyní v dubnu se obec rozhodla udělat si 30m vrt cca 20m pod mou studní na mou námitku byla udělaná čerpací... celý příspěvek >
Hokkaido - hnije, 18.3.2012
Hokkaida vydrží nejlíp až do března na okenním parapetu v místnostech s okny na severní straně, stonky nechávám delší zaschnout, vydrží tak větší i menší velikosti. Takto vydrží i velké cukety.
Krovinořez partner B347B, 2.3.2011
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s tímto křovinořezem? není moc drahý a docela by se mi zamlouval.jen nevím jaké má zpracování, at nekoupím za málo peněz málo muziky.děkuju jirka
Křovinořez husqvarna 325, 28.2.2011
je to tak, v létě bude pořádně dostávat do těla, ohrady jsou obrovské a tráva v nich a taky.chtěl jsem něco silnějšího, jenže ted je zrovna možnost dobré koupě té 325,je to předváděcí model za 7000 kč.. takže pořád zvažuji.díky za všechny rady.
Křovinořez husqvarna 325, 27.2.2011
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na křovinořez husqvarna 325, nějaké informace o výkonu a tak.potřeboval bych ho na obsekávání ohrad s elektrickým ohrádníkem: myslíte že tento křovinořez bude stačit? má výkon nějakých 0.9 kw, nevím jestli to není... celý příspěvek >
Pěstování strelície - semínka, 19.7.2010
Dostala jsem semínko Strelície a normálně jej zasadila do květináče pod igelit a udržovala stále vlhkou zeminu. Píší, že je to zdlouhavá záležitost než vyklíčí tak jsem čekala asi půl roku a opravdu mi začlo něco rašit. Bohužel mě to docela... celý příspěvek >
Motorové postřikovače versus motorové rosiče, 2.6.2009
Děkuji ujistil jste mě díval jsem se na solo, ale na jejich stránkách jsem nenašel konkrétní využití a hlavně jsem postřikovač ani rosič v akci neviděl takže ještě jednou díky a ty skládky ty jsou tady obrovské
Chci si koupit něco na postřiky hlavně aversolem ale ať to neleží doma v garáži ptám se i na jiné využití mohl byste mi něco doporučit.václav
Takže 5000-7000ks malých listnáčů by s rosičem neměl být problém, aby toho nebylo více na zemi a na stromku nic.vaclav
Lze SR420 použít i na skládky (postřik proti kůrovci)?Vaclav
Co použít na postřik lesních kultur proti okusu zvěře(aversol, morsuvin) postřikovač nebo rosič.Václav
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 6.2.2009
Zdravím Vás.Dle mého soudu je jedna z dobrých variant zetor 6911 který si s těmi pěti hektary snadno poradí a je to traktor jednoduchý na udržbu i opravy.Pracují s ním na deseti hektarech a uplně mi stačí VH
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika