|
Problémy s novým vrtem, 26.9.2012 Mýli te se:-(ted obec prý má povolení k odběru z průzkumného vrtu... je to již víc jak měsíc a světe div se odbor životního prostředí ji dal befel:-(co na to říci?komora hydrogeologů jsi jde na ruku starosta rozdává dotace takže nikdo proti němu... celý příspěvek > |
 |
Problémy s novým vrtem, 25.8.2012 ale protože bylo pravděpodobně během měření prováděno majitelem nemovitosti čerpání-odběr vody, tyto udaje zde neuvádíme z důvodu nevěrohodnosti.toto je výsledek jak to obejít:-(bohužel v našem státě je vše možné |
 |
|
 |
Problémy s novým vrtem, 23.8.2012 dobrý den.Mám studnu 5m hlubokou 150cm skruže a ještě kdysy vrtaná. studna byla vykopána před r 1950 a renovace včetně skruží okolo r 1970 nyní v dubnu se obec rozhodla udělat si 30m vrt cca 20m pod mou studní na mou námitku byla udělaná čerpací... celý příspěvek > |
 |
Hokkaido - hnije, 18.3.2012 Hokkaida vydrží nejlíp až do března na okenním parapetu v místnostech s okny na severní straně, stonky nechávám delší zaschnout, vydrží tak větší i menší velikosti.
Takto vydrží i velké cukety. |
 |
Krovinořez partner B347B, 2.3.2011 Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s tímto křovinořezem? není moc drahý a docela by se mi zamlouval.jen nevím jaké má zpracování, at nekoupím za málo peněz málo muziky.děkuju jirka |
 |
Křovinořez husqvarna 325, 28.2.2011 je to tak, v létě bude pořádně dostávat do těla, ohrady jsou obrovské a tráva v nich a taky.chtěl jsem něco silnějšího, jenže ted je zrovna možnost dobré koupě té 325,je to předváděcí model za 7000 kč.. takže pořád zvažuji.díky za všechny rady. |
 |
Křovinořez husqvarna 325, 27.2.2011 Dobrý den, chtěl bych se zeptat na křovinořez husqvarna 325, nějaké informace o výkonu a tak.potřeboval bych ho na obsekávání ohrad s elektrickým ohrádníkem: myslíte že tento křovinořez bude stačit? má výkon nějakých 0.9 kw, nevím jestli to není... celý příspěvek > |
 |
Pěstování strelície - semínka, 19.7.2010 Dostala jsem semínko Strelície a normálně jej zasadila do květináče pod igelit a udržovala stále vlhkou zeminu. Píší, že je to zdlouhavá záležitost než vyklíčí tak jsem čekala asi půl roku a opravdu mi začlo něco rašit. Bohužel mě to docela... celý příspěvek > |
 |
Motorové postřikovače versus motorové rosiče, 2.6.2009 Děkuji ujistil jste mě díval jsem se na solo, ale na jejich stránkách jsem nenašel konkrétní využití a hlavně jsem postřikovač ani rosič v akci neviděl takže ještě jednou díky a ty skládky ty jsou tady obrovské |
 |
Motorové postřikovače versus motorové rosiče, 2.6.2009 Chci si koupit něco na postřiky hlavně aversolem ale ať to neleží doma v garáži ptám se i na jiné využití mohl byste mi něco doporučit.václav |
 |
|
 |
Motorové postřikovače versus motorové rosiče, 2.6.2009 Takže 5000-7000ks malých listnáčů by s rosičem neměl být problém, aby toho nebylo více na zemi a na stromku nic.vaclav |
 |
Motorové postřikovače versus motorové rosiče, 2.6.2009 Lze SR420 použít i na skládky (postřik proti kůrovci)?Vaclav |
 |
Motorové postřikovače versus motorové rosiče, 2.6.2009 Co použít na postřik lesních kultur proti okusu zvěře(aversol, morsuvin) postřikovač nebo rosič.Václav |
 |
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 6.2.2009 Zdravím Vás.Dle mého soudu je jedna z dobrých variant zetor 6911 který si s těmi pěti hektary snadno poradí a je to traktor jednoduchý na udržbu i opravy.Pracují s ním na deseti hektarech a uplně mi stačí VH |
 |