Příspěvky uživatele - 1.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
dotaz, 30.5.2007
Je to calistemon (štětkovec), vyžaduje podobné podmínky jako oleandr, přes léto venku, zalévat, v zimě do mrazuvzdorné světlé a chladné místnosti.
neznámý název, 30.5.2007
Škoda, že nejsou vidět listy a výška rostliny, ještě by to mohlo být osteospermum.
Strunova sekacka - jakou, 25.5.2007
Mám partnera 8. rok a nemám jediný problém, používám ho téměř denně od jara do podzimu - sekám trávu králíkům, připravuji seno a strunou začičťuji po rotační sekačce. Typ si ale z hlavy nepamatuji, ale je ze spodního výkonového spektra.
neznámá rostlina, 21.5.2007
Máte pravdu, taky jsem si ji prohlédla a není to ono. Tak se omlouvám.
neznámá rostlina, 16.5.2007
Co takhle canabis "tráva". Počkejte ještě nad další reakce.
Kdo zná popínavku divý Jano?, 16.5.2007
Neznám. Ale ve vyhledávači byl odkaz na pořad v televizi "Dobrá rada nad zlato" s Jiřinou Bohdalovou a tam uvádějí, že se dá pěstovat v truhlíku, že je to plevelná liána (takže zřejmě nic okrasného, resp. asi nic náročného) a že jí tak... celý příspěvek >
Co je to za okrasné rostliny? (viz. obr.), 15.5.2007
První dva obrázky, typuji na cornus (svída) a druhé dva euonymus (brslen).
Co jsem si zasadil jako zivy plot?, 16.4.2007
Vypadá to na javor klen (Acer pseudoplatanus).
Stihl MS441 x Husqvarna 575XP x Dolmar PS7900?, 9.3.2007
Pane "Dolmar" a od kdy se udává kroutící moment v kilowatech?
Stihl nebo Husgvarna, 9.3.2007
Oba typy pil jsou kvalitní výrobky, "k baráku" tak akorát... Výkonově i váhově jsou na tom obdobně. Obě mají plastové kartery. Osobně bych volil Husqvarnu, protože má pružinový antivibrační systém (Stihl má gumové... celý příspěvek >
Vyryl jsem v lese několik habrů..., 5.3.2007
Absence terminálního výhonu není u habru na živý plot žádným handicapem. Habr se dá velice dobře tvarovat, což je pro živé ploty důležité. Co se týče ujímání, tak je dobré pokusit se vyrýpnout stromek s velkou částí kořenového balu. J.P.
Homelite, Hecht nebo Partner? Co je lepší., 5.3.2007
Pilu Hecht mám 1,5 roku jsem sní spokojen pracovala 4 měsíce jako profi v lese, kamarát jí má déle a taká sní asi 6 měs dělal v lese. Je trochu těžší,ale robusní a výkoná , je to asi ve své kategorii nejlepší poměr výkon-cena.
Výběr profi křovinořezu, 5.3.2007
Z uvedené nabídky bych já osobně volil Stihl FS 450. Křovinořez této třídy není ještě tak těžký a má pro Vaše potřeby dostatečný výkon. Já mám Stihl FS 350 už 8 let, dřív jsem ho používal pro profi vyžínání v lese, nyní jej využívám v našem... celý příspěvek >
Motorová pila Oleo-mac, 1.3.2007
Nic proti, ale při výměně řetězky musíte i u mnoha typů Husqvarny, Jonsereda, Homelitky apod. demontovat spojku. Kde jste přišel na to, že Stihlky jsou těžší něž Husqvarny?
Motorová pila Oleo-mac, 1.3.2007
L = nízké otáčky motoru, H = vysoké otáčky motoru, T = doraz volnoběhu. Doma můžete seřizovat maximálně T a L. Na háčko vůbec nedoporučuju bez otáčkoměru "hrabat", protože by Vás to mohlo stát snadné přetočení a zadření pily. Karburátor... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika