|
Příspěvky uživatele - 209.64
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vytápění skleníku, 26.9.2012 To vypadá moc pěkně, jenom mě trochu zaráží ty ceny (nehledě na to, že u nás to asi k sehnání nebude). Něco s analogickou funkcí (pokud by nevadilo, že to bude trochu nevzhledné a bude zabírat o něco víc prostoru) by se dalo vyrobit ze 3-4 PET lahví... celý příspěvek > |  | Vytápění skleníku, 25.9.2012 No vždyť právě celá tahle "legrace", kterou jsem tu popisoval, je jen a pouze o akumulaci přebytečného tepla do země... |  |
|  | Vytápění skleníku, 25.9.2012 Jistě, jak říkáte, všechno je o prioritách. Nejlepší by bylo to prostě nějak změřit (anebo propočítat), ovšem nevím, jestli by to šlo udělat nějak jednoduše, aby to dávalo aspoň trochu smysluplné výsledky.
Pokud byste měl (nebo i kdokoliv jiný)... celý příspěvek > |  | Vytápění skleníku, 25.9.2012 To je příliš zjednodušený závěr :-). Možná to fungovalo (minimálně by to mělo o trochu protáhnout vegetační období, je jen otázka, o jak dlouhou dobu), jenom, pokud vím, to cíleně nikdo neporovnával s původním stavem, aby se z toho daly vyvodit... celý příspěvek > |  | Vytápění skleníku, 25.9.2012 Jak jsem psal, v noci nesvítilo sluníčko, tzn. ventilátor přestal pracovat (ani by nebylo smysluplné, aby honil do trubek studený vzduch... a pokud to fungovalo, tak měla během noci být teplota ve skleníku o něco vyšší oproti původnímu stavu, z... celý příspěvek > |  | Vytápění skleníku, 24.9.2012 Děda jeden čas používal ve skleníku (na jedné polovině) něco podobného, poradil mu to jeden známý. Do země (do hloubky tak 30-40 cm) jsme zakopali novodurové roury o průměru cca 10 cm (možná o něco víc), dvě nebo tři vedle sebe a pospojovali je tak,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|