|
Dolmar MS-335.4 U, 11.5.2012 Děkuji za odkaz na návod, pomůže mi to se rozhodnout. Ale je pravda, že mě zaujal i 4tak od Dolmaru budu si to muset ještě promyslet. |
 |
Dolmar MS-335.4 U, 11.5.2012 No momentálně porovnávám Dolmar 430 U s 335.4 a Hitachi CG 40EAS. Taky jsem přemýšlel o RYOBI RBC 52SB. Potřebuju něco na dosekání po sekačce kolem stromů a na sušení trávy se sklonem 45 stupňů + rovina do 2000m plochy. Chtěl jsem spíš dvoutakt mám... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Dolmar MS-335.4 U, 11.5.2012 Hledal jsem informace na křováky Hitachi (dříve Tanaka), ale nikde nic moc zkušenosti. Mají právě lepší vybrace a váhu než Dolmar. Vidím tam ale větší problém v servisu a ND. I když cenově jsou přijatelné. Asi začu uvažovat i 4 taktu i když původně... celý příspěvek > |
 |
Dolmar MS-335.4 U, 11.5.2012 Sám jsem uvažoval o Dolmaru, protože už od něj mám pilu, ale prodejce mě odradil. Uvažuju o 430 U. Doporučil mi Stigu která má sejné motory ale lepší odpružení. Doslova mi řekli, že motor dobrý, ale dál nic moc. Nejbližší servis na Dolmar je Praha,... celý příspěvek > |
 |
Hitachi CG 47 EY(T) vyzinac - vykon?, 9.5.2012 Dobrý den, máte někdo zkušenosti s křovinořezy Hitachi? Není to jen další "Japonská kvalita" ala Čína? Je mi jasny, že se v Číně montuje ale jak je to doopravdy s kvalitou a náhradními díly netuším.
PS: Na vaši otázku, osobně si myslím, že si jen... celý příspěvek > |
 |
Nůžky na živý plot - křoviny, thuje, 8.4.2012 Mám plotostřih Stiga SH 160, který vypadá stejně jako Vámi uváděný Kingpow... A jsem s ní spokojen, samozřejmě výběr je na Vás, protože s Vámi uváděným strojem zkušenost nemám. Na práci co uvádíte bych benzínový plotostřih doporučil. |
 |
Nůžky na živý plot - křoviny, thuje, 3.4.2012 Bylo by dobré napsat i název Vámi vybíraných nůžek. Taky hodně záleží na tom jak hodně velké tůje a keře tím chcete řezat. Osobně bych doporučil benzínové, mám je taky (stiga) a stříhaj i větve 2,5 - 3cm. Jsou výborny na stary tůje, zlaty deště a... celý příspěvek > |
 |
Nová orchidej nebo ne?, 17.5.2011 No dobře, tak jsem se jen ptala, jestli to může být ono, ale asi to nemá cenu.
Nebojte nechám si to vyvěštit.
Děkuji a naschle. |
 |
Nová orchidej nebo ne?, 16.5.2011 normální výhonek = květní výhonek!! |
 |
Nová orchidej nebo ne?, 16.5.2011 Tak já nevim co jinýho byste chtěl. Já se prosila o radu a ne o kritiku. |
 |
|
 |
Nová orchidej nebo ne?, 16.5.2011  fotografie |
 |
Nová orchidej nebo ne?, 16.5.2011 foto |
 |
Nová orchidej nebo ne?, 16.5.2011 Když jsem se na dívala lépe, tak mi přijde, že to není normální výhonek, ale že se okolo tvoří lístek. skusím udělat lepší foto. Jinak děkuji. |
 |
Nová orchidej nebo ne?, 15.5.2011  Dobrý den.
U phalaenopsisu mi místo dalšího listu vyrašil jakýsi stonek. Vůbec jsem se s tím po dobu co orchideje pěstuji nesetkala. Nevim, jestli je možné z toho udělat novou orchidej nebo ne. Přikládám i obrázek.
Markéta |
 |