|
Příspěvky uživatele - 131.95
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skleník Perfekt H z OBI, 22.9.2012 Tento skleník mám 10 let na kaktusy, jen v trochu menším rozměru (byl jiný výrobce) ale se stejnou konstrukcí a naprostá spokojenost. I návaly sněhu před 2ma lety vydržel bez problémů. A žádné vzpěry nepotřebuje, obsahuje pevnostní spoje jednotlivých... celý příspěvek > |  | Zálivkové podmisky, 4.2.2011 Dík i za foto, to je přesně to, co chci. Začnu objíždět zahradnictví. |  |
|  | Zálivkové podmisky, 4.2.2011 Můžete napsat kde a za kolik? Dík |  | Zálivkové podmisky, 3.2.2011 Dobrý den,
sháním do skleníku větší obdelníkové misky na zálivku. Původně jsem si je chtěl nechat vyrobit z plechu ZN, ale výsledná cena by převýšila celý skleník. Tak hledám třeba i plastové. Rozměr cca 60x40cm. Na netu jsem byl zatím... celý příspěvek > |  |
|
|
|