Příspěvky uživatele - 130.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Živý plot z mochny, 21.9.2012
dobrý den, ráda bych požádala o radu. Chystám se vysadit živý plot o výšce cca 2 metry. Představovala bych si jej z mochny, Katherina Dykes. Brouzdám po internetu a někde jsem našla informaci, že je tento keř této výšky schopen dorůst a někde se... celý příspěvek >
Jakou velikost stromu vybrat pro malou zahradu, 12.9.2012
Dobrý den, ráda bych požádala o radu. Chtěla bych vysázet na zahradě ovocné stromy - jabloň (coxova Reneta), hrušeň (Clappova máslovka) a třešeň (Kaštánka), ale bohužel nevím, jakou velikost zvolit. Zda zvolit zákrsky či čtvrkmeny. Můžete mi... celý příspěvek >
Jakou růži vybrat (začátečník), 9.9.2012
Dobrý den, chtěla bych požádat o radu. Chci zasadit růže (kolem vodovodní šachty). Celý den na to místo svítí slunce. Potřebovala bych, aby výška růží byla max. 50 cm. Na barvě mi moc nezáleží, pokud bych si mohla vybrat, líbila by se mi žlutá,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika