|
Příspěvky uživatele - 9.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chraňte včely, 26.2.2014 Je to s odpuštěním snůška raklamně utopických tezí, lorde Pipinde. A značné nepřesnosti, například bílkovin jsou v medu jen stopy v podobě pylu. Smícháním medu a slivovice vznikne nápoj alespoň pro mne nepoživatelný. A k poslední větě, máte alespoň... celý příspěvek > |  | Jetel, včely, děti, pes, 25.2.2014 Asi se jedná o jetel plazivý - bílý, předpokládám. Ten včely neobyčejně láká. A pana S. mohu ubezpečit, že včely na něj létají a po přišlápnutí bodají. Loni dostala vnučka u nás na zahradě žihadlo do nohy. Ovšem jestli ta včela seděla zrovna na... celý příspěvek > |  |
|  | Kalové čerpadlo - průměr hadice, 25.2.2014 Ten tlak neklesne nejen na polovinu, ale dalšími zrátami prakticky na nulu. Tedy na konci hadice nic nepoteče. Byla to naprosto nevhodná volba, O čerpadlech jsou tu ságy a jsou popsaná řešení. Pozdě stíháte Bycha. |  | Jetel, včely, děti, pes, 25.2.2014 Vcelku souhlasím s MV, akorát bod 3 je trochu ošidný. I když reakce dítěte není alergická, je to určitě nepříjemné a několik bodnutí denně pokud je reakce silná, není nic dobrého. Napadá mne, že jetel plazivý roste na určitých typech půd, snad na... celý příspěvek > |  | Mini, Bibi, Datlo od Semo, 24.2.2014 Píšou tam... datlové rajče oranžové... Tak nevím, Semo asi blbne poněkud. |  | Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 19.2.2014 Dobrý den ať dělám co dělám, tak devočku nemohu v jejich nabídce najít. Ale to už bylo i v diskuzích řečeno, že ji nemají (zatím?). Já jsem si už objednal někdy okolo vánoc a semena už mám dávno doma. Místo děvočky jsem objednal Nastju slastnoju.... celý příspěvek > |  | Vykouření skleníku, 17.2.2014 Mně připadne, že je to lehká zblblost tou fialovou bakterií ana tančí v míse u tyče slizu a zpívá tač mí, tač mí... Třeba bude tazatel - ka taky desinfikovat hnůj Savem.
|  | Vyvýšené záhony, 16.2.2014 Dobrý den. Tak ten ostnatý drát a výška plotu je docela úsměvná, možná na daném ůzemí nezbytná. Jinak ty záhony vypadají zajímavě a určitě takový zeleninový ostrůvek v okrasné nebo jinak koncipované zahradě dává smysl. Letos to zkusím udělat tímto... celý příspěvek > |  | Setí paprik, 10.2.2014 Tady nejde o mrazy, ale o světlo. Nedočkavci udělali jinou chybu. |  | Hodnocení vari, 9.2.2014 Je otočený ten třmen, který slouží zároveň jako ukazatel. Asi majiteli vypad a dal ho tam obráceně. |  |
|  | Česká rajčata, 9.2.2014 Nemohu si pomoct (offtopic). Když si přečtete tu stránku, je tam prostě všechno. Na pár řádcích. To byly knihy. A autoři. |  | Přesazení angreštu a rybízu, 9.2.2014 Co nejdřív, angrešty raší velmi brzy. |  | Jabloně a jiné do vysokých poloh, 8.2.2014 p. P: Jednak jsem teoreticky nepsal, že se v 700 m ořešák pěstovat nedá. Druhak prakticky vím, že v předposledních dvou letech ořešáky v okolí zmrzly napadrť a vyhánely z podoček. Tedy 11,12 nebyla úroda žádná, v 13 sem tam někde, a to velmi závisle... celý příspěvek > |  | Svätojurské vinohrady, 7.2.2014  Tak snad není všem dnům konec. Když osud dovolí, zkusím to letos.
|  | Svätojurské vinohrady, 7.2.2014 Přidám zkušenost starého vinaře nováčka z Vysočiny. Letos jsem u dcery v Pardubicích otrhal několik keřů modrých bobulí neznámého původu. Snad by to mohl být Modrý Portugal. Protože keře nebyly rok řezané, byly přetížené a cukernatost byla kolem 14... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|