Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proč ostružina nezraje?, 11.9.2014 Obsahuje fotku
Nasel jsem menšinové použití přípravku Kumulus® WG na vlnovník maliníkový... viz obrazek.  V uvahu pripadaji take pripravky Vertimec, Sanmite, Masai. J.R.
Kdy končí přirozená fyziologická letošní žravá pout molic na kadeřávku?, 11.9.2014
Panu Mirkovi z Breclavi to snad zabralo (psal tady nekde o tom), ale ve skleniku, ne venku. J.R.
Živý plot s užitkem, 11.9.2014
Nevim, chtelo by to zabery vice z blizka. Na druhe fotce nevypada, ze by mela nedostatek vlahy. Co je to za odrudu? Zkuste vyhledat obrazky a popis k chorobe 'Didymella applanata' nebo ke skudci 'Phyllocoptes gracilis' (vlnovník maliníkový). Take se... celý příspěvek >
Kdy končí přirozená fyziologická letošní žravá pout molic na kadeřávku?, 11.9.2014
Plenum jich přímo zahubí asi 1/3... a proc primo nezahubi vsechny letajici dosplece, kdyz to peclive postrikam ? To je mi divne, jak v Kocourkove. Mne se nezdalo, ze by zahubilo vubec nejake naprimo, to spis Karate,... celý příspěvek >
Živý plot s užitkem, 11.9.2014
... nemám možnost maliny pravidelně zalévat ... podle mne maliny nevyzaduji pravidelnou zalivku, ve vyssi poloze se obvykle vubec nezalevaji. Mozna se jedna o nejakou chorobu (odumirani maliniku?). Naopak kanadske boruvky je nutno pravidelne zalevat... celý příspěvek >
Z te odpovedi od Syngenty nejsem prilis moudry. Postrik jsem delal pouze 1x, ale nezaznamenal jsem prakticky zadny efekt, ani okamzity ani dlouhodoby ci reziduální. Molice jsem mel nejen na brukvovite zelenine, ale i na jahodach (rovnez nulovy... celý příspěvek >
Rajčata - rady pro začátečníky, 9.9.2014
... moc se nedaří... co to znamena, ze moc nerostou? Chtelo by to zaryt kompost pred vysadbou (nebo vysadit do kompostu), na podzim dat dolomiticky vapenec. Stridat zahony (ale jen v tom to nebude), rajcata taky chteji teplo a slunce. J.R.
Vienská, 8.9.2014
Wiliamsova letos vcelku chutna, zejmena ve srovnani s lonskem, kdy bylo nepriznive pocasi, takze ji zatim (i z casovych duvodu) za Santa Mariu menit nebudu. Vienská neni v nabidce (tam kde nakupuji), jak by vypadalo srovnani s Denisou ?... celý příspěvek >
Proč ostružina nezraje?, 5.9.2014 Obsahuje fotku
Odkaz na Hortipedium (ostruzinik) + foto... plisen seda na ostruziniku. J.R.
Opravdu nevim, proc, ja nejake prihlasovani naprosto nesnasim (i do agromanualu i jinam). Plisen seda a seda hniloba je jedno a totez - dva temer stejne vyrazy pro jednu chorobu, v tom nevidim problem. Ale u ostruzin se take vyskytuje antraknoza...... celý příspěvek >
Proč ostružina nezraje?, 5.9.2014
Nevim jak to myslite, houbovych chorob plodu je vice, ne pouze jen plisen seda. Pro nektere lidi je plisen jako plisen, hniloba jako hniloba. J.R.
Vlnovník ostružiníkový (Aclitus essigi) - Rysem napadení je nerovnoměrné dozrávání ovoce. Ostružiny zůstávají zcela nebo částečně červené. Poškození může jít tak daleko, že v době sklizně jsou na keři jen načervenalé plody. Černým... celý příspěvek >
Jahody - hodně listů, málo plodů, 4.9.2014
Nevim, chtelo by to videt, pul metru se mi taky zda moc. J.R.
Jahody - hodně listů, málo plodů, 4.9.2014
Z triletych rostlin se mnozit (obnovovat) porost nedoporucuje, natoz dlouhodobe. Lepe kazdy rok obnovit 1/3 porostu z jednoletych (uroda je pak i kazdy rok cca stejna) nebo jednou za 3 roky sazenice koupit (to pak uroda zavisi na stari... celý příspěvek >
Jahody - hodně listů, málo plodů, 3.9.2014
Mozna prehnojeni dusikem. Jak a cim a v jakych davkach hnojite? Co je to za odrudu a jak stary je to porost? Kdy jste naposledy kupovala nove sazenice z jahodarny? J.R.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika