|
Příspěvky uživatele - 19.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vyrastok na konari Topazu, 17.9.2012 Dakujem za tip. Cize ak by to bolo ono, nemusi to byt este tragedia pre strom. Dufam, ze mu to neublizi, je to moj najkrasi a prvy co plodi, ak neratam 3 jablcka na Fujine. Este pohladam ako to osetrit.
Dakujem, Juraj
|  | Popraskana kora, preco a co s tym?, 17.9.2012  Na broskyni redheaven mam prasknutu koru (stromcek zasadeny pred tromi rokmi). Zvlastne je, ze je to na severnej strane, cize asi to bebude od slnka.
Je to normalne? Treba s tym nieco robit?
Juraj
|  |
|  | Vyrastok na konari Topazu, 16.9.2012  Dnes som nasiel na dvoch konaroch Topazu MM106 dva vyrastky. Viete niekto co to je a co s tym spravit?
Strom je inac uplne zdravy, ma 3 roky a tento rok som ho prvy krat nechal zarodit. Stromcek som nehnojil ani nepostrekoval.
Duri
|  | Nově zasazená jabloň neroste, 16.9.2012 Ja mam podobny problem s Rubinolou. Stale neviem co je pricinou, stromcek som este stale nevykopal, je mi ho luto. Dva konare sa pozbierali, ale zvysok stromku aj terminal stagnuje.
Juraj |  | Rubinola nerastie - zakrpatene listy, 16.9.2012 Dakujem za radu. Ja som nehnojil vobec. Dva konare sa trocha pozbierali, ale zvysok stromceka je stale na tom zle - stagnuje. skusim este zrezat na 1/3 ako pisete, ale obavam sa ze to nepomoze. Ani kmen nehrubne.
Juraj |  |
 |
|
|
|