Příspěvky uživatele - 80.102

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Znovuzaložení zahrady a plevel, 16.3.2011
prosím o radu, oráme 20 let netknutou zahradu, všude je plno plevele-pampelišky bez atd. exustuje prostředek účinný, rychlý a neškodíci nové trávě? děkuji
Zasazení řezané růže, 19.6.2010
dobrý den, poradite mi prosím jak zasadit růži koupenou v obchodě (řezanou) aby se ujala.pry to jde, uřiznout hlavičku a dole několik oček a zasadit. zakryt petlahvi.Ale nevím to přesně, třeba je i jiná metoda
Kocour občůrává dveře, 9.6.2010
z vlastní zkušenosti: i kastrovaný kocour značkuje, ale neni to cítit tolik, nebo spíš vůbec. jinak našim kočkam STRAŠNĚ smrdí vonné olejičky, třeba eukalipt
Starý pes a štěně, 9.6.2010
u nas to bylo taky tak k 11letému stafikovi přibyl stafbulik, starší pejsek naučil samé dobré věci štěně. takže nebyl problem s venčením, s nechanim pejska o samotě atd. Ale samozřejmě jsme se věnovali staršímu steně jestli nevíc. nevýhodu to mělo... celý příspěvek >
Plísen na pomerančovníku, 21.5.2010 Obsahuje fotku
poprosim o radu. nedavno jsem stěhovala pomerančovník, musel z nádoby ven, vypadalo že se mu daři a ted jsem objevila prasklinu a vedle ni bílou plísen nevím proč a kde se vzala ze dne na den. nevíte čím to může být
Co je vhodné na živý plot, 29.4.2010
dobrý den, chtěli bychom do nádob zasadit na terasu něco co uděla stále zelenou stěnu. Je to velmi slunné místo, svíti tam od rána cca do 14h. Libi se mi buxus ale pry nerad přímé slujičko a nevím jestli bych ho mohla nechat vyrůst do výšky cca 1,5m.... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika