|
Příspěvky uživatele - 14.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co pěstovat na zahradě pro krmení drůbeže, 12.2.2013 Nejvhodnější bude asi gigant a krmná mrkev. Mají vysoký výnos, jsou chutné a dají se dobře skladovat. Jinak sušené řezané kopřivy. Pokud jde o plevely, tam je problém, že hnůj pak nemůže do kompostu, což je škoda. |  | Čerpadlo Sigma, 12.2.2013 SVA čerpadla mají charakteristický zvonivý zvuk. Zvoní v nich oběžná bronzová kola. Záleží na stáří, nové čerpadlo je tišší. Odhlučnit se dá částečně usazením na pryžové bloky a propojením výtlaku hadicí. Ale slyšet prostě bude. |  |
|  | Solo v Mountfielde, 8.2.2013 W. má recht. Akorát je otázka, jak dlouho bude trvat, než se tu objeví nový post o záběhu motoru. |  | Papriky - klíčivost semen, 8.2.2013 Nic nového pod sluncem, řekl bych. Záruku klíčivosti dá každý prodejce podle svých podmínek. Jak to probíhá v praxi nevím, ale domnívám se že takto. Šlechtitel má určitou zásobu semen různěho stáří. Aby nemusel to nejstarší osivo úplně vyhodit, udělá... celý příspěvek > |  | Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 8.2.2013 Jenže tam nemžourají nějaké nicotné úsporky, ale spousta sodíkových výbojek. |  | Kam zasadit tulipány v únoru, 8.2.2013 Jde to amatérsky tak, že se zasadí na podzim do květináče a dají do pařeniště. Tam si prodělají tu chladnou periodu a koncem zimy, v únoru se mohou rychlit. Jde to dobře s některými botanickými druhy, třeba s fosterianami. |  | Symbivit, 7.2.2013 Radu najdete přece v těch příspěvcích. Dva to použili, oba bezvýsledně. Jak si to vyhodnotíte je na vás. A pokud to nechcete číst, nikdo vás nenutí. |  | Symbivit, 6.2.2013 To, že jste špatně založil pokus je problém váš, ne můj. Já jsem žádný pokus nezakládal, stejně jako většina lidí, kteří si to koupili. Pak je ovšem hodnocení zcela subjektivní a nemůže být jiné. Mně se Symbivit neosvědčil, resp. neprokázal nějaké... celý příspěvek > |  | Symbivit, 6.2.2013 Ale oponent netvrdí, že je přípravek špatný. Píše: ""Ucinok ak nie je badatelny a jednoznacny nestoji za rec."" A s tím souhlasím. Nemá cenu cpát peníze do něčeho, čehož účinky jsou neprokazatelné (99% různých zázračných vodiček a prášků jak pro... celý příspěvek > |  | Skleník z petlahví, 6.2.2013 Nejde o zlobení, jde o uvedení všech podstatných informací. A těch bylo po začátku málo. Tímhle příspěvkem jste uvedl na pravou míru vše, co jsme rozporovali. Teď je to ok. |  |
|  | Symbivit, 6.2.2013 Taky trochu nechápu vaši reakci. K věci, použil jsem symbivit loni na rajčata. Jen ten srovnávací pokus nebyl. Protože u nás celý rok lilo, nemohla se projevit deklarovaná lepší přístupnost vody. Takže ani nepomohl, ani neuškodil, řekl bych. |  | Vytápění skleníku, 5.2.2013 Počítat neumíte zcela určitě. 40 x 25 = 1000, ne 3500. A opravdu hodně záleží na místě. Není problém mít ve skleníku 18 st v poledne, když svítí, ale je problém tam mít 15 v noci, když je -18 mráz. A ten žádná studená voda nezažene. Musí být teplá a... celý příspěvek > |  | Zelenina na poli, 5.2.2013 Kdoví jestli. Orat se mělo napodzim. Jarní přípravu musíte udělat v době, kdy ještě není dost vzrostlá vegteace, aby se dala účinně postříkat. Možná to půjde, ale nebude to ono. Co nejdřív zorat, zkultivátorovat, vyvláčet drny, usmykovat. |  | Odrůdy paprik, 31.1.2013 To klidně můžou, pro ideální polohu ať se staví třebas na hlavu. Já budu dál sázet po dvou. V mých okrajových podmínkách to považuju za dobrý způsob. Sázení po jedné je plýtvání místem. |  | Odrůdy paprik, 31.1.2013 Skoro bych řekl, že u mne je to úplně naopak. |  |
 |
|
|
|