Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsadba třešně do kompostu, 2.4.2013
Při vší úctě a informacích které mám (developer...) jste patrně nikoliv chudý člověk. Zahradu jste si nechal udělat, nechte si i zasadit strom odborným závodem. Přijedou, vyhrabou, zasadí za (pro vás) nepatrný peníz. Vy se věnujte byznysu, nebo se na... celý příspěvek >
Výsadba třešně do kompostu, 2.4.2013
Zahrádkář, který bude kupovat kompost není hoden toho označení. Každá půda má horní vrstvu více či méně silnou ornici. Tu sejměte v potřebné ploše a použijte k výsadbě. Dospod můžete dát sloupnuté drny. Není to rychlé, nedá se to koupit, stojí to... celý příspěvek >
Lignohumat, 28.3.2013
Zrovna nedávno jsem postával před výlohou zahrádkářské prodejny a zíral, co všechno hyper super duper ultra se vyrábí za účelem vymámit z nás peníze. Měl jsem chuť to vyfotit a postnout sem, ale přijel autobus. Taky přiznávám, že nejsem zcela odolný,... celý příspěvek >
Pěstování cibule ze semen - jak na to?, 27.3.2013
No cibule je to krásná, akorát tam na webu ti neumětelové píší, že jde o plod. Kam se to řítíme?
Mrazy v březnu 2013, 27.3.2013
No vidíte a nás učili, jak Havlíček v Brixenu chřadnul...
Michal K: Ale to jsme pořád u toho konstantního příkonu energie. A CO ty výkyvy způsobuje nikdo nemá ani páru, i kdyby měl osum nobelovek. Záměrně píšu co, nikoliv kdo. PzP: Já bych nechtěl do stepi. Bral bych to spíš o kousek jižněji, nějaký jih... celý příspěvek >
Pěstování cibule ze semen - jak na to?, 27.3.2013
Cibule se takto ze sadby pěstovat dají. Při sázení se zkrátí kořínek a uštípne asi třetina lístu. Ale předpoklad je kyprá zemina, nastřelit to nepůjde.
Ale to víte, že jo. Slunce už svítí z větší výšky, delší dobu, přítok energie je větší.
Ano souhlasím, nad tím není co uvažovat. To je prostý fakt. Když se tedy pustím do polemiky, pokud je země skleník, proč se oteplování projevuje snížením teploty a ne jako v malém skleníku zvýšením. Cosi mi tu skřípe.
Ano, myslel jsem to ironicky. Zeměplacka dostává každoročně od slunce prakticky stejný příděl energie. Problém je, jak ji rozdělí okolo kolem dokola.
Ořezání starší švestky, 26.3.2013
Dobrý den, jsem laik, který se začíná... >> s desetiletám stromem, který tak krásně přirůstá -  se dá přece krásně pracovat << ?
Ořezání starší švestky, 25.3.2013
Nedá se to regulovat. Tak velký strom uvnitř koruny nic rodit nebude a když, tak to bude nekvalitní. Je to dané osluněním. Musela by být řídká udržovaná koruna. Toto je typický dotaz, na nějž se nedá na fóru dát dobrá odpověď. Najděte si v okolí... celý příspěvek >
Ředkvičky, 25.3.2013
Ne.
Přesný secí strojek domácí výroby, 22.3.2013
Kdo si hraje, nezlobí. Jen poznámku k secímu strojku který se kdysi prodával, má hřídelku s třemi řadami důlků různé velikosti. Pracuje fine, ale problém je s vytvářením mostů v násypce když jsou velká hrubá semena, typicky třebas řepy. Zaklesnou se... celý příspěvek >
Jarní výsadba peckovin - uškodí mráz?, 22.3.2013
Tak na mojí zahradě je půda minimálně do 15-20 cm zmrzlá na kost. A bude to pokračovat. Jakou má teplotu nemám zdání, ale do těch 3 cm bych píchal docela těžko. Tazatel ničemu neuškodí, má-li tu možnost dát stromek do sklepa. Nedávno jsem si přivezl... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika