|
Příspěvky uživatele - 14.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výsadba třešně do kompostu, 2.4.2013 Při vší úctě a informacích které mám (developer...) jste patrně nikoliv chudý člověk. Zahradu jste si nechal udělat, nechte si i zasadit strom odborným závodem. Přijedou, vyhrabou, zasadí za (pro vás) nepatrný peníz. Vy se věnujte byznysu, nebo se na... celý příspěvek > |  | Výsadba třešně do kompostu, 2.4.2013 Zahrádkář, který bude kupovat kompost není hoden toho označení. Každá půda má horní vrstvu více či méně silnou ornici. Tu sejměte v potřebné ploše a použijte k výsadbě. Dospod můžete dát sloupnuté drny. Není to rychlé, nedá se to koupit, stojí to... celý příspěvek > |  |
|  | Lignohumat, 28.3.2013 Zrovna nedávno jsem postával před výlohou zahrádkářské prodejny a zíral, co všechno hyper super duper ultra se vyrábí za účelem vymámit z nás peníze. Měl jsem chuť to vyfotit a postnout sem, ale přijel autobus. Taky přiznávám, že nejsem zcela odolný,... celý příspěvek > |  | Pěstování cibule ze semen - jak na to?, 27.3.2013 No cibule je to krásná, akorát tam na webu ti neumětelové píší, že jde o plod. Kam se to řítíme? |  | Mrazy v březnu 2013, 27.3.2013 No vidíte a nás učili, jak Havlíček v Brixenu chřadnul... |  | Mrazy v březnu 2013, 27.3.2013 Michal K: Ale to jsme pořád u toho konstantního příkonu energie. A CO ty výkyvy způsobuje nikdo nemá ani páru, i kdyby měl osum nobelovek. Záměrně píšu co, nikoliv kdo.
PzP: Já bych nechtěl do stepi. Bral bych to spíš o kousek jižněji, nějaký jih... celý příspěvek > |  | Pěstování cibule ze semen - jak na to?, 27.3.2013 Cibule se takto ze sadby pěstovat dají. Při sázení se zkrátí kořínek a uštípne asi třetina lístu. Ale předpoklad je kyprá zemina, nastřelit to nepůjde. |  | Mrazy v březnu 2013, 27.3.2013 Ale to víte, že jo. Slunce už svítí z větší výšky, delší dobu, přítok energie je větší.
|  | Mrazy v březnu 2013, 27.3.2013 Ano souhlasím, nad tím není co uvažovat. To je prostý fakt. Když se tedy pustím do polemiky, pokud je země skleník, proč se oteplování projevuje snížením teploty a ne jako v malém skleníku zvýšením. Cosi mi tu skřípe. |  | Mrazy v březnu 2013, 27.3.2013 Ano, myslel jsem to ironicky. Zeměplacka dostává každoročně od slunce prakticky stejný příděl energie. Problém je, jak ji rozdělí okolo kolem dokola. |  |
|  | Ořezání starší švestky, 26.3.2013 Dobrý den, jsem laik, který se začíná...
>> s desetiletám stromem, který tak krásně přirůstá - se dá přece krásně pracovat << ?
|  | Ořezání starší švestky, 25.3.2013 Nedá se to regulovat. Tak velký strom uvnitř koruny nic rodit nebude a když, tak to bude nekvalitní. Je to dané osluněním. Musela by být řídká udržovaná koruna. Toto je typický dotaz, na nějž se nedá na fóru dát dobrá odpověď. Najděte si v okolí... celý příspěvek > |  | Ředkvičky, 25.3.2013 Ne. |  | Přesný secí strojek domácí výroby, 22.3.2013 Kdo si hraje, nezlobí. Jen poznámku k secímu strojku který se kdysi prodával, má hřídelku s třemi řadami důlků různé velikosti. Pracuje fine, ale problém je s vytvářením mostů v násypce když jsou velká hrubá semena, typicky třebas řepy. Zaklesnou se... celý příspěvek > |  | Jarní výsadba peckovin - uškodí mráz?, 22.3.2013 Tak na mojí zahradě je půda minimálně do 15-20 cm zmrzlá na kost. A bude to pokračovat. Jakou má teplotu nemám zdání, ale do těch 3 cm bych píchal docela těžko. Tazatel ničemu neuškodí, má-li tu možnost dát stromek do sklepa. Nedávno jsem si přivezl... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|