|
Příspěvky uživatele - 14.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Množení bromelie, 16.5.2013 Bromelie fungují tak, že matečná rostlina po odkvětu pozvolna odumírá a tvoří dceřiiné rostliny. Ty se dále pěstují. Nechte to ještě chvíli být, pak nové rostliny odlomte a zasaďte. Nebývá s tím problém, pozor na přelití. Složení substrátu si někde... celý příspěvek > |  | Je to koniec?, 16.5.2013 Tak proč to děláte, když se to nevyplatí. Dnes, v hypermarketu, sazenice rajčat asi 20 cm výška, kolem 16 Kč za kus, s barevným štítkem a popisem v němčině.
|  |
|  | IBC kontejner - vibrační čerpadlo - tlakový spínač - rozstřikovač, 16.5.2013 Čerpadlo HC 55M mi funguje v "tlakové" sestavě už čtvrtou sezónu k naprosté spokojenosti. TSP od 2,5 do 3,5 bar, jako vzdušník metr svislé 3/4 hadice. |  | Slepice si vyzobávají peří, 16.5.2013 Vždyť to máte popsané v příspěvku, na který reagujete. Jen nečtete. V tom co krmíte bílkoviny nejsou. Potřebujou maso. |  | Je to koniec?, 16.5.2013 Já bych jako poslední pokus to všechno vyhodil a nakoupil nové silné sazenice na trhu, pokud mi jde o úrodu. Zatím jsou (u nás) k sehnání.
|  | Je to koniec?, 15.5.2013 Kdoví, co v té flašce měl a čím to stříknul. |  | Střih jabloně - je správně?, 14.5.2013 Nevím, proč by to nešlo. Stačí 3 -4 dobře vyvinuté květní pupeny a je to tam. Stejně jako kolegové, mám názor zatím to nechat. Bude Vás to těšit. V červnu něco propadne, z toho co zůstane vyberete 4 nejlepší a z nich stejně jeden, dva spadnou. A to... celý příspěvek > |  | Jak na mravence v kompostu?, 10.5.2013 Nezabýval bych se tak detailně otázkou predátorů v kompostu. Co a kdo koho žere. Mravence v kompostu nemívám, což neznamená, že tam nemohou být. Spíš jim normální kompost nevyhovuje. Několikrát za sezónu to přeházejte, mravencům se to nebude líbit.... celý příspěvek > |  | Okurky - salátovky, 10.5.2013 Taky jsem klopušku neviděl, okurky od ní poškozené podle zde uvedených obrázků asi měl. A to docela dost. Ale toto přece jen vypadá trochu jinak. |  | Kterak co nejefektivneji zkompostovat vetsi mnozstvi travy, 9.5.2013 Nepomůže nic, jedině větší množství jiného odpadu hrubší struktury a prosýpat zeminou. Jenže kde ho vzít a jaký. Stejně se to zahřívá, kvasí, hnije a smrdí, zvlášť tato jarní tráva plná živin. Je možnost, když je na to dost místa, prostě to sypat z... celý příspěvek > |  |
|  | Obnova aleje, 9.5.2013 152.25: Potíž je v tom, že i ten váš příspěvek se zařadil do offtopicu. Ale je to volná diskuse a v rámci pravidel lze i štěkat, případně výt. A není to škoda. Jen to zabere pár bajtů kapacity disku. |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 6.5.2013 Problém je, že obvykle platí i odolnější, ale méně chutné. Jsme tlamy mlsné a pro ukojení chuťových buněk jsme ochotní lecos přehlédnout.
|  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 2.5.2013 Wimpi: Ano, věta první mi připomíná chlubivé posty pěstitelů rajčat, kteří nikdy nestříkali a na rajčatách nemaji stopu plísně. Nu, když je koupí v hyper, určitě čistá budou.
Větě druhé ale nerozumím. Pěstuji-li nějakou plodinu, pak proto,... celý příspěvek > |  | Je brojler bio-maso?, 2.5.2013 Jiné kuře získáte, když budete krmit domácími krmivy. Brambory, šrot - pšenice, kukuřice, naklíčený ječmen, chleba, tvaroh, kosti, masové zbytky, kopřivy, pampelišky. Chutnat bude určutě zcela jinak, bude jiná struktura masa a chuť. Bio to ale... celý příspěvek > |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 2.5.2013 Ono to je téma, o kterém se může napsat milion myšlenek. Taky bych chtěl vyjádřit souhlas s panem PzP. Dám jen jeden příklad. Do doby, než se odsířily elektrárny jsem o padlí na angreštu jen četl a vlastně byl i zvědavý, jak ta choroba vlastně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|