Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vyrustky na řapíku - choroba či normál?, 24.5.2013
Zajímavé. Před drahnými lety jsem to taky "zkoumal" a zjistil akorát, že to mají všechny třešně. Co to je a proč to je, jsem ale v žádné pomologii ani zahrádkářké knížce nenašel.
Kanadská borůvka - neprospívá, 24.5.2013
Nevím... Já bych to přesadil. Důkladně připravit jámu na sázení. Žádnou rašelinu tam nevidím. Pochopte, že bez rašeliny to nepůjde, na rozdíl, že bez drátu to jde... Když nedodržíte popisy výše uvedené, nedočkáte se výsledku. Tou rašelinou to nestačí... celý příspěvek >
Kanadská borůvka - neprospívá, 23.5.2013
Jestli není v téměř čisté rašelině, nemá cenu hnojit, stejně neporoste. Vykopat jámu alespoň 50 x 50 x 50, vystlat pe pytlem, 20 cm nad dnem propíchat, NE dno!! Směs rašeliny, trochu písku, případně spodní hrabanka. To je základ aby borůvka... celý příspěvek >
Kanadská borůvka - neprospívá, 23.5.2013 Obsahuje fotku
Mám borůvky v poměrně drsné poloze a nestalo se, že by omrzly. Hnojím zjara a po sklizni jakýmisi borůvkovými granulemi. Zjara přidávám rašelinu s kůrou nebo pilinami. Možná by se mělo zkontrolovat substrát, ve kterém rostou. Když nemají dost... celý příspěvek >
Spálené listy paprik od sluníčka, 22.5.2013
Samozřejmě vrznout papriky na plné slunce bez přistínění je chyba. Přistínit je můžete netkanou, ale teď už je to skoro jedno, co mělo shořet shořelo a to ostatní už vydrží.
Jabloň Jonagold - ještě nekvete, 22.5.2013
Tři roky starý stomek má nárok nekvést, i když pár květů by ukázat mohl. Přesazení určitě oddálení květu pomohlo. Jestli si myslíte, že naroubováním způsobíte na stromku okamžitě záplavu květů, jste na omylu. To nefunguje způsobem hup na krávu, už je... celý příspěvek >
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 22.5.2013
Nedá mi to a zeptám se. Proč tu rostlinu vedete zvenku po spirále přivazujete? Je pro to nějaký důvod? Běžně vedu rostliny vnitřkem a nemám problém s nosností, nebo sklouzáváním rostlin. Drží bezpečně bez ůvazků za listové řapíky. 
Ruční pumpa, 21.5.2013
1. Obvyklý způsob jak v současné době dostat vodu ze studny, je čerpadlo, elektrické. Rumpál pominu. 2. Ze 14 metrů vodu sací čerpadlo umístěné nad studnou, nevyčerpá, fyzika. 3. Pokud je tam dostupná elektřtina, je třeba použít ponorné... celý příspěvek >
Rajčata ven?, 20.5.2013
Rajčata prostě musím dát po 20 květnu ven, vždyť kolik jim ještě zbývá vegetace? Předpovědi poslední doby stojí za prd, média nemají nikde žádnou krizi, tak straší počasím, brzy budou dávat výstrahu, že zapadne slunce. Ústavy, čím více mají... celý příspěvek >
Novou sekačku s DOV motorem?, 20.5.2013
Zvlášť ta dlouhá trubka pro měrku oleje, ta tu ekologii opravdu nakopne. Nechápu, jak jsme bez ní doteď mohli být.
Benzin do křovinořezu, 20.5.2013
Ale to je v pořádku. Výrobce přece neví, jakou jinou sračku tam zákazník naleje. Uvedení parametrů je naprosto správně a "jištění" v podobě nízkého mísícího poměru u oleje neznámých parametrů taky. S tím souhlasím.
Benzin do křovinořezu, 20.5.2013
Napsal jsem svou zkušenost. Víc k tomu nemám co dodat. Domnívám se, že dobrých 3/4 počtu zadřených a jinak poškozených strojů tady v diskusích je způsobeno hrubou chybou uživatele, který často nemá ani páru o technice a návodu nerozumí. Ovšem to nám... celý příspěvek >
IBC kontejner - vibrační čerpadlo - tlakový spínač - rozstřikovač, 17.5.2013
Vy snad ne, ale jiní (AQUAPUMPE, s.r.o.) to dokonce doporučují a prodávají. Pokud jde o poškození čerpadla, musím říct, že u mne dobrý.
IBC kontejner - vibrační čerpadlo - tlakový spínač - rozstřikovač, 17.5.2013
Nevím, v čem je pro vás problém. Asi v jednoduchosti toho řešení. Ta sestava je naprosto funkční pro běžný zahradní provoz (nekropím trávník). To že čerpadla Malyš mají (podle vás) malou životnost sem snad nepatří.
IBC kontejner - vibrační čerpadlo - tlakový spínač - rozstřikovač, 16.5.2013
Našel byste to někde na síti. V rozvodu blízko čerpadla je téčko a z něho nahoru oběšená na zdi, nebo na něčem je ta svislá hadice, asi 120 cm dlouhá, na jejím konci je TSP. Zásoba vzduchu v hadici vyrovnává tlak. Lepší je coulka, ale 3/4 stačí.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika