|
Příspěvky uživatele - 14.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ptačí trus na římsách, 7.6.2013 Koukali bysme si střídavě pod nohy a na oblohu. |  | Páchnoucí kompost, 7.6.2013 A po fóru chcete aby to řešilo? |  |
|  | Eko proti múčnatke (padlí), 7.6.2013 O řepkovém oleji se nežertuje. Je to základní součást přípravku Bioton (Biool) spolu s trochou lecitinu jako emulgátoru. Účinnost je uvedena pouze obecně - padlí, bez určení typu rostliny. Tedy mohl by účinkovat i na révu. |  | Podestýlání jahod proti plísni, 5.6.2013 Vy jste fakt chemofil. Do jahod mi nic chemického nesmí, vyjma pár zrnek síranů. |  | Pěstování rajčat 2013, 5.6.2013 Je tak mokro a zima, že jsem tam už týden nebyl, takže nevím. |  | Vylamování květů u mladých stromků, 5.6.2013 Osobně přijímám doposud platné učení, že stromy mají kořeny, aby jimi přijímaly živiny a listy na asimilaci. Na ovoce ze stromů živených opačně jaksi nemám chuť, stejně jako na rajčata se severu Evropy v zimě. Je to jen otázka vlastního přesvědčení... celý příspěvek > |  | Brokolice: vitamina nebo hybrid?, 4.6.2013 Nevím, neznám původ brokolic v obchodech. Mně se nejvíce osvědčily hybridy Kermit a Corvet. Už se možná nemnoží. Jsou kompaktní a spolehlivé. Ani nemám problém s jejich chutí. Vitaminu jsem kdysi zkoušel, ale mimo několika dlouhých ťopek s poupaty z... celý příspěvek > |  | Mšice na třešních, 30.5.2013 Zkusím to tedy výše. O tom, že mravenci přelezou vím a kontroluju to. Co používám si teď neupamatuju, je to v placaté zelené piksle. Rozehřát to v ní nejde a někam to přendat nelze. |  | Mšice na třešních, 30.5.2013 A co, prosím, dělám špatně? Vezmu štěteček a natřu kmínek - zatím hladký - asi 30 cm nad zemí pruhem asi 8 cm širokým. Co se na tom dá udělat špatně? |  | Zakrytování sekaček, 29.5.2013 Nevím kde je problém, tomu kousku bloku motoru, který tam je vystrčený to nijak nevadí, snad se i líp chladí. |  |
|  | Mšice na třešních, 29.5.2013 Jestli tam lezou mravenci, ty mšice tam brzy budou, nebo už jsou. V té souvislosti dva z mých výzkumů. První - když se zabrání lézt mravencům na strom, napadení mšicemi je daleko menší. Druhý - při použití lepu po něm mravenci přelezou někdy už po... celý příspěvek > |  | Trvanlivé jmenovky s odrůdami, 29.5.2013 Používám drátky z TP kabelů pro síťové rozvody (Belden). Mám zdroj odstřižků. Vážu s nimi všelicos.
|  | Rajčata ven?, 28.5.2013 Ono je to pomalu začít přemýšlet, jak dál s teplomilnými zeleninami v našich polohách. Je fakt, že papriky a okurky mám jen ve skleníku, venku to u nás nemá cenu jednak kvůli teplu, druhak kvůli délce vegetačního období. Rajčata musím mít mimo,... celý příspěvek > |  | Foliovník nebo skleněný skleník, 24.5.2013 Každá liška chválí svůj ocas, která nemá, říká je lépe bez něj. Myslím, že obojí má na zahrádce uplatnění, skleník na něco, folník spíše třebas na rajčata. Záleží na poloze. |  | Výška rostlin papriky ve foliáku?, 24.5.2013 Prosím Vás jak hustěji? Nějaké číslo kdyby bylo. Aspoň přibližně. Taky mě to napadlo, přece jen v mých podmínkách to tak neroste, kdybych to sázel podle Teclové, tak tam nic nenajdu. Nedával bych je po dvou, ale hustěji v řadě.
|  |
 |
|
|
|