|
Příspěvky uživatele - 14.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Doporučíte nám okrasný strom popř. keř cca 2 m vysoký, 13.6.2013 Vajgélie, kolkvítzie, bez, tavolník. Ale vajgélie není hezká když nekvete, vypadá jako koště.
|  | Ostrenie noža, 13.6.2013 Múžete napsat, co je to za ložisko, přepokládám, že průměr středící díry nože bude v palcích (amerika je v rozkladu).
|  |
|  | Ostrenie noža, 13.6.2013 Co je karbobruska? |  | Kolik oleje a jaký do převodovky tera, 13.6.2013 Jestli je šneková, PP90H, nebo podobný hypoidní, odpovídající viskozity. Mám Vari a ta se plní se až k hraně nalévacího otvoru. |  | Línání pejska, 12.6.2013 No nevím, měli jsme retrívra, dožil se skoro 15 roků a těstoviny měl často. Miloval knedíky přinesené ze závodky, se zbytky zelí a nějakým ožlazkem vepřového, honil pak misku tlamou po chodbě půl hodiny. Fakt je, že cukr mu nechutnal a nedávali jsme... celý příspěvek > |  | Vylamování květů u mladých stromků, 12.6.2013 -- uplatnenie zmáčadiel, adhéznych látok, disperzných látok a detergentov--
V podstatě aditivační směs pro výrobu motorových olejů. Zajímavé, že když někdo na zahrádce upustí flašku s olejem, ostatní jej mají za vyvrhele. Jiný si to stříká s... celý příspěvek > |  | Plíseň růží, 11.6.2013 Jenže pak musíte ten sajrajt v petce někam vylít a to je mi tak silně eklhaftné, že jim raději dopřeju nepříjemnou granulovou smrt. |  | Vysokým rajčinám netreba odstraniť aj nejaký list?, 11.6.2013 Kos, kvíčala, moji hrdelní nepřátelé. |  | Záběh křoviňáku Dolmar MS-4510, 11.6.2013 To by snad mělo být v předpisu výrobce, jak se úhlový převod domazává. Brát to podle domněnek je asi trochu ošidné v tomto případě. |  | Zahnuté konce letorostů, 11.6.2013 Měl jste číst víc, nebo pozorněji, je to naprosto běžné, konec letorostu se napřimuje až napodzim, s koncem vegetace.
|  |
|  | Fotky nekolika neznamych naletovych drevin ze zahradky, 11.6.2013 Přiznám, že transcendentně jsem to úsloví nikdy nechápal. Bral jsem to čistě "technicky" jako příměr k šíři záběru a léčivé účinnosti obou bylin. |  | Línání pejska, 11.6.2013 No když mu fláknete syrový vejce jen tak do misky, nežral by to ani člověk, natož pes. Uvařit těstoviny, přidat kousek masové konzervy a do toho vejce. Nebo ušlehat s cukrem krém. Bude se olizovat až za ušima. |  | Máte někdo zkušenosti se sousedem který nesnáší psy?, 11.6.2013 Jde v první řadě o to, že jste postovala nekorektní příspěvek. Nekorektní v tom smyslu, že NIKDO z fóra neposoudí skutečný stav. Nikdo se k vám nepojede podívat aby slyšel jak pes štěká. Nikdo nepodrobí souseda zkoumání, jaký má práh tolerance... celý příspěvek > |  | Páchnoucí kompost, 7.6.2013 Vy jste opravdu dobrej, co je tvoje to je moje a co je moje, do to ti nic nejni...
Problém to určitě bude, jak je to popsáno, sázet něco na cizí zahradu - hello, sousede, já si k vám prdnu štyry řady brambor, do toho trávníku, stejně se s tím jen... celý příspěvek > |  | Páchnoucí kompost, 7.6.2013 Tak bioplynovou stanici máme asi kilometr proti větru a nevíme o ní. Naopak, je v prasečáku a poté co ji zmodernizovali se zlepšil i ten prasečák. Rada s prolitím kompostu je už úplně mimo. Co byste říkal tomu, kdyby soused lil přes plot cosi na váš... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|