Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Doporučíte nám okrasný strom popř. keř cca 2 m vysoký, 13.6.2013
Vajgélie, kolkvítzie, bez, tavolník. Ale vajgélie není hezká když nekvete, vypadá jako koště.
Ostrenie noža, 13.6.2013
Múžete napsat, co je to za ložisko, přepokládám, že průměr středící díry nože bude v palcích (amerika je v rozkladu).
Ostrenie noža, 13.6.2013
Co je karbobruska?
Kolik oleje a jaký do převodovky tera, 13.6.2013
Jestli je šneková, PP90H, nebo podobný hypoidní, odpovídající viskozity. Mám Vari a ta se plní se až k hraně nalévacího otvoru.
Línání pejska, 12.6.2013
No nevím, měli jsme retrívra, dožil se skoro 15 roků a těstoviny měl často. Miloval knedíky přinesené ze závodky, se zbytky zelí a nějakým ožlazkem vepřového, honil pak misku tlamou po chodbě půl hodiny. Fakt je, že cukr mu nechutnal a nedávali jsme... celý příspěvek >
Vylamování květů u mladých stromků, 12.6.2013
-- uplatnenie zmáčadiel, adhéznych látok, disperzných látok a detergentov-- V podstatě aditivační směs pro výrobu motorových olejů. Zajímavé, že když někdo na zahrádce upustí flašku s olejem, ostatní jej mají za vyvrhele. Jiný si to stříká s... celý příspěvek >
Plíseň růží, 11.6.2013
Jenže pak musíte ten sajrajt v petce někam vylít a to je mi tak silně eklhaftné, že jim raději dopřeju nepříjemnou granulovou smrt.
Vysokým rajčinám netreba odstraniť aj nejaký list?, 11.6.2013
Kos, kvíčala, moji hrdelní nepřátelé.
Záběh křoviňáku Dolmar MS-4510, 11.6.2013
To by snad mělo být v předpisu výrobce, jak se úhlový převod domazává. Brát to podle domněnek je asi trochu ošidné v tomto případě.
Zahnuté konce letorostů, 11.6.2013
Měl jste číst víc, nebo pozorněji, je to naprosto běžné, konec letorostu se napřimuje až napodzim, s koncem vegetace.
Fotky nekolika neznamych naletovych drevin ze zahradky, 11.6.2013
Přiznám, že transcendentně jsem to úsloví nikdy nechápal. Bral jsem to čistě "technicky" jako příměr k šíři záběru a léčivé účinnosti obou bylin.
Línání pejska, 11.6.2013
No když mu fláknete syrový vejce jen tak do misky, nežral by to ani člověk, natož pes. Uvařit těstoviny, přidat kousek masové konzervy a do toho vejce. Nebo ušlehat s cukrem krém. Bude se olizovat až za ušima.
Máte někdo zkušenosti se sousedem který nesnáší psy?, 11.6.2013
Jde v první řadě o to, že jste postovala nekorektní příspěvek. Nekorektní v tom smyslu, že NIKDO z fóra neposoudí skutečný stav. Nikdo se k vám nepojede podívat aby slyšel jak pes štěká. Nikdo nepodrobí souseda zkoumání, jaký má práh tolerance... celý příspěvek >
Páchnoucí kompost, 7.6.2013
Vy jste opravdu dobrej, co je tvoje to je moje a co je moje, do to ti nic nejni... Problém to určitě bude, jak je to popsáno, sázet něco na cizí zahradu - hello, sousede, já si k vám prdnu štyry řady brambor, do toho trávníku, stejně se s tím jen... celý příspěvek >
Páchnoucí kompost, 7.6.2013
Tak bioplynovou stanici máme asi kilometr proti větru a nevíme o ní. Naopak, je v prasečáku a poté co ji zmodernizovali se zlepšil i ten prasečák. Rada s prolitím kompostu je už úplně mimo. Co byste říkal tomu, kdyby soused lil přes plot cosi na váš... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika