|
Příspěvky uživatele - 14.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plody na rajčatech nerostou, 24.6.2013 No jeden případ je všeobecně znám. |  | Co je s třešněma II?, 21.6.2013 Prosím nezlobte se, co je to za dotaz? To byste tu třešeň chtěli nějak utěsnit proti vodě? K tématu mám tolik, že všichni všude si letos stěžují na třešně. Bez ohledu na opylení třešně padají a nezrajou. Všude. Opylené byly, alespoň u mne, poznám to.... celý příspěvek > |  |
|  | Angrešt, 21.6.2013 Ujistěte se, zda to není padlí. Napadá mně popálení od slunce, jestli je keř na úpalu a plody nejsou pod listy. |  | Klepani a ctyrtaktovani dvoudobeho motoru, 20.6.2013 To je your problem, že nerozumíte. Já vám to do hlavy nenaleju. Dotaz zněl, čtu-li dobře, na klepání a čtyřtaktování dvoudobého motoru. A je spojka souřadící. Klepání jsem se pokusil vysvětlit, čtyřtaktování jsem opsal ze zdrojů tady ve fóru. Že bych... celý příspěvek > |  | Klepani a ctyrtaktovani dvoudobeho motoru, 20.6.2013 Nejde o samozápaly, ale o detonační hoření směsi. Tlaková vlna narazí na stěny spalovacího prostoru a to je slyšet jakoby zvonění. Dochází k neúměrnému namáhání klikového mechanismu. S vůlemi to nemá nic společného, leda je to může zvětšit. Dochází k... celý příspěvek > |  | Jak poznám, kdy sklidit květák?, 19.6.2013 Pokud ho máte tolik, že jej budete konzervovat, možná ještě naroste. Jestli jen ke konzumu a je jich víc, nefilosofujte a berte ho průběžně, jinak až doroste, začne řídnout a budete jíst květák (nepříliš vzhledný a chutný) ráno v poledne a večer celý... celý příspěvek > |  | Pěstování rozmarýnu, 19.6.2013 Kupte si novej, tenhle stejně zajde, jak začne, už to dokončí. Ten novej okamžitě přesaďte, je to v průmyslovém susbstrátu přesně zavlažovaném a to doma nejde. |  | Paprika beraní roh, 19.6.2013 No když myslíte, tak vám v tom nikdo nezabrání. |  | Paprika beraní roh, 19.6.2013 U vás to jaro přichází nějak pozdě. Papriky se obvykle sejí tak nějak v únoru, max. v březnu. |  | Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 18.6.2013 No v tom je právě ten vtip, že složení kompostu je heterogenní, pokud to chápu ve smyslu různorodé. To je přece dobře, ne? Nikdy jsem nepátral po tom, kolik hořčíku, či amoniaku obsahuje kompost. A taky jsem nikdy s jeho použitím neměl problémy.... celý příspěvek > |  |
|  | Rakytníkový džem, 17.6.2013 Málo želírující ovoce se doporučuje doplňovat rybízem, jabkem, nebo angreštem, protlaky. Neovlivňuje to moc chuť. |  | Úprava lehce zanedbaných korun, 17.6.2013 Vy jste to, při vší úctě nějak nepochopil. Opakuju, že ty stromy MĚLY menší koruny trvale udržované řezem v té velikosti. Opakuju, že je to malá přídomní zahrádka, kde nemůžu nechat růst stromy, jak se jim zachce. Podnož a odrůdu už jaksi neovlivním,... celý příspěvek > |  | Úprava lehce zanedbaných korun, 17.6.2013 Zdravím vespolek
V brzké době dostanu do správy několik ne příliš starých ovocných stromů. Jsou v malé přídomní zahrádce a doposud byly udržovány majitelem v menších tvarech. Poslední dva roky pěstění neprobíhalo a korunky zahoustly a zvětšily... celý příspěvek > |  | Krovinorez - namotava se trava, 17.6.2013 Neusečená tráva se namotat nemůže - normálně. Použijte jen dvouramenný nůž a zabírejte jen zprava doleva, abyste to krytem odhrnoval a stále sekal jen do neusečeného. Berte jen užší řádek, ne velký rozhon. Musí se to nacvičit. Motor musí být v řezu... celý příspěvek > |  | Ostrenie noža, 14.6.2013 No řekl bych, že ložisko se vecpe do díry v noži, nasadí na odpovídající tyčku a ta tyčka se ustaví ve svěráku pokud možno vodorovně. Má to výhodu a nevýhodu. Tím že je to v díře, je to přesně ve středu, to je výhoda. Oproti vyvažování na hrotu má... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|