Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Naklepávač na kosu, 4.7.2013
To je na mne zbytečně radikální názor. Taky mám vybavení na sečení, motorové i ruční, kosy, babky, kladívka. Ale nikdy jsem moc kosou nesekl a ani nebudu. A nehodlám ztrácet čas, (kterého mi valem ubývá) učením se činnosti, kterou budu dělat velmi... celý příspěvek >
Naklepávač na kosu, 4.7.2013
Nejde o kokotiny a nejde o uživení se klepáním kos. Prostě kosa se ještě občas používá a musí se naklepat. Tam kam nemůžu se sekačkou a srp je malý, použiju kosu aniž bych uvažoval, že je to technologie minulého století. Protože užití je velmi... celý příspěvek >
Jak zabíjíte slimáky?, 4.7.2013
O slimácích je toho tu tolik, až to není hezké. Včetně všech způsobů hubení.
Choroba ovocného stromu?, 3.7.2013
Dvě poznámky. Musíte si zvyknout, že rostliny na zahradě obvykle nevypadají ideálně jako na obrázcích, ale stále je něco ožírá, napadá a poškozuje. Například ta broskvoň sice je nemocná, ale napadení chorobou je naprosto minimální, takže není důvod k... celý příspěvek >
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 3.7.2013
Na 90% těm rostlinám nic není! Takto se rajčatům kroutí listy v plném růstu velmi často. Mohla by to být viróza svinutka, ale rostliny prosperují. To o čem tady diskutujete s Mirkem vypadá úplně jinak.
Jen si tak trochu postěžovat, 2.7.2013
Cítím s Vámi, už pro podobné pěstební podmínky. Za roky zahrádkaření jsem vyzkoumal, že každý rok je na něco jiného. Například řadu let jsem míval naprosto výstavní brokolice. Letos vyrostla neduživá ťopka a chystala se kvést. S rajčaty jsem na tom... celý příspěvek >
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 1.7.2013
Špatná otázka. Co si někdo myslí, ještě nemusí být pravda. Zatím tu nikdo nepotvrdil rozborem, že nějaký koupený substrát obsahuje herbicid. Mimoto by šlo vždy o určitou přesnou šarži, substrátů se vyrábí mraky. Rozhodnutí je na Vás, věštit umí... celý příspěvek >
Slimáci, 1.7.2013
Afrikány jsou pro slimáky obzvlášť lákavé krmivo. Granule sice jsou, ale jestli máte afrikánů hodně, stejně je neuchráníte.
Křovinořez Garden King - Tv products, 28.6.2013
První věta je jakž takž správně, druhá nesmysl.
Jak se pozná nedostatek železa - chloróza, popř. jaký existuje přípravek - hnojivo?, 25.6.2013
Čistá rašelina je dost chudá na živiny, borůvky jsou údajně docela náročné. Beny má substrát vymakaný, v podstatě jsem použil podobný a borůvkám se daří. Hnojím nějakým hnojivem v barevné krabici s borůvkou 2x ročně zjara a po sklizni. Občas přisypu... celý příspěvek >
Plody okurky žloutnou, 25.6.2013
Občas se to stane často, alespoň mně ve skleníku u nakládaček je to pravidlem u spousty prvních plodů a na různých odrůdách. Odkvetou a zežloutnou. Rostlina s nini zatím nepočítá a neposkytne jim výživu. Trvá to obvykle kolem týdne - deseti dnů, pak... celý příspěvek >
Jak se pozná nedostatek železa - chloróza, popř. jaký existuje přípravek - hnojivo?, 25.6.2013
Jste si jistá, že je substrát v pořádku? Psal o tom MV. ve vlákně Kanadská borůvka neprospívá.
Malé papriky, 24.6.2013
Takže papriky dostaly to nejlepší, co mohly. Akorát v tom bude víc semen plevelů, ale to teď neřešíme. Vespod je to ok, špatně je to odshora. Jenže to nevyřešíte ani vy, ani diskuse, ani meteorologové.
Malé papriky, 24.6.2013
Opravdu si myslíte, že když tam v pátek nic není, pohnojíte a zalejete, že v neděli budete sklízet? 
Máme ubohé papriky, 24.6.2013
Žádnou chlorózu nemají, dělají to více pěstitelům, je to průběhem počasí. Udělat můžete to, že koupíte slunce a budete jim svítit a hřát. Platí zákon minima.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika