|
Příspěvky uživatele - 14.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Naklepávač na kosu, 4.7.2013 To je na mne zbytečně radikální názor. Taky mám vybavení na sečení, motorové i ruční, kosy, babky, kladívka. Ale nikdy jsem moc kosou nesekl a ani nebudu. A nehodlám ztrácet čas, (kterého mi valem ubývá) učením se činnosti, kterou budu dělat velmi... celý příspěvek > |  | Naklepávač na kosu, 4.7.2013 Nejde o kokotiny a nejde o uživení se klepáním kos. Prostě kosa se ještě občas používá a musí se naklepat. Tam kam nemůžu se sekačkou a srp je malý, použiju kosu aniž bych uvažoval, že je to technologie minulého století. Protože užití je velmi... celý příspěvek > |  |
|  | Jak zabíjíte slimáky?, 4.7.2013 O slimácích je toho tu tolik, až to není hezké. Včetně všech způsobů hubení.
|  | Choroba ovocného stromu?, 3.7.2013 Dvě poznámky. Musíte si zvyknout, že rostliny na zahradě obvykle nevypadají ideálně jako na obrázcích, ale stále je něco ožírá, napadá a poškozuje. Například ta broskvoň sice je nemocná, ale napadení chorobou je naprosto minimální, takže není důvod k... celý příspěvek > |  | Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 3.7.2013 Na 90% těm rostlinám nic není! Takto se rajčatům kroutí listy v plném růstu velmi často. Mohla by to být viróza svinutka, ale rostliny prosperují. To o čem tady diskutujete s Mirkem vypadá úplně jinak.
|  | Jen si tak trochu postěžovat, 2.7.2013 Cítím s Vámi, už pro podobné pěstební podmínky. Za roky zahrádkaření jsem vyzkoumal, že každý rok je na něco jiného. Například řadu let jsem míval naprosto výstavní brokolice. Letos vyrostla neduživá ťopka a chystala se kvést. S rajčaty jsem na tom... celý příspěvek > |  | Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 1.7.2013 Špatná otázka. Co si někdo myslí, ještě nemusí být pravda. Zatím tu nikdo nepotvrdil rozborem, že nějaký koupený substrát obsahuje herbicid. Mimoto by šlo vždy o určitou přesnou šarži, substrátů se vyrábí mraky. Rozhodnutí je na Vás, věštit umí... celý příspěvek > |  | Slimáci, 1.7.2013 Afrikány jsou pro slimáky obzvlášť lákavé krmivo. Granule sice jsou, ale jestli máte afrikánů hodně, stejně je neuchráníte. |  | Křovinořez Garden King - Tv products, 28.6.2013 První věta je jakž takž správně, druhá nesmysl. |  | Jak se pozná nedostatek železa - chloróza, popř. jaký existuje přípravek - hnojivo?, 25.6.2013 Čistá rašelina je dost chudá na živiny, borůvky jsou údajně docela náročné. Beny má substrát vymakaný, v podstatě jsem použil podobný a borůvkám se daří. Hnojím nějakým hnojivem v barevné krabici s borůvkou 2x ročně zjara a po sklizni. Občas přisypu... celý příspěvek > |  |
|  | Plody okurky žloutnou, 25.6.2013 Občas se to stane často, alespoň mně ve skleníku u nakládaček je to pravidlem u spousty prvních plodů a na různých odrůdách. Odkvetou a zežloutnou. Rostlina s nini zatím nepočítá a neposkytne jim výživu. Trvá to obvykle kolem týdne - deseti dnů, pak... celý příspěvek > |  | Jak se pozná nedostatek železa - chloróza, popř. jaký existuje přípravek - hnojivo?, 25.6.2013 Jste si jistá, že je substrát v pořádku? Psal o tom MV. ve vlákně Kanadská borůvka neprospívá. |  | Malé papriky, 24.6.2013 Takže papriky dostaly to nejlepší, co mohly. Akorát v tom bude víc semen plevelů, ale to teď neřešíme. Vespod je to ok, špatně je to odshora. Jenže to nevyřešíte ani vy, ani diskuse, ani meteorologové. |  | Malé papriky, 24.6.2013 Opravdu si myslíte, že když tam v pátek nic není, pohnojíte a zalejete, že v neděli budete sklízet?
|  | Máme ubohé papriky, 24.6.2013 Žádnou chlorózu nemají, dělají to více pěstitelům, je to průběhem počasí. Udělat můžete to, že koupíte slunce a budete jim svítit a hřát. Platí zákon minima. |  |
 |
|
|
|