Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tillandsia cyanea - kykatka namodralá, 15.7.2013
Snad je to vcelku jedno. Spodek rostlinky zabalte do vláknité rašeliny ideálně s rašeliníkem. Udržujte velmi mírně vlhké, občas nechte proschnout. Zalévejte do růžice. Určitě se některá ujme.
Květák a Brokolice, 15.7.2013
No ty jsem právě měl před tím a používal ledky s vápencem a ono to nerostlo. Teď když mám dvoumetrové maliny to nějak neřeším. Ostatně dostatek vápna je i v NPK a superfosfátu a lecčems, oni si ho ty rostliny najdou. Mimoto vápním.
Kdy vyséváte? Budu mít volné záhony.
Plánek lavičky, 15.7.2013 Obsahuje fotku
Zdravím vespolek. Má někdo a může poskytnout plánek, výkres, náčrtek podobné lavičky?
Ještě dva poznatky k té sírodeficitní teorii lehce OT. 1. Ostrožka roky u plotu, kvetla v poslední době jaksi vybledle. Po loňském a letošním přihnojení síranem jsou květy opět sytě modré. 2. Maliny Heritage rostly a plodily, ale nic moc.... celý příspěvek >
Květák a Brokolice, 12.7.2013
Zajímavá myšlenka, s tou sírou. Vždy jsem se u nás snažil používat spíše hnojiva bez síry, kvůli kyselým půdám. Rostlo to sice, ale žádná sláva. Přírůstky malé. Pak jsem tu ve fóru přečetl příspěvek o síranu amonném a loni a letos jej zkusil. A světe... celý příspěvek >
Jen si tak trochu postěžovat, 11.7.2013
Ale já to s těmi rajčaty dělám taky tak. Ono to snad ani jinak nejde. Dělám to i proto, že na počátku plození je těch plodů málo, tak to doháním počtem rostlin. V září pak likviduju rostliny s vijany plodů, které už nijak nelze dopéct. Je mi to... celý příspěvek >
Žloutnutí plodů okurek, 11.7.2013
O žloutnutí plůdků se tu psalo nedávno, polodávno a dávno. Zjistilo se, že se nic neví. Podle mé teorie je to okurčí svévole, just. I když dobře živená, rozhodne se to shodit a nic jí v tom nezabrání. Mimochhodem, to hnojení je málo. Potřebuje v... celý příspěvek >
Jen si tak trochu postěžovat, 11.7.2013
Když už je to takové povídavé vlákno. Přiznám se, že Vám v tomto příspěvku nerozumím. Mám zahrádku proto, že mne to baví, ale zároveň mi chutná to co vypěstuju. (Proto to vlastně dělám).  Nu a to prostě musím sklidit, najímat si na to... celý příspěvek >
Co udela vyluhovany dusik ze sena s pudou?, 10.7.2013
To je téma na nějakou závěrečnou práci. V praxi to zcela jistě nemá žádný význam. Nemáte ani tušení, kolik toho dusíku (je to primárně plyn) se dostane do půdy a kolik do vzduchu. Vaše starosti a Rotschildovy peníze...
Svinuté listy rajčat, 10.7.2013
Prodavačka ví prd. Prostě to furt nezkoumejte a nechte to být. Rajče roste, víc nepotřebujete. Pokud máte neodbytné nutkání použít postřik, může to být problém jiného rázu, ne rajčete. Kdybyste hledala, zjistíte, že o svinutých rajčatech se tu... celý příspěvek >
Ledy se hnuly, 10.7.2013
Jestliže vám na zahradě překáží strom, kterého se potřebujete zbavit a dosud jste to odkládali kvůli nepříjemnému papírování, od 15. července můžete začít kácet bez správního řízení. Umožňuje to novela vyhlášky o ochraně dřevin a povolování jejich... celý příspěvek >
Nejaromatictejsi odruda, 10.7.2013
No řekl bych, že toto platí v ovocnictví a zelinářství (vinohradnictví!!) víceméně obecně. Rané odrůdy nemají dost času aby tu kvalitu - nejen chuťovou - vyrobily.
Záhadná nektarinka, 9.7.2013
Pupenová mutace, nebo omyl.
Okurky nakládačky, 9.7.2013
Oproti minulým rokům, kdy na začátku vegetece vždy všechny plůdky zežloutly a spadly, letos nakládačky rodí od prvního plůdku. Nedokážu si to vysvětlit, leda počasím jako M. Skleník, černý netex. Výživa po 5 dnech Kristalon pl.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika