|
Příspěvky uživatele - 14.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Živý plot z jabloní a hrušek, 19.7.2013 Mám muchovníky dva, každý jiný, jména jsem zapomněl a jmenovky ztratil. jeden je vyšší, asi ty 2,5 m, je teď s úrodou rozkleslý. Druhý trochu slabšího vzrůstu, rozklesl by taky, ale nemůže, tísní jej bambus. Oba chutnají vcelku slušně, každý trochu... celý příspěvek > |  | Živý plot z jabloní a hrušek, 19.7.2013 Nevím, zda to o muchovníku máte z reklamy, nebo ze zkušenosti. Já bych ze zkušenosti muchovník do plotu nedoporučil. Mám na zahradě dva. Má tenké dlouhé výhony a ty se úrodou ohnou, takže je to pak rozkleslé rozčepýřené koště. Nevím co provede, kdyby... celý příspěvek > |  |
|  | Střašlivě zaplevelený záhon trvalek, 19.7.2013 Proti trávě lze použít Targu. Na vině je i navážka nové ornice, je pravidlem, že je masivně zaplevelená a obracením se semena probudí. Ostatní širokolisté plevele můžete omezit opatrným postřikem totálního herbicidu a zbytek holt na kolena, motyčku,... celý příspěvek > |  | Pažitka, Kadeřávek, 19.7.2013 Jednak kadeřávek je něco jiného než petržel kadeřavá. Druhak pro pěstování šnitlíku bych doporučil použít těžší zahradní zeminu. Občas trochu pohnojit, nebo tyčinku. Pažitka je velmi náročná na vodu, malý trs vypije denně podmisku vody. Tedy... celý příspěvek > |  | Živý plot z jabloní a hrušek, 18.7.2013 Patomu, što odnožuje kilometry daleko, je trnitej, roste neuspořádaně, neustále prosychá a opadává. |  | Živý plot z jabloní a hrušek, 18.7.2013 Rakytník je hnus fialovej. Na zahradu NIKDY. |  | Tohle je take kaderavost?, 18.7.2013 Víte, pane JR, vy mně buď chytáte za slovo, nebo spíše nechápete psaný text. Já jsem nepsal že o síranu nic nevím. (opravdu nevím, vím jen, že je to síran amonný (NH4)2SO4). Psal jsem, že mne nezajímá zkoumání nějakých podrobných funkcí, účinků a... celý příspěvek > |  | Angreštoborůvka?, 18.7.2013 Prodejce má fantazii. Což takhle růžošpekáček? Mohlo by to být ledacos, třebas muchovník, vyvěštit se to nedá. |  | Tohle je take kaderavost?, 18.7.2013 Souhlasím spíše s názorem pana P. Nestříhat. A přihnojte opatrně nepatrně síranem amonným, sice už je dost pozdě, ale možná to pomůže. |  | Přesázení okrasné vrby, 17.7.2013 Uřízněte zjara klacík a zapíchněte. Vyroste nová, starou porazíte. |  |
|  | Červený rybíz, 16.7.2013 Je třeba zmladit keře, ponechat méně výhonů, vystříhat nepotřebné výmladky. Zlepší se to, ale sprchají všechny rybízy, na to jak jsou odolné tak jarní mrazíky opravdu nemusí. |  | Květák a Brokolice, 16.7.2013 Kdy vyséváte na podzimní termín, Mr biggu? |  | Choroba ovocného stromu?, 16.7.2013 Nerad Vám beru iluze, ale někdo ten vysněný obrázek rozflákat musí. Staré odrůdy ovoce na vysokomench plodily tak po 10, když se zadařilo, po 8 mi letech. Moderní na nových podnožích tak po 5 až třech. Dříve než ve třech letech neočekávejte úrodu.... celý příspěvek > |  | Nejaromatictejsi odruda, 15.7.2013 Nevím zda mi to někdo uvěří či neuvěří. Vinař by to asi rozsoudil jednoznačně. Neměl jsem ale na mysli vína na šumáky, jako Irsay Oliver ale třeba Ryzlink Rýnský, Tokajská vína, Burgundské a podobně. |  | Co s kvetoucím plevelem?, 15.7.2013 Nejsem si tak jistý tou teplotou významně nad. Při nějakých 50 st se sráží živočišná bílkovina, tedy tam nemá co živého už tu vyšší teplotu vytvořit. A jak správně píšete správně založený kompost má málokdo |  |
 |
|
|
|