Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Borovice - vysadba, 28.8.2013
Při vzdálenosti půl metru od hranice budou kořeny na pozemku souseda za rok. A pak dál a dál. Dovedete si představit, jak budete udržovat 4 metry vysoký plot z mezery od souseda, kdysi široké půl metru? Nesázejte to tam a hoďte to do kamen. Nebo si... celý příspěvek >
Papriky - otázky, 28.8.2013
No tak nějaká příčina tam asi bude, i když všechny možnosti vylučujuete. Pokud jde o žlutou barvu papriky, nevím, jestli to chápu správně, ale nelze si to představovat, že bude žlutá jako v omalovánkách. Je to příroda, zelenina. Ta nedělá barvy podle... celý příspěvek >
Papriky - otázky, 28.8.2013
Mšice tam nebudou občas, ale hodně. Papriky reagují na posátí mšicemi žloutnutím a shozením listů.
Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 22.8.2013
Dík MV za názor. Odpovím trochu zeširoka. Chtěl jsem blumu blumovitého tvaru, ne švestkoidu. Z toho mi dostupná vyšla Malvazinka, Zelená a Althanova. Zelenou jsem vyřadil kvůli nárokům na polohu, Malvazinku s nevýraznou chutí jsem nechtěl. Zbyla... celý příspěvek >
Kartušové čerpadlo po 2min vypne, proč?, 22.8.2013
Řekl bych, že pojistku nenajdete, bude v tom plastu. Pokud není jiná příčina, může být a) špatná pojistka, b) mezizávitový zkrat na motoru. Obojí se nedá opravit, neb je zalité. Vyměnit motorek, je-li to možné.
Změřím a zvážím v sobotu. Zkuisím ještě Váš návod na dozrání a když to nevyjde, ta nevím co dál. Koupit další Althanovu a mít po 8mi letech první úrodu Malvazinek se mi opravdu nechce. Možná tady poprosím o rouby a zkusím toho část přeroubovat.
Tak co teda mám / máme? Malvazinky?
Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 21.8.2013
Nevím, malvazinka to snad není, tu jsme v mém mládí mívali. Ale už si ji tak dobře nepamatuju. Vyfotím a postnu to sem. Ale trochu mne kolega zviklal, ten habitus stromu tu Malvazinku hodně připomíná. A co místo ní nevím, úmysl byl dobrou blumu na... celý příspěvek >
Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 21.8.2013
Zdravím vespolek. I když to s tématem moc nesouvisí, nechci zakládat nové vlákno. Althanova po dlouhých letech poprvé zarodila a jsem zklamaný. Plody jsou vybarvené, padají i ty nečervavé. Když vezmu viditelně zralý a měkký plod, rozpůlený jde... celý příspěvek >
Spalí se čerpadlo při použití 3/4" hadice v 1" sání?, 20.8.2013
Funkce klapek je dvojí. Klapka na sání zabrání spadnutí vody, takže čerpadlo zůstane zavodněné. Musí být, kde není samonasávací čerpadlo (Sigma SVA). Klapka na výtlaku zabraňuje proudění vody zpět do čerpadla a zatěžování ucpávky a přetoku vody z... celý příspěvek >
Spalí se čerpadlo při použití 3/4" hadice v 1" sání?, 20.8.2013
Ano, je v tom chlív a kdo do toho musí jen občas, jako já nedávno, aby napřed týden visel na internetu a študoval, co co znamená a co tvarovkou 25 vlastně proteče. A když potřebujete přechod z plastu na pozink, musí člověk opravdu hodně přemýšlet,... celý příspěvek >
Spalí se čerpadlo při použití 3/4, 19.8.2013
Pozrel tabulku a zjistil, že až taková sranda to zas není. A započítal kolena, oblouky, armatury a sací koš? Nemá cenu vypočítávat jaké všechny ztráty vznikají. Platí obecná zásada, že sání musí být provedeno s co nejmenším ztrátami a v podstatě... celý příspěvek >
Spalí se čerpadlo při použití 3/4" hadice v 1" sání?, 19.8.2013
K montáži takové tkaničky na sání vás musela vést opravdu velká šetrnost. Co se bude dít, takhle od klávesnice nevyvěští nikdo. Stát se může, že to fungovat bude, nebo nebude, včetně jakékoliv kombinace těch možností. Osobně vidím možný problém v... celý příspěvek >
Alternativní pěstování rajčat, 15.8.2013
Víte ona je ta nedůvěřivost (vy používáte slovo podvod) asi na místě.Vy tu předestíráte dokonalé výsledky pěstování, aniž bychom znali základní podmínky. Obecné zkušenosti zdejších diskutujících jsou takové, že v české kotlině je to s rajčaty přece... celý příspěvek >
Chlornan vs. kombi tablety, 13.8.2013
Jednak všechny tablety kombinované nejsou. Druhak chlorování chrornanem je jednorázová věc. Tableta je kontinuální. Mám malý bazének, používám obojí, po koupání nebo pro odřasení chlornan, v plováku malou 20g tabletu. Střídám s kombi tabletou.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika