Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pozdní jarní mrazy, 12.5.2012
Hm, dnes v TV hlásili na ráno 0 až -1. ale 5cm nad zemí -4°C  :-((, tak jsem ještě honem u baráku přiklopila srdcovku kbelíkem. Na Freemeteo (nevím, jestli jsou spolehliví) udávají teploty těsně nad 0°C, ale v Pá 18.5. minus 2.7°C, tak... celý příspěvek >
Delosperma, 12.5.2012
Mám ji na plném slunci, písčitou zem, zalévám jako ostatní kytky, ale je na takovém malém mírném svahu (jen malý - od vrchu kamene do úrovně okolí) a tak netrpí vlhkem. Odkvetlé květy neobírám, ztratí se samy.... celý příspěvek >
Konvalinky, 12.5.2012
Ony kvetou až z tříletých puků, mladší puky tvoří jen listy, tak vydržte. A jak píšou ostatní - místo si časem vyberou samy a odstěhují se tam. Mě rostou sice na jižní straně u chaty, ale jsou stíněny mou hrušní a sousedovou maxiborovicí ... celý příspěvek >
Vymrznutí ozdobnice, 12.5.2012
Také mi zatím obrážejí jen po okraji, kde jde sluníčko, ale doufám, že vyrazí i uvnitř trsu, zatím i ty ocásky po kraji jsou nízké. Stejně je na tom dochan, ostatní trávy už všechny   pěkně raší.              ... celý příspěvek >
Neznámá trvalka, 12.5.2012
Pokud ji sháníte, tak v nabídce ji má Lukon Glads jak s růžovým, tak s bílým květem. Zajímavost - výpary z keře zapálené hoří...           Lída
Sazaník, 12.5.2012
Mám sazaník asi šest let od Flose (ještě když měl staré stránky), tehdy mne stál 90,- a byl to jen 10cm prouteček. Ale roste bez problémů, za to dobu se dvakrát stěhoval, teď má výšku asi 40cm a je to pěkný košatý keříček. I tu letošní zimu přežil... celý příspěvek >
Oleandr, 11.5.2012
Nemohli by to ýt tím, že kvetou v místnosti - že by květ toho pův.růžového neměl dost slunce k vybarvení? Jinak mne nic nenapadá... I když tady kdysi v jedné diskuzi bylo psáno, že změnil barvu květů keř listopad z cihlové na žlutou. Říkala jsem... celý příspěvek >
Pozdní jarní mrazy, 11.5.2012
Zítra snad má celý den pršet, na zahradu se nedostanu, tak jsem dnes celé odpoledne zakrývala textilií, kbelíky a kbelíčky... dva záhony jahod, vinnou révu, jiřiny, pár růží s novými měkkými výhony, asi tři keříky, co taktak vyrašily, novou malou... celý příspěvek >
Hloh a spála růžovitých, 11.5.2012 Obsahuje fotku
Můžete se zeptat v nejbližší rostlinolékařské laboratoři, jestli se ve vaší oblasti spála růžovitých vůbec vyskytuje, případně tam dát bezplatně vyšetřit větvičku z uvedeného stromu. Ale pokud ten hloh prosperuje, tak je asi... celý příspěvek >
Pozdní jarní mrazy, 10.5.2012
No, začínám mít také trochu obavy, idnes píše -1°C, ale vyhrožuje přízemními mrazíky po celém území až -7°C... a to už je dost. Co půjde, přikreju, ale jahody jsou v plném květu, réva a růže mají mladé šťavnaté výhony (tedy ty, co vůbec vyrazily -... celý příspěvek >
Co je to za škůdce na švestce?, 8.5.2012
Pokud máte u stromku kůl, musíte lep nanést i na kůl, jinak vám na stromek mravenci polezou i po kolíku, jsou mazaní.          Lída
Cim znicit travu v zahone zeleniny?, 7.5.2012
Asi bych to zkusila ručně, až malinko povyroste, protože to máte v příliš rozsáhlém sortimentu zeleniny (každá většinou snáší jiný herbicid). Anebo pozvat toho souseda...       Lída      
Sazaník, 7.5.2012
Na netu Zahradnictví Žižka (má pěkné rostliny i cenu), Havlis, Flos, Rostlinky...           Lída
Choroba rododendronu, 6.5.2012
Paní Andrlová v případš hnědých skvrnek na listech rhododendronu doporučuje 3 postřiky Dithane po 14ti dnech...
Čím osázet vybudovaný "kopeček"?, 6.5.2012
Dejte tam nějakou vyšší a nižší trávu, pak nějaké suchomilné polštářové skalničky (protože nahoře se vody moc neudrží), plazivý jalovec. Osázejte těmi skalničkami i svahy po stranách, dřív se zapojí. A co vás vedlo k vytvoření takového... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika