|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pozná někdo prosím co to je?, 8.7.2012 Pryšec vroubený - letnička, používá se k řezu do kytic. Většinou se sama vysemeňuje. Lída |  | Zelený povlak na půdě a z něho vyrůstající malé houbičky, 7.7.2012 Kdyby se to stalo mě, tak bez nějakého přemýšlení by asi moje první reakce byla povlak s cca 1cm země odstranit a trochu povápnit... Ale jestli bych reagovala správně, nevím... Lída |  |
|  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 5.7.2012 Ta má fotka je už dva roky stará, ale nějak nestíhám něco fotit - dnes bych chtěla ostříhat staré jahody a trhat angrešt...
Ale oceňuji zahrádku druhé paní Lídy - má ji fakt kouzelnou! A tu plochu, co má k dispozici, může člověk jenom... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinu?, 5.7.2012 Tipuji (ale opravdu jen tipuji) na nějakou dračinku (Cordyline). Lída |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 5.7.2012  No, my jsme tady dvě ... Je tu Lída, co má přihlašovací jméno "Lída", odkud je, musí napsat sama. Z HK jsem já, přihlašovací jméno mám "new dawn" a podepisuji při nepřihlášení příspěvky Lída. Jinak v HK to bylo jak kde - co bydlím, padaly kroupy... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinu?, 4.7.2012 Tchýnin jazyk - jedna z odrůd = Sansevieria hahnii. Lída |  | Acer palmatum dissectum garnet, 4.7.2012  Malý vzrůst a vhodný na slunce je červenolistý kultivar Shaina. Vždy se ale doporučuje namulčovat kořeny. Lída |  | Určení rostlin, 4.7.2012 Tu trávu bych spíš tipla nějaký Carex, ale počkala bych na květenství... Lída |  | Muzu dat na kompost nat z rostlin s postrikem akrobat, bravo...?, 4.7.2012 Do kompostu dávám rostliny ošetřené přípravky proti škůdcům a proti houbovým chorobám. Zbytky rostlin postříkané herbicidy (likvidace plevelů v trávě ap.) bych do kompostu nedala, ale na zahradě je vůbec nepoužívám. Do kompostu trochu vápna přidávám... celý příspěvek > |  | Štěně nechce vodu, 3.7.2012 Zavolejte na veterinu, ať vám poradí, co dávat -aby mělo vše, co potřebuje a nedostalo katar (pro prcky bývá smrtelný). My jsme takhle zachraňovali předčasně odstavené kotě. Lída |  |
|  | Co pěstovat na zahradě pro krmení drůbeže, 2.7.2012 Měli jsme králíky a slepice. Pěstovaly se Giganty, krmná řepa, slepice dostávaly veškerou vytrhanou plevel a natě (pak zbytky do kompostu), sušily se kopřivy, dostávaly jablka, skořápky, máčený chleba smíchaný se šrotem a lžící Plastinu, pšenici,... celý příspěvek > |  | Nemoc česneku?, 1.7.2012 U mne je také menší, a ten, co přežil zimu, má často místo dělené hlavičky jen nedělenou (a přitom byly sázené normální stroužky) - - - ale jsem ráda, že vůbec je... Lída |  | Jaký postřik na rajčata s krátkou OL, 30.6.2012 Také Ridomil Gold Pepite OL 3 dny rajč+okurky |  | Kroton, 29.6.2012 Tak plíseň nebo červ? Nemáte fotku? |  | Rez hrušňová, 29.6.2012 Pal'o, to v tom živém plotě ale máte spíš J.communis - a ten není hostitelem rzi .
ps- také jsem nestříkala (příště budu muset), ale je zajímavé, že stará Pařížanka je napadená minimálně, mladá Pařížanka hodně a vedle ní mladá... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|