Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pozná někdo prosím co to je?, 8.7.2012
Pryšec vroubený - letnička, používá se k řezu do kytic. Většinou se sama vysemeňuje.           Lída
Zelený povlak na půdě a z něho vyrůstající malé houbičky, 7.7.2012
Kdyby se to stalo mě, tak bez nějakého přemýšlení by asi moje první reakce byla povlak s cca 1cm země odstranit a trochu povápnit... Ale jestli bych reagovala správně, nevím...           Lída
Pochlubte se svojí zahrádkou, 5.7.2012
Ta má fotka je už dva roky stará, ale nějak nestíhám něco fotit  - dnes bych chtěla ostříhat staré jahody a trhat angrešt... Ale oceňuji zahrádku druhé paní Lídy - má ji fakt kouzelnou! A tu plochu, co má k dispozici, může člověk jenom... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 5.7.2012
Tipuji (ale opravdu jen tipuji) na nějakou dračinku (Cordyline).      Lída
Pochlubte se svojí zahrádkou, 5.7.2012 Obsahuje fotku
No, my jsme tady dvě ... Je tu Lída, co má přihlašovací jméno "Lída", odkud je, musí napsat sama. Z HK jsem já, přihlašovací jméno mám "new dawn" a podepisuji při nepřihlášení příspěvky Lída. Jinak v HK to bylo jak kde - co bydlím, padaly kroupy... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 4.7.2012
Tchýnin jazyk - jedna z odrůd = Sansevieria hahnii.   Lída
Acer palmatum dissectum garnet, 4.7.2012 Obsahuje fotku
Malý vzrůst a vhodný na slunce je červenolistý kultivar Shaina. Vždy se ale doporučuje namulčovat kořeny.           Lída
Určení rostlin, 4.7.2012
Tu trávu bych spíš tipla nějaký Carex, ale počkala bych na květenství...    Lída
Muzu dat na kompost nat z rostlin s postrikem akrobat, bravo...?, 4.7.2012
Do kompostu dávám rostliny ošetřené přípravky proti škůdcům a proti houbovým chorobám. Zbytky rostlin postříkané herbicidy (likvidace plevelů v trávě ap.) bych do kompostu nedala, ale na zahradě je vůbec nepoužívám. Do kompostu trochu vápna přidávám... celý příspěvek >
Štěně nechce vodu, 3.7.2012
Zavolejte na veterinu, ať vám poradí, co dávat -aby mělo vše, co potřebuje a nedostalo katar (pro prcky bývá smrtelný). My jsme takhle zachraňovali předčasně odstavené kotě.           Lída
Co pěstovat na zahradě pro krmení drůbeže, 2.7.2012
Měli jsme králíky a slepice. Pěstovaly se Giganty, krmná řepa, slepice dostávaly veškerou vytrhanou plevel a natě (pak zbytky do kompostu), sušily se kopřivy, dostávaly jablka, skořápky, máčený chleba smíchaný se šrotem a lžící Plastinu, pšenici,... celý příspěvek >
Nemoc česneku?, 1.7.2012
U mne je také menší, a ten, co přežil zimu, má často místo dělené hlavičky jen nedělenou (a přitom byly sázené normální stroužky) - - - ale jsem ráda, že vůbec je...           Lída
Jaký postřik na rajčata s krátkou OL, 30.6.2012
Také Ridomil Gold Pepite OL 3 dny rajč+okurky
Kroton, 29.6.2012
Tak plíseň nebo červ? Nemáte fotku?
Rez hrušňová, 29.6.2012
Pal'o, to v tom živém plotě ale máte spíš J.communis - a ten není hostitelem rzi .    ps- také jsem nestříkala (příště budu muset), ale je zajímavé, že stará Pařížanka je napadená minimálně, mladá Pařížanka hodně a vedle ní mladá... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika