Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zkušenost s Carex Brunnea, 18.7.2012 Obsahuje fotku
P.s.rubrum
Zkušenost s Carex Brunnea, 18.7.2012 Obsahuje fotku
To ale vypadá, že máte jinou trávu a jinou cedulku... Magic Green je zelená už podle jména. Pátrala jsem také a našla pouze na Yahoo fotku a zmínku na www.heekeren.org - ale o přezimování nic. Moje domněnka je ale, že ta vaše tráva bude spíš červený... celý příspěvek >
Poraďte - obtížná stráň a rostliny na ní, 18.7.2012
Určitě by bylo dobře znát světovou stranu, druh půdy, sucho / vlhko, vítr /chráněná poloha, případně nadmořskou výšku...           Lída
Kdo poradí názvy rostlin?, 16.7.2012
Podle mne to je plevel, ale nevím jaká - asi něco z brukvovitých - třeba se ozve pan Josef...           Lída
Na muskatoch mi schnu listy, 15.7.2012
To by chtělo vyvrtat do dna dírky...
Recept na likér z višní, 14.7.2012
Mirko, nic se nezkazí a je to mňam ...           Lída
Jaké nasázet trvalky?, 14.7.2012
Podobnou situaci jsem na slunci řešila zasazenou pupalkou missourskou a v polostínu hostami, oboje raší pozdě a pokrývá plochu. Snad by mohlo vyhovovat i odpolední slunce (ty hosty by asi musely být odrůdy, které slunce... celý příspěvek >
Množení trubače kořenujícího, 14.7.2012
Buď odnož z keře (starší jich dělají hodně), nebo řízkem (jak píšete).  Lída
Rozmnožování růží, 14.7.2012
Záleží na tom, kolik jich na řízku máte. Pokud 5, tak 3 do země, 2 zůstanou nad zemí. Pokud 4, tak 2 + 2. Pokud 3, tak 2 pod + 1 nad...           Lída
Uzení králíka, 14.7.2012
Zkušenost nemám, ale z kuchařského hlediska vzhledem k tomu, že králičí maso je libové a bez tuku, mám obavy, že po vyuzení bude dost suché. Takhle třeba klobásky z něho - to by už bylo něco jiného...     Lída
Floxy, 14.7.2012
Pokud bude pár chladnějších dnů, tak přesazení ze země do země s celým kořenovým balem při důkladné zálivce snesou. Pokud byste neměla celistvý kořenový bal, počkejte až po odkvětu, abyste je mohla sestřihnout.  Lída
Co je to za rostlinu?, 13.7.2012
Česky "řetězovka", ještě je světle a tmavě růžová. Pozor, rozrůstá se dost agresivně podzemními výběžky!           Lída
Osázení hlubokého jezírka, 13.7.2012
Hloubku vody leknín určitě zvládne, jsou pro různou hloubku vody různé odrůdy. Jinak neporadím, sama ho nemám. Ještě mne napadlo ohledně těch rostlin v minulém dotazu - něšlo by v té nádrži udělat dodatečně nějaký schůdek a rostliny dát na něj? Třeba... celý příspěvek >
Česnek bez stroužků, 13.7.2012
Psala jsem to podle toho, jak to mám odzkoušené. K ozimému a jarnímu česneku - podzimní bává paličák (větší hlavičky) a jarní nepaličák (mívá menší hlavičky, ale delší trvanlivost). Ale existuje také Japo II, který lze sázet na podzim i zjara... celý příspěvek >
Anthurie - přesazení, 13.7.2012
Přesazení záleží na vás - já ji přesazovala, až udělala vyšší kmínek a nebyla hezká - zapustila jsem ji hlouběji.           Lída
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika