|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zkušenost s Carex Brunnea, 18.7.2012  P.s.rubrum |  | Zkušenost s Carex Brunnea, 18.7.2012  To ale vypadá, že máte jinou trávu a jinou cedulku... Magic Green je zelená už podle jména. Pátrala jsem také a našla pouze na Yahoo fotku a zmínku na www.heekeren.org - ale o přezimování nic. Moje domněnka je ale, že ta vaše tráva bude spíš červený... celý příspěvek > |  |
|  | Poraďte - obtížná stráň a rostliny na ní, 18.7.2012 Určitě by bylo dobře znát světovou stranu, druh půdy, sucho / vlhko, vítr /chráněná poloha, případně nadmořskou výšku... Lída |  | Kdo poradí názvy rostlin?, 16.7.2012 Podle mne to je plevel, ale nevím jaká - asi něco z brukvovitých - třeba se ozve pan Josef... Lída |  | Na muskatoch mi schnu listy, 15.7.2012 To by chtělo vyvrtat do dna dírky... |  | Recept na likér z višní, 14.7.2012 Mirko, nic se nezkazí a je to mňam ... Lída |  | Jaké nasázet trvalky?, 14.7.2012 Podobnou situaci jsem na slunci řešila zasazenou pupalkou missourskou a v polostínu hostami, oboje raší pozdě a pokrývá plochu. Snad by mohlo vyhovovat i odpolední slunce (ty hosty by asi musely být odrůdy, které slunce... celý příspěvek > |  | Množení trubače kořenujícího, 14.7.2012 Buď odnož z keře (starší jich dělají hodně), nebo řízkem (jak píšete). Lída |  | Rozmnožování růží, 14.7.2012 Záleží na tom, kolik jich na řízku máte. Pokud 5, tak 3 do země, 2 zůstanou nad zemí. Pokud 4, tak 2 + 2. Pokud 3, tak 2 pod + 1 nad... Lída |  | Uzení králíka, 14.7.2012 Zkušenost nemám, ale z kuchařského hlediska vzhledem k tomu, že králičí maso je libové a bez tuku, mám obavy, že po vyuzení bude dost suché. Takhle třeba klobásky z něho - to by už bylo něco jiného... Lída |  |
|  | Floxy, 14.7.2012 Pokud bude pár chladnějších dnů, tak přesazení ze země do země s celým kořenovým balem při důkladné zálivce snesou. Pokud byste neměla celistvý kořenový bal, počkejte až po odkvětu, abyste je mohla sestřihnout. Lída |  | Co je to za rostlinu?, 13.7.2012 Česky "řetězovka", ještě je světle a tmavě růžová. Pozor, rozrůstá se dost agresivně podzemními výběžky! Lída |  | Osázení hlubokého jezírka, 13.7.2012 Hloubku vody leknín určitě zvládne, jsou pro různou hloubku vody různé odrůdy. Jinak neporadím, sama ho nemám. Ještě mne napadlo ohledně těch rostlin v minulém dotazu - něšlo by v té nádrži udělat dodatečně nějaký schůdek a rostliny dát na něj? Třeba... celý příspěvek > |  | Česnek bez stroužků, 13.7.2012 Psala jsem to podle toho, jak to mám odzkoušené. K ozimému a jarnímu česneku - podzimní bává paličák (větší hlavičky) a jarní nepaličák (mívá menší hlavičky, ale delší trvanlivost). Ale existuje také Japo II, který lze sázet na podzim i zjara... celý příspěvek > |  | Anthurie - přesazení, 13.7.2012 Přesazení záleží na vás - já ji přesazovala, až udělala vyšší kmínek a nebyla hezká - zapustila jsem ji hlouběji. Lída |  |
 |
|
|
|