|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vyvýšený vrbový záhon u stromu, 28.7.2012 Asi bych nechala kůru stromu dýchat (udělat mezeru), protože ani mulč se nemá dávat až ke kmeni - trvalé vlhko na kůře může způsobit hnilobu kořenového krčku, kdy kůra dole odumře a strom pak zajde. Z nedostatku vláhy pro strom určitě nemusíte mít... celý příspěvek > |  | Srdcovka pořád roste, 27.7.2012 Ještě jsem zapomněla napsat, že čím delší dobu zůstane zelená, tím více vám trs do příštího roku naroste... Lída |  |
|  | Srdcovka pořád roste, 26.7.2012 Vyčkejte, za nějaký čas zežloutne. Nezatahuje okamžitě po odkvětu. Lída |  | Choroba, 25.7.2012 Tipla bych, že to bude nedostatek některého stopového prvku, mrkněte se na tabulku. Lída
|  | Pozná prosím někdo tuto rostlinku, je přý celá velice jedovatá, 24.7.2012 Jmenuje se Duranta repens, v nabídce ji má Koexflor (také se mi líbila), ale teď spěchám na zahrádku, tak si prosím případnou jedovatost vyhledejte sama. Zdravím! Lída |  | Pomoc při identifikaci plevele, 22.7.2012 ...mladé lístky se používají i jako zelené koření (nádivky, polévky ap... Lída |  | Mulka, 21.7.2012 něco jsem našla
Mulka = PI 556045 (116.001) - Ribes rubrum L. CURRANT-RED
- Pedigree: [Houghton Castle x (Kernlose x Ribes multiflorum)] |  | Mulka, 21.7.2012  Hledejte na netu - píší : pozdní kvaliní červený rybíz bujného vzrůstu... |  | Zkušenost s Carex Brunnea, 21.7.2012 Renato, vždyť ta vaše červená tráva vykvetla - a není to carex! Lída |  | Nat prez metr a brambory 2 cm, 21.7.2012 Dali mám ještě zelené, odkvetly, nať tak akorát, začíná lehat, co bude pod nimi, uvidím - zatím jsem s nimi byla vždycky spokojená. Jen jsem letos neměla koupenou sadbu, ale svoji, nějak jsem ji zjara propásla (nejdřív ještě nebyla, pak už ne)... celý příspěvek > |  |
|  | Plevel - co to je?, 21.7.2012 Tak ten můj pýr to není určitě, ten je do šedozelena, tohle je světle zelené a má to strašně široké listy... Lída |  | Plevel - co to je?, 20.7.2012 Podle oddenku pýr. Lída |  | Lílie - co s odkvetlými lodyhami, 19.7.2012  Ono to vyznělo blbě, bylo míněno, že lodyha, pokud je zelená, vyživuje cibuli a odstřihnout jen vršek se semeníky (moje lilie semeníky tvoří, jestli jsou v nich semena, jsem neprohlížela). Ohledně vylamování odkvetlých květů u kytek - prodlouží to... celý příspěvek > |  | Převislá vrba, 19.7.2012 Je to rez, jak už jsem psala výše, při zadání do google se mi objevil "manuál pěstitele vrby", kde je i foto. Takže postřik proti houbovým chorobám. Může to být i tím, že víc prší... Lída |  | Skvrny a usychanie listov uhoriek, 19.7.2012 Normálně - plíseň... Proti plísni jste nestříkal? Proč tam cpete deset postřiků na škůdce, když tam žádný není a přitom neuděláte ten nejzákladnější postřik, tj. proti plísni. Takhle mohutně stříkané okurky si můžete koupit v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|