Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vyvýšený vrbový záhon u stromu, 28.7.2012
Asi bych nechala kůru stromu dýchat (udělat mezeru), protože ani mulč se nemá dávat až ke kmeni - trvalé vlhko na kůře může způsobit hnilobu kořenového krčku, kdy kůra dole odumře a strom pak zajde. Z nedostatku vláhy pro strom určitě nemusíte mít... celý příspěvek >
Srdcovka pořád roste, 27.7.2012
Ještě jsem zapomněla napsat, že čím delší dobu zůstane zelená, tím více vám trs do příštího roku naroste...           Lída
Srdcovka pořád roste, 26.7.2012
Vyčkejte, za nějaký čas zežloutne. Nezatahuje okamžitě po odkvětu.  Lída
Choroba, 25.7.2012
Tipla bych, že to bude nedostatek některého stopového prvku, mrkněte se na tabulku.        Lída
Pozná prosím někdo tuto rostlinku, je přý celá velice jedovatá, 24.7.2012
Jmenuje se Duranta repens, v nabídce ji má Koexflor (také se mi líbila), ale teď spěchám na zahrádku, tak si prosím případnou jedovatost vyhledejte sama. Zdravím!   Lída
Pomoc při identifikaci plevele, 22.7.2012
...mladé lístky se používají i jako zelené koření (nádivky, polévky ap...  Lída
Mulka, 21.7.2012
něco jsem našla Mulka = PI 556045 (116.001) - Ribes rubrum L. CURRANT-RED - Pedigree: [Houghton Castle x (Kernlose x Ribes multiflorum)]
Mulka, 21.7.2012 Obsahuje fotku
Hledejte na netu - píší : pozdní kvaliní červený rybíz bujného vzrůstu...
Zkušenost s Carex Brunnea, 21.7.2012
Renato, vždyť ta vaše červená tráva vykvetla - a není to carex!  Lída
Nat prez metr a brambory 2 cm, 21.7.2012
Dali mám ještě zelené, odkvetly, nať tak akorát, začíná lehat, co bude pod nimi, uvidím - zatím jsem s nimi byla vždycky spokojená. Jen jsem letos neměla koupenou sadbu, ale svoji, nějak jsem ji zjara propásla (nejdřív ještě nebyla, pak už ne)... celý příspěvek >
Plevel - co to je?, 21.7.2012
Tak ten můj pýr to není určitě, ten je do šedozelena, tohle je světle zelené a má to strašně široké listy...           Lída
Plevel - co to je?, 20.7.2012
Podle oddenku pýr.           Lída
Lílie - co s odkvetlými lodyhami, 19.7.2012 Obsahuje fotku
Ono to vyznělo blbě, bylo míněno, že lodyha, pokud je zelená, vyživuje cibuli a odstřihnout jen vršek se semeníky (moje lilie semeníky tvoří, jestli jsou v nich semena, jsem neprohlížela). Ohledně vylamování odkvetlých květů u kytek - prodlouží to... celý příspěvek >
Převislá vrba, 19.7.2012
Je to rez, jak už jsem psala výše, při zadání do google se mi objevil "manuál pěstitele vrby", kde je i foto. Takže postřik proti houbovým chorobám. Může to být i tím, že víc prší...           Lída
Skvrny a usychanie listov uhoriek, 19.7.2012
Normálně - plíseň... Proti plísni jste nestříkal? Proč tam cpete deset postřiků na škůdce, když tam žádný není a přitom neuděláte ten nejzákladnější postřik, tj. proti plísni.  Takhle mohutně stříkané okurky si můžete koupit v... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika