Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Javor japonský, dlanitolistý, 8.8.2012
Záleží na vzrůstnosti jednotlivé odrůdy, dost se to liší.           Lída
Ruj vlasatá, 8.8.2012
Tak mi kvetla a odkvetla : vlasy nelétají, pouze po zaschnutí celé květenství po kouscích opadává pod keř. Nikam dál nelétá.  Lída
Červený javor zelená, 7.8.2012
Ony ty jap.javory mívají jinou barvu na jaře, jinou v létě a jinou na podzim. To, že je teď do zelena, může být odrůdou (pokud ji víte jenom "asi"). Třeba u Tamukeyamy uvádí Havlis, že u nás v létě vnitřní listy zezelenají, v jižní Evropě že zezelená... celý příspěvek >
Pustoryl, 7.8.2012
Nebojte, může kvést i malý, třeba už příští rok - ty šlechtěné kvetou dřív, mně udělal Virginal první dva kvítky rok po nařízkování, letos už jich měl asi deset (a to měl zjara výšku asi 25cm) ... celý příspěvek >
Jaký keř do úplného stínu?, 7.8.2012
Mahonie cesminolistá, ta to snese.           Lída
Sloupovitý listnatý strom, keř, 6.8.2012
Do metru a půl, i víc vám vyroste spousta keřů (třeba tavola), mnohé z nich se dají během roku stříhat a udržovat v plošším tvaru podle plotu. Asi by to bylo hezčí, než vysoké sloupovité... celý příspěvek >
Jak se jmenují květinky?, 6.8.2012
U nás v prodejnách a na trhu používají názvy jap.myrta i drátovec, proto jsem je uvedla (hlazenec jsem nikdy neslyšela).           Lída
Jak se jmenují květinky?, 6.8.2012
Vlevo nějaký vřes (calluna), uprostřed drátovec (Leucophyta), vpravo japonská myrta (Cuphea myrthifolia). Vřes je trvalka - přežije zimu venku, drátovec pokud vím letnička a jap.myrta přežije zimu v místnosti.         ... celý příspěvek >
Červený javor zelená, 5.8.2012
Nemá moc stínu?           Lída
Čím vylisovat sirup z rybízu?, 5.8.2012
Také to většinou dělám tímto strojkem. Jednou mne ale tak naštval neustálým ucpáváním, že jsem rybíz semlela na mašince na maso a šťávu nechala překapat přes plátno položené v cedníku a šlo to také.        ... celý příspěvek >
Název trávy, 5.8.2012
Až pokvete, bude to jasné ...           Lída
Sloupovitý listnatý strom, keř, 4.8.2012
Úzkou korunu má také žlutolistý jilm Ulmus carpinifolia Wredei.           Lída
Název trávy, 4.8.2012 Obsahuje fotku
Josef má pravdu. Přikládám fotku (starou), kde jsou obě trávy. Pennisetum alopecuroides úplně vlevo, uprostřed Miscanthus gracllimus. Vpravo pak je Calamagrostis x acutiflora "Karl Foerster".        Lída
Oullinská renglóda, 2.8.2012
Moje Oulinská má většinou 60g/plod (teď jsem to šla zvážit).            Lída
Prosím o určení keřů, 1.8.2012
Také mi to tak připadá. Pro Melisu - ten tavolník vpravo má lístečky tak 6mm široké, s ptačím zobem má společného snad to, že jsou zelené .  Lída
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika