|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Javor japonský, dlanitolistý, 8.8.2012 Záleží na vzrůstnosti jednotlivé odrůdy, dost se to liší. Lída |  | Ruj vlasatá, 8.8.2012 Tak mi kvetla a odkvetla : vlasy nelétají, pouze po zaschnutí celé květenství po kouscích opadává pod keř. Nikam dál nelétá. Lída |  |
|  | Červený javor zelená, 7.8.2012 Ony ty jap.javory mívají jinou barvu na jaře, jinou v létě a jinou na podzim. To, že je teď do zelena, může být odrůdou (pokud ji víte jenom "asi"). Třeba u Tamukeyamy uvádí Havlis, že u nás v létě vnitřní listy zezelenají, v jižní Evropě že zezelená... celý příspěvek > |  | Pustoryl, 7.8.2012 Nebojte, může kvést i malý, třeba už příští rok - ty šlechtěné kvetou dřív, mně udělal Virginal první dva kvítky rok po nařízkování, letos už jich měl asi deset (a to měl zjara výšku asi 25cm) ... celý příspěvek > |  | Jaký keř do úplného stínu?, 7.8.2012 Mahonie cesminolistá, ta to snese. Lída |  | Sloupovitý listnatý strom, keř, 6.8.2012 Do metru a půl, i víc vám vyroste spousta keřů (třeba tavola), mnohé z nich se dají během roku stříhat a udržovat v plošším tvaru podle plotu. Asi by to bylo hezčí, než vysoké sloupovité... celý příspěvek > |  | Jak se jmenují květinky?, 6.8.2012 U nás v prodejnách a na trhu používají názvy jap.myrta i drátovec, proto jsem je uvedla (hlazenec jsem nikdy neslyšela). Lída |  | Jak se jmenují květinky?, 6.8.2012 Vlevo nějaký vřes (calluna), uprostřed drátovec (Leucophyta), vpravo japonská myrta (Cuphea myrthifolia). Vřes je trvalka - přežije zimu venku, drátovec pokud vím letnička a jap.myrta přežije zimu v místnosti. ... celý příspěvek > |  | Červený javor zelená, 5.8.2012 Nemá moc stínu? Lída |  | Čím vylisovat sirup z rybízu?, 5.8.2012 Také to většinou dělám tímto strojkem. Jednou mne ale tak naštval neustálým ucpáváním, že jsem rybíz semlela na mašince na maso a šťávu nechala překapat přes plátno položené v cedníku a šlo to také. ... celý příspěvek > |  |
|  | Název trávy, 5.8.2012 Až pokvete, bude to jasné ... Lída |  | Sloupovitý listnatý strom, keř, 4.8.2012 Úzkou korunu má také žlutolistý jilm Ulmus carpinifolia Wredei. Lída |  | Název trávy, 4.8.2012  Josef má pravdu. Přikládám fotku (starou), kde jsou obě trávy. Pennisetum alopecuroides úplně vlevo, uprostřed Miscanthus gracllimus. Vpravo pak je Calamagrostis x acutiflora "Karl Foerster". Lída |  | Oullinská renglóda, 2.8.2012 Moje Oulinská má většinou 60g/plod (teď jsem to šla zvážit). Lída |  | Prosím o určení keřů, 1.8.2012 Také mi to tak připadá. Pro Melisu - ten tavolník vpravo má lístečky tak 6mm široké, s ptačím zobem má společného snad to, že jsou zelené . Lída |  |
 |
|
|
|