Příspěvky uživatele - 72.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna 560, 6.5.2014
Ano, vyšší oktanové číslo znamená vyšší odolnost vůči detonačnímu hoření (hoří pomaleji). Proto může být vyšší kompresní poměr. Nakonec se také oktanové číslo měřilo na zkušebním motoru s proměnnou kompresí (a možná ještě měří). S tím ale také... celý příspěvek >
Jak se zbavit pařezu?, 6.5.2014
Když jsem napsal, že je za hodinu hotovo, tak jsem nemyslel že by se mohlo jednat o nějaké veliké "hovado". Pokud se týká použití zývedáku, tak jak píšete, tak v případě, že už je kmen uříznutý. Jinak je lepší pařez vyvracet za kmen. Protože se pařez... celý příspěvek >
Jak se zbavit pařezu?, 5.5.2014
Záleží na tom jak je to velký pařez. Protože asi nebyl ponechán kmen, aby bylo za co to vyvracet, tak bych doporučil ještě krumpáč a nějaký sochor. Pokud bude kůlový kořen, tak se k němu bude potřeba dostat. Vyplatí se s obrytím moc nešetřit a... celý příspěvek >
Brynza, ovčí sýr, korbáčky, 20.4.2014
 Na př. my, jsme za pronájem pozemků dostávali jako naturálie 35kg ovčího sýra ročně.  To spotřebovala v pohodě naše rodina. Něco se snědlo rovnou, něco zaudilo a vyrobila bryndza.  Protože ten farmář měl také krávy, tak kvalita... celý příspěvek >
Brynza, ovčí sýr, korbáčky, 20.4.2014
To jste mě vyděsil, že jsem i já chybně napsal "brynza". My to máme podobně, i cena je stejná. Sýr si musíme zamluvit, ale funguje to. FO
Motor jikov - problém, 13.4.2014
Stando to nemá cenu. On totiž vzdělaný konstruktér nebude u ventilu používat vžitý název kuželka, protože ve většině případů nebude mít kuželový tvar. Proto bude používat krátký výraz na př. "uzavírací element opatřený plochým těsněním". Nemyslím si,... celý příspěvek >
Motor jikov - problém, 10.4.2014
105.253. Nevím o c o vám jde. Emulsní trubice je terminus technikus z konstrukce karburátoru typu solex. Nevymyslel jsem to ani já, ani Standa taktéž z Hradce. Tento termín "emulsní trubice" se používal určitě ještě dřív, než jsem to poznal, když... celý příspěvek >
Husqvarna 395 XP - plagiát, 10.4.2014
Já jsem jen uvedl zkušenosti s těmito šmejdy z mého okolí. Shodou okolností to vypadalo jako reakce na váš příspěvek Stando V. Na co byste ji měl mi bylo jasné. Ale je možné, že tuto diskuzi čtou i jiní, kteří se možná rozhodují o koupi pily a myslí... celý příspěvek >
Motor jikov - problém, 10.4.2014
Je to proto, aby se vytvořila správná směs i při vysokých otáčkách. Tím systémem se nejdřív přimíchá do benzinu vzduch vytvoří se "emulse". Ta se pak teprve rozpráší. Tím se upraví závislost bohatosti směsi na otáčkách (systém "solex") FO
Husqvarna 395 XP - plagiát, 10.4.2014
Já s takovými pilami nikdy nepracoval, ale setkal jsem se s nimi. Soused přišel, že mu zeť koupil pilu, a nejde pohnout s řetězem, když ho správně napne a když ho dá volný, tak naráží na nějaké "pupíky" v drážce. Lišta byla nýtovaná a nýty zasahovaly... celý příspěvek >
Brynza, ovčí sýr, korbáčky, 4.4.2014
Ještě to doplním. My vozíme ze Slovenska také chléb. Před odjezdem koupím 10ks a doma ho zmrazíme. A postuponě spotřebováváme. Kupujeme ho v soukromé pekárně a kdyby se dříve nesnědl(myslím jeden bochník), tak vydrží jako ten, který jsem poznal jako... celý příspěvek >
Brynza, ovčí sýr, korbáčky, 4.4.2014
To je už bohužel tak. Brynza se vždy vyráběla jako uložený sýr na zimu, co se nespotřebovalo, z toho se udělala brynza a natlačila se do dřevěného štandlíku, ze kterého se celou zimu postupně brala. Teď se podívajte na trvanlivost na balíčku-48hod. S... celý příspěvek >
Brynza, ovčí sýr, korbáčky, 3.4.2014
Kdyby měly zlatá rouna, tak by byl sýr zadarmo. Cena 100kč/kg- taková v okolí nikde není, a ani před několka lety nebyla ani před eurem. To se m usí jednat o nějaký speciál, se 60% (nebo více) kravského mléka (což myslím povoluje norma). Ceny, které... celý příspěvek >
Brynza, ovčí sýr, korbáčky, 2.4.2014
My kupujeme čerstvý sýr za 6E/kg, bryndzu 8E/kg,  Korbáčiky nevím, "náš" bača je nevyrábí. Ty co se prodávají bývají s velkým podílem kravského mléka. To platí i u prodávané bryndzy. FO
Kysané zelí, 2.4.2014
Záleží hodně na teplotě, ve které je zalí uskladněno. Pokud se drží teplota vyšší, ta neustále dokváší. Manželka vodu ze zelí čas od času odebere a doleje vodu. Z odbrané vody se vaří polévka ("kapustnica" na dva způsoby). Tím se drží nižší kyselost.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika