Příspěvky uživatele - 72.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 15.6.2014
Sice nevím koho tím myslíte, ale takovou ubohost byste si mohl snad odpustit. Naučte se číst a také rozumnět psanému textu. Já jsem nic takového na celé diskuzi nečetl. Jen někdo napsal něco o čínském křoviňáku z NDR a jiné v podobném duchu. Nikde... celý příspěvek >
Já to trochu doplním. Z diskuze získáš mnoho názorů a pak je dobré si tayto názory ověřit. Pak teprve rozhodnout. FO
Vyžínače a křovinořezy Stiga, 15.6.2014
Také tu byla zmínka, že Stiga má výbornou "podprsenku". On totiž by při té váze jednostranný popruh utrhl rameno. FO
Anebo, že by byla jejich váha neúnosná. Souhlasím, že 2T motory jsou jednodušší. FO
Krovinorez - namotava se trava, 13.6.2014
Je to otázka výkonu. Pokud mi bude stačit menší výkon, tak bych šel do 4T. FO
Samozřejmě, je to otázka citu k motoru. Podmínky provozu 2T motoru jsou dány tak jak jsem to popsal. U trojzubu záleží na jeho váze a výkonu motoru. Já při záběru doprava také nabírám, ale méně, nebo výše, aby byl motor zatížený. Při takovém... celý příspěvek >
Bral jsem konstantní otáčky.  Tamozřejmě při zrychlování, nebo brždění to bude jiné. Nepotřebuji zkoušet lepením žvýkačky, dovedu to spočítat. FO
Ještě k původnímu dotazu namotávání trávy. Už jsem psal mám MS5410 a normálně se to nestává, pokud se jedná o trávu. Sekal jsem minulý týden 3500m2 -tužebník místy vysoký skoro jako já a mnohdy prorostlý svízelem, místy jen svízel podrostlý trávou.... celý příspěvek >
Se zájmem jsem si přečetl toto vlákno. Nejdříve omezovač otáček- omezuje jen překročení max. otáček, nikoli podle zatížení. Při zatížení motoru klesají otáčky podle charakteristiky motoru, podobně jako u auta při jízdě do a z kopce. Způsob... celý příspěvek >
Křovinořez kolem 6000,-, 12.6.2014
Tady bych si dovolil podotknout: Prodejce neprodává podle toho, jak je ten který stroj dobrý, ale podle toho jaký má rabat. Tomu přizpůsobuje informace tak, aby zákazníka dostal tam, kde ho chce mít. Proto jediné informace, které mají smysl jsou od... celý příspěvek >
Krovinorez - namotava se trava, 12.6.2014
Já brousím flexou s fíbrovým kotoučem zrno 80 a sníženými otáčkami. Vyvažuji na ložisku 9x20. Jde to dobře. Když soused přinese nůž s dírou 25,4, tak dám vložku(přilepím izolepou). To vyvážení považuji za dost důležité FO
Vyžínače a křovinořezy Stiga, 10.6.2014
Já jsem reagoval ne na Stigu, ale na Hitachi, protože do tohoto vlákna 140.103 zanesl další značky.  Poprvé jsem MS4510 ale uvedl jako reakci na 140.103, kde uvedl (zhruba), že kvalitní stroj musí něco vážit. Provokoval jsem tím, že jsem napsal,... celý příspěvek >
Vyžínače a křovinořezy Stiga, 10.6.2014
Tento CG51EA, je zhruba srovnatelný s mým MS4510, až na tlumení vibrací a cenu. Takže bych asi znovu volil ten co mám. Že je na "řidítka" potřeba klíč mi vůbec nevadí. Co se týká popruhů, tak si myslím, že u těch, co mám může nastat problém při... celý příspěvek >
Vyžínače a křovinořezy Stiga, 9.6.2014
Podle kt. údajů je celková délka Higtachi 1805mm. Tak jak se tam vejde trubka dlouhá 191cm?  Nemám problém s japonci, zejména se Subaru. Ale jak jste přišel na těch 12000? Když Hitachi stojí 17000, tak který křovinořez 1,7kW je za 29000? Co se... celý příspěvek >
Vyžínače a křovinořezy Stiga, 9.6.2014
Mě šlo o to, že Stiga cca 50% výkonu mého MS4510 je těžší. Je tedy můj MS4510 méně profi? FO
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika