Příspěvky uživatele - 109.127

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cresthaven dozrává, 9.9.2012 Obsahuje fotku
Cresthaven je u mna chutovo vynikajuca odroda, s vysokou plodnostou a obrovskymi plodmi. Vdaka extremne teplemu pocasiu bola uz 20.8. zrela a suverenne najlepsia odroda. Chcelo by to mat odrodu zrejucu este o 10 dni po nej - nemate typ / skusenost?
Tragédie jménem Monília laxa, 9.9.2012
Tak som si po roku spomenul na moje JOJO, ktore mi pred 2 rokmi odislo. Nasiel som v popise tejto odrody upozornenie na nachylnost na: Pseudomonas syringae. Po vygugleni si myslim, ze moje JOJO (a mozno i Ronyho a dalsie slivky)  odrovnala prave... celý příspěvek >
Slivoň Haganta, 9.9.2012
Hagantu som planoval tiez, odradilo ma, ze ju nedoporucuju pre jej udajny sklon k tvorbe dutin so zivicou okolo kostky. Zaujmalo by ma ci sa vyskyt objavil, resp jeho hustota? 
Tophit, 9.9.2012
Tophit mam pristepeny a este nerodil takze nemozem z vlastnej skusenosti..., ako "klavesovy expert" len tolko, ze u tejto odrody sa doporucuje nechat dozriet, kedze vyfarbuje este pred uplnou zrelostou + pretrhat na max. 12ks/m. Podla... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika