Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Delicious nebo Cherokee Purple, 24.2.2014
Já jsem měl semena Delicious od Neoseedu a vyrostla mně rajčata jen o něco větší než Tornádo. Asi to bylo něco jiného. Tak jsem je vyřadil. S Cherokee Purple jsem byl spokojen. Paní Kateřino, asi jsem Vám moc nepomohl- myslím vzhledem k předchozímu... celý příspěvek >
Přepíchané rajčata do studeného skleníku?, 24.2.2014
Nepíšete proč tu přesazenou sadbu chcete dát do skleníku. 15 °C ve dne a 2-5 °C v noci není pro rajčata žádná hitparáda. Budou čučet, neporostou a možná budou i chřadnout. Tyto nízké teploty se projeví také v pozdější době, kdy se prodlouží doba... celý příspěvek >
Sladkaja děvočka - tyčková, kulatého tvaru, 23.2.2014
Pochopitelně se jedná o úplně jinou odrůdu. Důležitý je text, který je na sáčku Sweet baby (nehybridní), což se spíše překládá jako sladké dítě. Ruský překlad na tomto webu jako Sladkaja děvočka je účelový, aby navozoval představu oblíbeného hybridu... celý příspěvek >
Česká rajčata, 22.2.2014
Děkuji za všechny informace. Jednak za pěkný přehled pěstovaných rajčat (už si to dávám do tabulky) a také za tip, kde hledat- digitální knihovna NKP.                 Mr Big
Rajče Duo, 22.2.2014
Přede dvěma lety jsem měl obdobnou zkušenost jako pěstitel v předchozím příspěvku. Stejně jako pruhovanou Tigerelu jsem považoval toto rajče za nejhorší co jsem kdy měl. Pořád jsem čekal až rajčata dozrají do sladkosti, kdy by se dala jíst, ale ona... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 22.2.2014
Omlouvám se. Jen jsem se špatně díval. Pochopitelně platí to co je na sáčku- pokud by to byl hybrid, tak by to dodavatel jistě nezapomněl uvést. Jinak ani jednu z těch odrůd jsem nikdy nepěstoval, jen loni jsem měl odrůdu Beefsteak, což asi bude něco... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 21.2.2014
Vidím, že máte všechny odrůdy hybridní. Kdybyste náhodou chtěl zkusit také něco nehybridního, ozvěte se, poslal bych Vám něco.                        Mr Big
Rajčata pro sezónu 2014, 20.2.2014
Nejste sám, kdo po příchodu na tento web změnil celý sortiment rajčat. Já jsem také vždycky pěstoval jen česká rajčata běžně dostupná v obchodech. Teď mám asi 80 nových cizích odrůd a jen doufám, že pro příští rok nenajdu nikde nic co by mne... celý příspěvek >
Hrách - kdy nejdříve vyset?, 20.2.2014
Já vysévám hrách také co nejdříve, většinou až mohu na zahradu a to bylo poslední dva roky někdy na přelomu března a dubna. O teplotních nárocích hrachu nic nevím (při kolika stupních klíčí, kolik snese), ale vím, že není hrách jako hrách.... celý příspěvek >
Výsev kedlubny, 20.2.2014
Moravia využívá se především k rychlení na studeno.Pro polní kulturu není vhodná, v sušších podmínkách brzy dřevnatí. Vegetační doba od výsevu je 90-100 dní, od výsadby do sklizně je 55-60... celý příspěvek >
Nedaří se výsev čehokoliv v pařeništi, 20.2.2014
Jen na doplnění: Někde jsem četl, že salát při teplotách nad 18 °C skoro neklíčí. S ledovým salátem to může být stejné, ne-li horší.                          Mr Big
Rajčata pro sezónu 2014, 18.2.2014 Obsahuje fotku
Tak jsem včera dokončil novou polici k oknu a začal jsem postupně vysévat biftekové odrůdy rajčat.           Mr Big  
Rajčata pro sezónu 2014, 16.2.2014
Původně jsem počítal s tím, že cherry rajčata hodně omezím, ale během shánění semen se mně přihodilo to, že mám semena asi tak patnácti odrůd. Z loňských budu ještě letos pěstovat Sladkaja děvočka F1, Tomatoberry F1, Finik oranževyj F1, Black cherry,... celý příspěvek >
Roubování rajčat, 16.2.2014
Jak to chcete dělat? Máte semena brambor?                             Mr Big
Vyvýšené záhony, 15.2.2014
Vyvýšené záhony
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika