Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy ven?, 5.4.2014
Záleží na tom, co od toho, že dáte rajčata a papriky na balkon. Pokud jim chcete zpomalit růst a otužit, tak to vypadá, že do úterý byste je tam mohl dát. Na středu je předpověď v noci 6-2 °C, den 10-14 °C. Od čtvrtka noc 5-1 °C, den 9-13 °C. Toto... celý příspěvek >
Něco o rajčatech odjinud, 28.3.2014 Obsahuje fotku
Na obrázku nejsou ani rajčata ani palmový háj, ale cuketová alej.                                           Mr Big
Rajčata pro sezónu 2014, 27.3.2014 Obsahuje fotku
Tak takhle to dnes vypadá u mne v paneláku za oknem.                Mr Big
Pěstování dýně (hokaido), 27.3.2014
Příspěvek paní Jany sice už dnes není aktuální, ale chci jen dodat, že se jedná o relativní nedostatek přijatelného vápníku v půdě a následně suchou hnilobu květního konce Hokaida. Příčiny- přehnojení dusíkem nebo draslíkem, nepravidelná závlaha... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 26.3.2014
Omlouvám se, já jsem rozuměl květy, ne jen poupata.                 Mr Big
Rajčata pro sezónu 2014, 26.3.2014
Pravděpodobně nebyly ty květy opyleny. Důvodů může být několik: špatný pyl, s rajčetem jste málo třepal, může být i odrůdová záležitost (dlouhý pestík). S hnojením to asi nemá nic společného.              ... celý příspěvek >
Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 23.3.2014
Vynechal jste ten nejdůležitější důvod, cenu semínek. Druhý důvod může být i nedostatek semínek některých odrůd. Myslím, že toto úplně stačí k tomu, aby se některá rajčata pěstovala řízkováním.              Mr... celý příspěvek >
Nastja slastena klicivost, 22.3.2014
Také přidám svou zkušenost. Ze čtyř semínek vyklíčila čtyři. Teď honem si nemohu vzpomenout, jak spočítat ta procenta.                   Mr Big
Česká rajčata, 18.3.2014
Taky jsem uvažoval, že nejprve vyfotím jmenovku a potom budu fotit rostlinu. Všechno potom přeberu v klidu doma na PC. Zajímalo by mne jěště, jestli někdo používá k popisu zralých rajčat nějakou fixku (fiksku?)a jestli je to nezávadné. Já jsem se... celý příspěvek >
Česká rajčata, 17.3.2014
Taky se těším. Dokonce jsem k vánocím dostal digitální fotoaparát a tak už nebudu odkázán na mobil. K focení toho budu mít plno (víc jak sto nových odrůd), jen zatím nevím jak si to všechno evidovat, abych věděl až přijdu domů, co na které fotce... celý příspěvek >
Česká rajčata, 17.3.2014
Minulý týden jsem konečně dostal semena starých českých odrůd z Gengelu. Z objednaných deseti odrůd jsem dostal sedm, dvě jsem omylem objednal u jiného pěstitele a o třetí (Žlutá kytice) mi nebyl sdělen žádný důvod proč mi nebyla zaslána. Ihned... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 4.3.2014
Já abych pravdu řekl, jsem koncem minulého roku stál před problémem něco si z toho estonského webu vybrat. Musím přiznat, že jsem opravdu nevěděl co. Loni jsem zkoušel Finik oranževyj, Sladkou děvočku, Slivovyj polosatyj, Japonský Trjufel krasnyj a... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 4.3.2014
Opravdu krásný seznam rajčata z estonského webu. Doufám, že nás v průběhu sezóny budete informovat jak Vám to s těmito odrůdami funguje. Takto komplexně asi ještě nikdo estonská rajčata nepěstoval, alespoň na tomto webu o tom neinformoval. Bude to... celý příspěvek >
Melounoviště 2013, 4.3.2014
Dostal jsem ze Španělska semena melounu Piel de Sapo. Máte někdo zkušenosti s touto odrůdou?                                            ... celý příspěvek >
Rajče Torino, 25.2.2014
Vždycky jsem k rajčatům nachylným k praskání pěstoval také odrůdu, která tolik nepraskala. Mou nejoblíbenější byl Cristal F1 z Velelib s pro mě výbornou chutí, ale nějak se z běžného prodeje vytratil. Potom jsem přešel na Torino, které se mně zdálo... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika