Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Průzkumný dotaz, 8.9.2013
co jsem si tak všiml po obci tak je to asi tak: třešně děs, řekněmě 30% úrody, višně 60%, švestky 40%, hrušně obvyklá úroda, jabloně 130%, skořapkoviny 110%, angrešty rybízy 160%, réva 120%, meruňky 120%, broskvoně asi také tak jinými slovy... celý příspěvek >
Domácí víno - základní problémy, 7.9.2013
A pokud nechci použít bílý rafinovaný cukr, mám nějakou jinou možnost aniž by to ovlivnilo chuť vína? (zavrhněme náhradní sladidla)
Domácí víno - základní problémy, 7.9.2013
Také bych se rád pozeptal: lze nahradit bílý rafinovaný cukr cukrem třtinovým? Pokud ano, nedostane se nějaká příchuť z tohoto cukru do moštu, potažmo vína?
Papriky - 2013, 7.9.2013 Obsahuje fotku
jsem priznivcem venkovniho pestovani, ale zas nenecham trcet foliak a sklenik bez vysadby, že? tak take prispeji...
Eszter?, 4.9.2013
letos/na jaro se chystam dosadit vice modrych stoláků a prave mám v plánu tuto odrůdu a též Ajvaz, jinak ta Eszter - co chuť - typicka?-myslim tim, zda to neni lambruska...?
Sklizeň révy 2013, 4.9.2013
krásná uroda, i ja bojuji s vosami, je to hnus velebnosti, nici na co sosnou a aby toho nebylo málo, tak i mravenci se přiživují
Melounoviště 2013, 4.9.2013
to já Mirku začínám mít dilema s mírným přezráváním plodů, ted bude teplo takze chut se dramaticky jiste zvetsi :D
Sklizeň rajčat 2013, 2.9.2013
myslím, že akorád Tipo mělo pochybnou chuť, ale s Torinem by mělo být vše OK, nepěstují jej už jen kvůli nižší hmotnosti plodů
Lilkoviště, 2.9.2013
no já maso příliš nejím, takže slaninu vynechávám :D alenení nad to dát do pizzy lilek, parmazán, mozarelu a posekanou petrželku a samozřejmě sugo, po lilku to nejdůležitější já pěstují velkoplodé odrůdy, přece jen naše spotřeba je asi... celý příspěvek >
Lilkoviště, 1.9.2013
Odhalili jsme nový fígl, lilky ručně namažeme olejem a dáme na pečící papír do trouby a to je vše, pak se daly na pizzu a nic víc, jinak je dobré, když to není na pizzu, ale na něco jiného přidat pak ke konci rozetřený česnek s olejem a bylinkami -... celý příspěvek >
Lilkoviště, 1.9.2013
Pěkné Renato. Doma jsme dnes delali pizzu a tak tam padly hned tri lilky, no bez lilků snad ani není dobrá pizza :)
Sklizeň révy 2013, 1.9.2013
a tyto odrudy se daji sehnat kde?
Papriky - otázky, 30.8.2013
jiste na to maji svou vlastni odrudu, ktera se tu nejspis neprodava, ale doma to delame z Hodonínské červené nebo ze Žitavy, myslím, že i odrůda Karkulka by nebyla špatná
Papriky - otázky, 30.8.2013
Tady vidíte, že opravdu to mohly být je ony dvě věci, ostatní bylo vysoce nepravděpodobné.
Papriky - otázky, 28.8.2013
no ja ten nadech nevidim, ale barva listu je dosti svetla a tak to ja osobne vidim na deficit N
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika