 |
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Průzkumný dotaz, 8.9.2013 co jsem si tak všiml po obci tak je to asi tak: třešně děs, řekněmě 30% úrody, višně 60%, švestky 40%, hrušně obvyklá úroda, jabloně 130%, skořapkoviny 110%, angrešty rybízy 160%, réva 120%, meruňky 120%, broskvoně asi také tak
jinými slovy... celý příspěvek > |  | Domácí víno - základní problémy, 7.9.2013 A pokud nechci použít bílý rafinovaný cukr, mám nějakou jinou možnost aniž by to ovlivnilo chuť vína? (zavrhněme náhradní sladidla) |  |
|  | Domácí víno - základní problémy, 7.9.2013 Také bych se rád pozeptal:
lze nahradit bílý rafinovaný cukr cukrem třtinovým? Pokud ano, nedostane se nějaká příchuť z tohoto cukru do moštu, potažmo vína? |  | Papriky - 2013, 7.9.2013  jsem priznivcem venkovniho pestovani, ale zas nenecham trcet foliak a sklenik bez vysadby, že? tak take prispeji... |  | Eszter?, 4.9.2013 letos/na jaro se chystam dosadit vice modrych stoláků a prave mám v plánu tuto odrůdu a též Ajvaz, jinak ta Eszter - co chuť - typicka?-myslim tim, zda to neni lambruska...? |  | Sklizeň révy 2013, 4.9.2013 krásná uroda, i ja bojuji s vosami, je to hnus velebnosti, nici na co sosnou a aby toho nebylo málo, tak i mravenci se přiživují |  | Melounoviště 2013, 4.9.2013 to já Mirku začínám mít dilema s mírným přezráváním plodů, ted bude teplo takze chut se dramaticky jiste zvetsi :D |  | Sklizeň rajčat 2013, 2.9.2013 myslím, že akorád Tipo mělo pochybnou chuť, ale s Torinem by mělo být vše OK, nepěstují jej už jen kvůli nižší hmotnosti plodů |  | Lilkoviště, 2.9.2013 no já maso příliš nejím, takže slaninu vynechávám :D
alenení nad to dát do pizzy lilek, parmazán, mozarelu a posekanou petrželku a samozřejmě sugo, po lilku to nejdůležitější
já pěstují velkoplodé odrůdy, přece jen naše spotřeba je asi... celý příspěvek > |  | Lilkoviště, 1.9.2013 Odhalili jsme nový fígl, lilky ručně namažeme olejem a dáme na pečící papír do trouby a to je vše, pak se daly na pizzu a nic víc, jinak je dobré, když to není na pizzu, ale na něco jiného přidat pak ke konci rozetřený česnek s olejem a bylinkami -... celý příspěvek > |  |
|  | Lilkoviště, 1.9.2013 Pěkné Renato.
Doma jsme dnes delali pizzu a tak tam padly hned tri lilky, no bez lilků snad ani není dobrá pizza :) |  | Sklizeň révy 2013, 1.9.2013 a tyto odrudy se daji sehnat kde? |  | Papriky - otázky, 30.8.2013 jiste na to maji svou vlastni odrudu, ktera se tu nejspis neprodava, ale doma to delame z Hodonínské červené nebo ze Žitavy, myslím, že i odrůda Karkulka by nebyla špatná |  | Papriky - otázky, 30.8.2013 Tady vidíte, že opravdu to mohly být je ony dvě věci, ostatní bylo vysoce nepravděpodobné. |  | Papriky - otázky, 28.8.2013 no ja ten nadech nevidim, ale barva listu je dosti svetla a tak to ja osobne vidim na deficit N |  |
 |
|
|
|