|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Zvláštní jarní rostlinka, poznáte?, 19.3.2014 toto je léčivka zvaná Devětsil
| | Broskvoně a merunky jako vřetena, 19.3.2014 jeste se vratim k rezu, mohl bych je seriznout dle tohoto postupu?:
Necháme u něj čtyři výhony a terminál. Výhony by měly mít odklon od kmene větší než 45 stupňů. To však bývá málokdy.
Často si musíme pomoci výhony odklonit... celý příspěvek > | |
| | Chuť rajčín, 18.3.2014 pokud je tataz odruda stejne vyzrala-co se tyce barvy tak se da chutove poznat plod z venkovniho pestovani od sklenikoveho-folioveho, ja tam proste tu igelitovinu citim, je to vyhnany a neni to tak aromaticky | | Česká rajčata, 17.3.2014 no ja vzdy fotim foto odrudy pak onu odrudu a takhle dokola, v pc pak foto cedulek smažu a akorad prejmenuju nazvy fotek a je to... | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 15.3.2014 Kvete nekomu Kiotto? | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 9.3.2014 zrovna vcera jsem rikal, ze do deseti dnu merunka vykvete a to nemam ani Leskoru ani Velkopavlovickou-které pochopitelně kvetou dříve, ani nejsem z Moravy | | Co vaše réva? (2014), 8.3.2014 tak a je to tu, superpozdní odrůda Cerason to vzala hopem a už pláče | | Výsadba sazečky, 6.3.2014 tak sazecka jiz prisla a tak ji vysadim, budu tedy doufat, ze nevykvete, jinak cibule ma klicivost 1-2 roky a tak je velka pravdepodobnost, ze ptaci v tom byli nevinně.. | | Výsadba sazečky, 5.3.2014 mně tedy ještě nepřišla, ale hned ji vysadím, pak přijdou na řadě jiné zeleniny a bude najednou hodně práce, letos jí dám na textílii | | Melounoviště 2013, 4.3.2014 pestoval jsem oboji-roubovane i neroubované, letos buudu delat jen neroubovance, vloni se potvrdilo, ze v mych podminkach to az takove terno neni a ztratit tolik casu roubovanim uz nehodlám-nemluve o dvojnasobnem mistu | |
| | Papriky 2014, 3.3.2014 Jiřino, máte je opravud perfektní, žádný vytáhlý nítě! | | Kdy plánujete letos stříhat víno?, 27.2.2014 je to tak, kdo má jednu řádku tak si tu práci může dát, ale nevím jak bych přikryl 350hlav :D Již mám ostříháno, vyvázání udělám později, najednou je prací sousty... | | Kdy plánujete letos stříhat víno?, 26.2.2014 Tak po vcerejsku mam ostrihano An a RR, dnes jsou na řadě PIWI, o víkendu má být škaredě tak se musí stihnout všechno :) | | Prosím o pomoc při určení druhu rostliny, 25.2.2014 pryšec skočcový | | Je už čas na výsev?, 24.2.2014 nicméně trochu se toto téma zvrtlo a mělo by se psát už o nečem jiném :) | |
|
|
|
|