Příspěvky uživatele - 204.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odroda Elstar, 12.3.2007
Odruda holanskeho puvodu krizenec odrud golden delicius a ingrid marie.
odrůda Otava, 12.3.2007
Musite zapichnout spicku noze za kuru tak aby ste neposkodil okolni kuru napret vyriznout klinek ten vyloupnete  kdyz tam zbyde cast kury lika musite zbytek vyskrabnout nozem celou plochou cepele aby roub dosed az na drevo a zatlacite roub na... celý příspěvek >
ochrana proti stupovitosti, 12.3.2007
Ubylo ve vzduchu syry a pribylo houbovych chorob na strupovytost se pouzivaji vetsinou syrnaty pripravky nebo take mednate ,ale kdyz mate zdravy strom je lepsi preroubovat na rezistentni odrudu uz je velky vyber od letnich az zimnich po preroubovani... celý příspěvek >
Roubování, 12.3.2007
KOukam ze se kvuli brousku a cim rezat strhnul uplny boj rezat se da cimkoliv jen kdyz je to ostre treba skalpelem nebo srpem vazalo se lykem rafii,a necha se roub treba i pribyt slabym rebickem bez va zani aroste to za kuru sroubovakem kdyz je miza... celý příspěvek >
Postřik na květopasa, 9.3.2007
Ne vsechny odrudy jsou stejne nachylne na kvetopasa nejvice jsem mel napadeneho sampiona ostatni tolik ne kdyz je velka nasada kvetu tak nevadi kdyz neco znici dobra probyrka kalamytni vyskyt zatim nebyl neni treba strikat to spise jahody a maliny... celý příspěvek >
Hruška + Tůje = skvrnitost?, 9.3.2007
Jak to provest mate nejaky napad jak postrikat vsechny jalovce vokoli ,dejte nejaky navrch.
Rezistentní jabloně tvarované řezem - štíhlé vřeteno, 9.3.2007
Ja by jsem to skusil chtelo byto vylepsit ornici prohloubyt prohnojit zakrsle podnoze potrebuji oporu a nezatraveny pas pod stromy kdyz je spatna puda sylnejsi podnoze m26,m4,a2,ale pak bujneji... celý příspěvek >
odrůda Otava, 9.3.2007
Tak uz jsme se pochopyl i  jen se domluvit  tak nekdy zkuste nemam novy pocitac nemohu poslat  obrazek ,uz se zabyvam roubovanim od dvanacti let napret jsem rezal sbrousenou britvou nes jsem se dosta k roubovaku a ockovaku pak uz to... celý příspěvek >
rotační ocelový kartáč, 9.3.2007
Nejsem z horni bele ale byl jsem tam nekolikrat na prednasce o rezu stromu letos to bude zase v dubnu uz po 21te jedna se o modifikovany rez pilar sistem pochazejici z anglie uz se tam v anglii skousel nekdy vsedesatych letech u nas jsem o nem cetl v... celý příspěvek >
Nákup - ovocných stromů?, 9.3.2007
Dnes nejde vmale zahrade pestovat na semenaci to by me stacily dva stromi  kdyz pak zaplodi vetsinou obrok tak jsou jablka tak na most zacinaji dlouho vstupovat do plodnosti a prerustaji do velkych rozmeru sice sazite jednou za zivot ale je... celý příspěvek >
Roubování, 9.3.2007
Diky tomasi za informaci vasek.
ako posadit semienkja smreku?, 8.3.2007
Duben-kveten vysit na raselinu zasypat piskem ne moc silnou vrstvu zalivat uvidite jestli rostou.iv
Tis ze semen, 8.3.2007
Nekdy tyto semena prelehaji muzou vyklicit az dalsi rok .
Roubování okrasných dřevin, 8.3.2007
Vjedsinou se pouzivaji podnoze stejneho druhu nebo stejneho rodu musi byt vkontejneru jehlicnany musi byt narychleny ve skleniku kdyz uz maji mizu roubuji se do boku rouby narezanymi tesne pred roubovanim vedsinou vrcholove jednolete vyhony vaze se... celý příspěvek >
živý plot-smrčky, 8.3.2007
Smrky sestrihavam kazdy rok bud na jare kdyz zacinaji rasit nebokdyz uz jsou vyhony 15-20cm dlouhe jsou mekci lepe se strihaji striham hnedle celou novou cast prirusku zachova se tim tvar hustota kdyz jsem strihal pred zimou stene vypadala az do jara... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika