Příspěvky uživatele - 115.41

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vrba - choroba, 18.9.2012
Je to pilatka mám to samé na vrbě. Teď scháním na netu čím to postříkat. Pilatky jsou prý dost odolné. Ach jo.
Sázení trvalek v říjnu?, 7.9.2012
Teda Maruš, to je krása. Tohle je můj sen rozkvetlý záhon všech možných barev. Jinak děkuji za radu.
Bylinky, 7.9.2012
Dobrý den, chtěla bych si příští rok založit záhonek bylinek. Prosím o radu kde berete sazenice a nebo si je pěstujete ze semínek? Ještě jsem se chtěla zeptat na libeček. Moc mi na záhonku nejde. Pár lístků za léto a konec. Dá se nějak... celý příspěvek >
Sázení trvalek v říjnu?, 7.9.2012
Dobrý den, našla jsem zásilkový obchod / protože u nás jsou pouze obchody typu Bau... / s trvalkama. Mám stále dilema zda si je mám ještě objednat a zasadit na záhon. Než to přijde bude říjen a to už mám strach, aby kytičky nepomrzly atd. Myslíte, že... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika