|
Příspěvky uživatele - 227.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar MS-4510 a praskly kryt nastroje, 7.9.2012 Je fakt, ze ten kryt zrovna ze silneho materialu neni.Pokud to srovnam treba s Husqvarnou kryt noze, tam je ze silnejsiho materialu, ikdyz treba kryt struny u Husqvarny neni tez z nejak silneho plastu.Pokud opravdu neco chytnete, tak asi praskne... celý příspěvek > |  | Dolmar MS-4510 a praskly kryt nastroje, 7.9.2012 Vemte si, jake tam jsou otacky, jaka tam je sila.Ted kamen mohl byti treba ostry, nebo jiny ostry predmet a ten plast, ten je z tech veci vsech, asi nemekci, tak povolil, to myslim, ze se neda verit, ze by odolal takove sile. |  |
|  | Dolmar MS-4510 a praskly kryt nastroje, 7.9.2012 Tj.sice pravda asi, co pise vyrobce, ale zbytecne si dela problem Dolmar.Ten kryt nestoji svet, nikoho to vetsinou nepolozi, kryt si koupi, ikdyz zadarmo to neni, ale ublizi firma hlavne sobe, ikdyz ji to nepolozi.Pristup k vecem, reklamaci,to... celý příspěvek > |  | Dolmar MS-4510 a praskly kryt nastroje, 6.9.2012 Pane J.S.Dolmar by si mel vazit zakaznika, vylepsovat svoje jmeno.Je to nova masina, kryt nestoji svet a ten pan dal firme duveru a ne zrovna male penize.Tj.muj pohled.At uz tj.s krytem, tak,ci onak.Ikdyz osobne si myslim, ze to vadou naterialu... celý příspěvek > |  | Plot - sousedi, 6.9.2012 Palit plasty by nemel.To by jste si mohl i stezovat.Ale je to na Vasem zvazeni, pochopitelne.Nejlepe se je vzdy nejak domluvit, ale nekdy to proste nejde. |  | Křovinořez, 6.9.2012 Mozna mate pravdu, protoze s elektrickym krovinorezem zkussenost nemam.Ale ja jsem totalne.proti kabelum, to mi proste u stroju, kde se stroj pohybuje prekazi, neprakticke.A ten vykon 1,3KW, mam rad.kdyz to ma trochu rezervu.Trava muze prerust, nekdy... celý příspěvek > |  | Dolmar MS-4510 a praskly kryt nastroje, 6.9.2012 Podivejte se schvalne, jestli na pozemku neni neco ostreho v zemi.Osobne to tipuji, ze to neco cnejici ze zeme rozrizlo, ten kryt.Presne nevim, tj.jasne. |  | Dolmar MS-4510 a praskly kryt nastroje, 6.9.2012 Zkuste se domluvit primo v servisu Dolmar.Ja 4519 mam a ten kryt je pomerne pruzny, ale praskle to, asi je.Kdyby to bylo treba roztrzene, tak by to nebylo takhle rovne, takove kostrbate by to, asi bylo.Stane se.Mel by to Dolmar asi vymenit v ramci... celý příspěvek > |  | Dmácí uzený sýr, 5.9.2012 Vezmu syr eidam 30%,rozkrajim na kosticky vetsi, asi 3 krat 3cm dam do udirny na kosicek ocelovy, dratenny treba z fritovaciho hrnce.Tucnejsi, nez 30% ne, uz to neni ono.Pod ten kosicek v udirne dam nadobu o patro nize.Do te nadoby dam 1/3 vahy... celý příspěvek > |  | Jakou koupit sněhovou frézu, 5.9.2012 Urcite znackovou a asi i 2-stupnovou. |  |
|  | Dolmar MS-4510 a praskly kryt nastroje, 5.9.2012 Mysleno-kryt rezneho nastroje strunove hlavy, tedy se stejnym ucelem, jako u 4510-ky, ale od Husqvarny. |  | Křovinořez, 5.9.2012 40cm vysokou travu, krovinorez 1KW na elektrinu.Pokud toho jsou treba 10-ky m2.Dekuji, nechci,ani nahodou.Uz kvuli kabelu.A taky neverim tomu, ze 40cm trava a 1KW elektromotor, tj.proste k nicemu.Kdysi jsem sekal s el.sekackou o vykonu cca.1KW a bylo... celý příspěvek > |  | Dolmar MS-4510 a praskly kryt nastroje, 5.9.2012 Tj.tedy dost drahe.Kdysi jsem kupoval kryt k Husqvarne 235R, je fakt, ze to byl vylozene jen plast bez sroubku a ostatniho prislusenstvi a stal 10-let zpatky 300KC. |  | Dolmar MS-4510 a praskly kryt nastroje, 5.9.2012 To jsem zvedav, jak to dopadne s reklamaci, snad to uznaji.Ikdyz clovek nevi, nevidel jsem to.Jestli nereknou, ze jste o neco zachytl. |  | Udírna, 2.9.2012 Stejna teplota uplne a zadymeni, neni,asi v zadne udirne.Musel by jste tam miti dvirka, pro vkladani masa.Kontrolu provadite pohledem, omakem,teplomerem.Udirna bude vypadat, jako ostatni udirny ze dreva.Pokud chcete miti na stalem miste na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|