|
Příspěvky uživatele - 139.149
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Husqvarna LC 56, 27.5.2013 Bude neobratná, ale na tuhle plochu je 51 cm minimum. |  | Co na slimáky?, 16.5.2013 Ferramol + půlnoční lov s kyblíčkem a čelovkou :) |  |
|  | Travní sekačka po 13-ti letech dosloužila, 6.9.2012 Ale přístup k zákazníkovi mají všude stejný - u mne taky sešlo z koupě kvůli arogantnímu chování prodavačů, reklamovat bych tam nechtěl. |  | Travní sekačka po 13-ti letech dosloužila, 6.9.2012 AL-KO sekačky jsou bytelnější, ale mají předražené náhradní nože. Za ty samé peníze by byla lepší DOLMARka PM-4600S3.
|  | I toto je Mountfield, 4.7.2012 Já si chtěl u nich koupit sekačku, ale vzhledem k tomu, že jsem odmítnul podepsat souhlas s poskytnutím osobních údajů, tak mi jí neprodali.
Tak nemám nic :) |  | Sekačka Hecht, 8.6.2012 U tohoto laciného čínského motoru to bude asi o štěstí, jednomu bude fungovat několik let, druhému pár měsíců. Docela mě udivuje, že za to má i OHV. |  | Sekačka Riwal RPM 5135, 8.6.2012 Koukal jsem na ní v Baumaxu, ideální sekačka na dvě až tři sezóny :)
Doporučuji připlatit a použít slevový kupon alespoň na něco, co má motor BS a servisní podporu. |  | Sekačka Hecht, 8.6.2012 Sekačka byla osazena motorem Hecht? |  | Jakou sekačku na zahradu 999m2?, 21.5.2012 S pojezdem nebo bez?
Je tam větší množství překážek? |  | Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 21.5.2012 Dolmar PM-460 je dobrá volba, jednoduchá sekačka, dá se servisovat a ND jsou za slušnou cenu. |  |
|  |
 |
|
|
|