Příspěvky uživatele - 243.245

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kanadské borůvky - žloutnuocí listy, 21.7.2012
A jakou vodou zaléváte? Borůvky se musí zalévat buď dešťovou vodou nebo jinou měkkou vodou - např. z potoka, rybníka... Jsou to kyselomilné rostliny, které nesnáší vápník.
Velmi sladká, aromatická rajčata, 21.7.2012
Nám chutná Marmande - velká rajčata, více komor, ale neteče s nich šťáva, sladká, sušíme cca 1cm plátky. Rostliny jsou mohutné, něco mezi keříčkem a tyčkovým, teď jsou asi metr vysoké.
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 17.7.2012
Skořice a hřebíček patří do perníku a ne do okurek , jestli to náhodou nebude tím. A sacharin obecně dává velmi nepříjemnou, na jazyk padající sladkou pachuť.
Jak na třásněnku na muškátech?, 16.7.2012
Asi špatně čtete příbalové letáky, ale Mospilan je na mšice a na molice. Třásněnky hubí Vertimec.
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 16.7.2012
Tak ať máte nad čím mudrovat - z Pedra, které se kroutilo a jakž takž se zvetilo jsem odlomila tři zálístky, které vypadaly zdravě. Dala jsem zakořenit a zasadila do našeho kompostu - skoro samá hlína. Dvě rajčata rostou normálně, třetí urostlo... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2012, 15.7.2012
Mám podobný názor - odrůdy, které byly vyšlechtěny např. v Itálii, rostou dobře tam, odkud pocházejí, u nás mohou dát kvalitní výnos a plody jen ve výjimečných létech. V "normálním" létě v lepším případě živoří nebo to zalomí úplně. Je to podobné... celý příspěvek >
Pavučinky na paprike, 14.7.2012
Možná by šel použít i ROCK EFFECT. Odkaz nedávám, neprošlo by to. Je to emulze oleje z nějaké tropické bobovité rostliny, v podstatě zřejmě to brebery udusí. Na molice na ibišcích to docela fungovalo. OL to nemá žádnou.
Bílé kruhy v trávníku, 13.7.2012
Vystříkat mravence, ale čím, neporadím. Já mám zbytek actellicu a ten na ně zabírá.
Pavučinky na paprike, 13.7.2012
Dobrý je i Vertimec, má kratší OL.
Žloutnutí a fleky na trávníku, 13.7.2012
Taky si myslím, že je trávník nerovnoměrně pohnojený. A asi by zasloužil pohnojit znovu.
Žloutnou rajčata, 12.7.2012
Přihnojit.
Padání poupat na paprikách, 1.7.2012
My máme ve sklenílu i přes 40 stupňů, a plody na paprikách máme. Ale větráme do průvanu, aby vítr rostlinami pohyboval, u stěn do rostlin klepu klackem. Papriky jsou samosprašné a když se nehýbou, tak se mnoho květů neopylí.
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 30.6.2012
No a co mám dělat? Skrývku zeminy provádět nebudu.  I v letech, kdy to poškození bylo nejhorší, jsme nakonec měli rajčat desítky kil, jen byly o měsíc, měsíc a půl později... Postupně jsme to vychytali a rajčata nesázíme do hlíny, na kterou je... celý příspěvek >
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 30.6.2012
Jestli si trochu neodporujete - pokud odlomíte poškozenou část a dáte jí do vody, tak roste dál špatně, z toho vám vyplývá, že v ní už něco je, podle vás herbicid. Pokud necháte na té rostlině, ze které jste odlomil tu špatnou část narůst nový... celý příspěvek >
Zababceny muchovnik - co s nim?, 27.6.2012
Asi se mu poškodil růstový vrchol, nejsem si jistá, že je permetrin vhodný na stříkání rostlin (podle mě pěkná blbost). Zastřihněte ho pod těmi poškozenými listy, snad se zvetí a vyrazí z náhradního pupenu. Zasaďte ho tak hluboko, jak je v květináči,... celý příspěvek >
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika