|
Příspěvky uživatele - 243.245
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stribrne listy na hokaidu = plisen?, 3.8.2012 Nebude to spíš padlí? |  | Zrání rajčat, 2.8.2012 Nějak nechápu, proč se navážíte do pana Jaroslava a potažmo i do ostatních, kteří "mají vytápěné skleníky, nevytápěné skleníky a zimní zahrady". Už se stejné téma řešilo na jiné diskusi. Když mám tu možnost si předpěstovat sazenice, tak proč ji... celý příspěvek > |  |
|  | Zrání rajčat, 2.8.2012 Tak to asi málo hnojíte a zaléváte, já pěstuji na dva až tři výhony už leta a není problém. Letos už mám některá dvouvýhonová rajčata dva metry vysoká. Hnojím plným hnojivem typu hydrokomplex (yaramila comlex) |  | Harbritte snad nikdy nezklame, 2.8.2012 Harbinger je ranější, zraje v půlce července, plody jsou drobnější než u Harbrite, dužnina nejde od pecky. |  | Technická a botanická zralost, 1.8.2012 V technické zralosti jsou už plody vhodné ke konzumaci, v botanické zralosti mají plně vyvinutá a zralá semena. |  | Ako sa pestuje ačokča, 30.7.2012 Vy tu ačokču máte ve skleníku? Proč, proboha, normálně se pěstuje venku. Není samosprašná, ale opylují ji včely a další hmyz, takže v tom skleníku máte zřejmě neopylené samičí květy. |  | Pozná někdo prosím co to je?, 27.7.2012 Jj, letos jsme uřízli dva boční kmeny (prostě jeden letorost se rozhodl, že z NĚJ bude hlavní kmen) a na jednom z pahýlů vyrašil letorost, který má listy v průměru přes 40 cm, se stopkou 60 cm. |  | Kdy sklidit rajčata keříčková?, 27.7.2012 Buď si z nás děláte šoufky, nebo jste opravdu amatér. Když jsou rajčata červená, na co chcete ještě čekat? Až zplesniví? |  | Pozná někdo prosím co to je?, 27.7.2012 pavlownie plstnatá |  | Vytápění skleníku, 27.7.2012 No nevím , vzduch má malou kapacitu a ani předávání tepla přes husí krky (plast moc teplo nevede) nebude moc účinné. |  |
|  | Rajče - plíseň startuje, 26.7.2012 Na některé ty skvrnitosti se dá použít i Rovral Aquaflo |  | Rajče - plíseň startuje, 26.7.2012 Mně to zalévání nevadí, ale tady nebyl sníh, měsíc holomráz, na jaře nepršelo, tráva se po zimě ani nestačila zvetit. Už i na stromech je vidět, že jim ta vláha chybí, na všem nejdříve mšice, teď svilušky (jabloně, švestky, keře)... |  | Rajče - plíseň startuje, 26.7.2012 Ridomil působí i kurativně. |  | Rajče - plíseň startuje, 26.7.2012 Proč tak ironicky? Opravdu jsou místa, kde neprší. U nás (Přerov) včera trochu víc popršelo - 13 mm, po čtrnácti dnech, jinak takové sucho, že v hloubce na rýč se hlína sype jak prach a to je u nás jílovitá půda. Dneska po velkém hřmění trochu kape. |  | Mech ve velkých plochách - jak tam dosat trávu?, 25.7.2012 Určitě bych nejdřív odstranila mech, plochu zkypřila a teprve potom osela. |  |
 |
|
|
|