Příspěvky uživatele - 243.245

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slunce a rajčata, 31.8.2012
Já bych viděla hlavně problém v té černé fólii, kterou máte pod rajčaty - hlína je pořád mokrá, nedýchá a pokud zasvítí sluníčko, tak se to pod ní paří a to asi těm rostlinám zrovna svědčit nebude. Taky nevím, jak ta rajčata hnojíte - z vlastní... celý příspěvek >
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 26.8.2012
Jo, a po čtyřiceti letech má výtažek stále stejnou jakost.  Jestli si tu stále stejnou chuť jen nenamlouváte ...
Prosím o pojmenování rostlinky, 25.8.2012
Nicandra physaloides
Jaká rajčata pěstujete, 23.8.2012
Ale to pak zřejmě mají podobnou chuť jako plody, které se trhají na podzim a nechají dozrát. Když nemáte na rostlinách listy, neprobíhá fotosyntéza, jen kořeny tlačí vodu do plodů a ty už dál nerostou, protože nemají z čeho.
Sklizeň rajčat 2012, 22.8.2012
Záleží, jakou máte sušičku. Pokud jste pořídil nějakou levnou, tak ty nestojí za nic, nemají dobře vyřešenou cirkulaci vzduchu, některá rajčata se už připalují, jiná jsou syrová. Nejlepší zkušenost mám s Ezidri - plata jsou uprostřed vyvýšená a tvoří... celý příspěvek >
Malinoostružiny, 20.8.2012
Mohlo by se jednat o ostružiník japonský, popis zde
Manželka poničila napoprvé sekačku, 18.8.2012
No, ale zase jste za tisíc kaček udělal zkušenost, že se nemají kupovat podezřele levné zgarby.
Stomp - ředění, 14.8.2012
Bože, tak vezmu metr, změřím šířku, změřím délku a vynásobím, to vás snad ve škole učili, ne? Dále - prodávají se DVA druhy Stompu, které se liší koncentrací, takže byste měl zjistit, jaký si budete kupovat - dávkování se samozřejmě liší. Až to... celý příspěvek >
Přemnožení molic, 13.8.2012
Dá se použít Ninja (dříve CHESS), OL 3 dny nebo zapálit ve skleníku tabák a nechat zadýmovat. Je teprve půlka srpna, do zhynutí zimou je ještě hodně času, přežívají i při teplotě kolem deseti stupňů (mám zimní zahradu, takže to vím).
Nemoc na mých paprikách?, 13.8.2012
Problém s třásněnkami je ten, že se na ně přijde dost pozdě, a následuje opad listů (odešly mi tak fíkusy). Já bych to stříkla tím Vertimecem, s Rock effectem moc dobrou zkušenost nemám - vše je mastné a zdálo se mi, že to těm bestiím dokonce chutná,... celý příspěvek >
Zato je úplně na h..ouby.
Máte na nich třásněnky, ty tmavé tečky jsou trus. Ošetřit Vertimecem.
Muchomurka ruzovka - masak, 12.8.2012
Hlavně to chce, aby vám někdo zkušený ukázal, jak vypadají růžovky v reále - mohou se značně lišit v barvě klobouku - od světle růžové, přes hnědorůžovou až po žlutavě hnědou... Chce to opravdu vidět a nesbírat jen podle popisu v atlase a podle rad... celý příspěvek >
Jak vybrat zavařovací hrnec, 11.8.2012
My máme zavařovací hrnec Petra, ono je asi celkem jedno, jakou koupit značku. Jsou hrnce s a bez vypouštěcího ventilu, no není marný, dá se pak vypustit horká voda. Všechny hrnce mají termostat, některé modely i časovač.
Wuxal Calcium - zálivkou?, 11.8.2012
Postřikuje se právě na list, protože rostliny nejsou schopné přijmout dostatečné množství Ca kořeny. Na příbalovém letáku je uvedeno, že se má ošetřovat v 7-10 denních intervalech, pokud jste ošetřil jednorázově, tak jste problém nevyřešil. Přípravek... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika