|
Příspěvky uživatele - 243.245
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co z rajčat - kečup, pomádu nebo omáčku?, 13.9.2012 Tak bacha na tu plotýnku! Taky jsem nechávala vařit na minimum a šla do zahrady..., jen do té doby, než se pokazil spínač (unavený bimetal) a místo oběda byl totálně zničený kastrol a nevyvětratelný barák. |  | Co z rajčat - kečup, pomádu nebo omáčku?, 13.9.2012 Tak třeba kukuřičný škrob je téměř bez chuti, bramborový docela smrdí. |  |
|  | Co z rajčat - kečup, pomádu nebo omáčku?, 13.9.2012 Na zahuštění, obsahují víc pektinu než rajčata. |  | Mensi zeleny listnaty strom, na podzim barevny, 12.9.2012 Málokdo si dává thuje proto, že by se mu nějak extra líbily. Ale rychle rostou, jsou zelené a tudíž neprůhledné celý rok, takže zajistí soukromí a oproti listnatým živým plotům není třeba hrabat listí... |  | Prorůstání vijanů, 11.9.2012 Každým rokem, dělají mi to skoro všechny F1 odrůdy. |  | Co z rajčat - kečup, pomádu nebo omáčku?, 11.9.2012 Nezoufejte, otrhejte červená a zelená zatím nechte na rostlinách, ještě bude hezky a rajčata běžně zrají na podzim i při teplotách pod dvacet stupňů... Mrznout ještě nebude, je škoda to otrhat už teď. |  | Vytrácení fazolí, 10.9.2012 Dámy, vaše teorie o "F1 genové výbavě" jsou sice zajímavé, ale naprosto zcestné. Problémem bude to, že květy nejsou opylené - tyto fazole potřebují k opylení včely, jinak mají málo nebo vůbec žádná semena. |  | Ako sa pestuje ačokča, 10.9.2012 A kdy jste ji sela? Já ji vysévám v dubnu doma do kelímků, na konci května jde ven, nejvíc plodí koncem srpna a v září, možná by ji chtělo vysét ještě dříve. |  | Žloutnutí ptačího zobu, 6.9.2012 Ještě doplním k paní Lídě - podívejte se, zda nejsou na spodu listu malincí (méně než mm) pavoučci (svilušky) a nebo jestli nejsou na listech stříbřité skvrny a černé tečky (třásněnky). Pokud ano, je potřeba ošetřit Vertimecem, funguje na obě... celý příspěvek > |  | Je to sypavka borova? Moze sa pouzit postrek aj v srpnu/auguste?, 4.9.2012 Jsem to viděla až poté, co jsem to napsala , vypadá to opravdu jako opad starého jehličí. Letos mi to udělala jedna ze tří stejně starých borovic (vlastnoručně vyseté, vysazené pár metrů od sebe), zbývajícím zůstalo všechno jehličí, té jedné jen na... celý příspěvek > |  |
|  | Je to sypavka borova? Moze sa pouzit postrek aj v srpnu/auguste?, 4.9.2012 Hlavně Matus nepíše, na jak starém dřevě mu ty jehlice žloutnou. Pokud je to na dvouletém a starším dřevě, tak se může jednat o přirozený spad starého jehličí, borovice to jednou za čas dělají (interval se liší podle druhu). |  | Uškrcená bříza, 4.9.2012 Ještě lepší než tkaloun jsou natrhané staré rifle, tak na třícentimetrové pruhy a uvázat jakoby do osmičky (překřížit přes sebe mezi kůlem a stromkem -stromek se neodře o kůl) |  | Mensi zeleny listnaty strom, na podzim barevny, 4.9.2012 My ji máme na jižním svahu, velmi těžká půda (bývalá chmelnice), údolí otevřené západním a východním větrům, velmi často holomráz... Bydlíme u Přerova, což je v posledních letech největší sibérie v Česku. |  | Mensi zeleny listnaty strom, na podzim barevny, 4.9.2012 Ambroň máme na zahradě asi deset roků, přežila i -34 stupňů v zimě 2005/2006. Ale máme "obyčejnou". Na podzim je nádherně červená. |  | Slunce a rajčata, 31.8.2012 Tak na džungli platí nenechat moc vyrůst a trhat, trhat, trhat... |  |
 |
|
|
|