|
Příspěvky uživatele - 168.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mléko (zakalená voda) v bazénu, 25.8.2012 Pravě že mam převlockovano, tak jsem to zkusila naposledy s tou kyselinou solnou. Asi budem vypouštět aspon z casti |  | Pěnivá voda v bazenu, 25.8.2012 no právě flokulantu jsem tam dala tolik až se mi vytvořil mléčný zákal, který ted nemohu žádným způsobem zlikvidovat |  |
|  | Mléko (zakalená voda) v bazénu, 25.8.2012 Tak jsem zkusila toto aplikovat na mléčný zákal v bazénu, sice jen poloviční dávku ale i tak bez zjevného účinku. Tak nevim co s tim dělat. Marně se pokouším už 14 dní tento zákal zlikvidovat všemi zpoůsoby |  | Pěnivá voda v bazenu, 14.8.2012 Prosím mužete mi nekdo poradit, proč mi pění voda v bazenu. Mam pískovou filtraci, ohřev na tepelné čerpadlo, PH v norme. Voda neni zakalena ale ani uplne křištálově čistá, přesto mám problémy s tím že mií pění. Díky za radu |  |
|
|
|