|
Fuksie / Fuchsie, 22.4.2011 Já je mám u vrat u stodoly tady nahoře mám Foto byla jsem jen Marie aodhlásili mě a když jsem se chtěla přihlásit tak mě napsali že už Marie je přihlášená.Tak jsem Marie 12.V noci bylo u nás 5°C.Kdyby byly nějaké příz.mrazíky tak je šoupnu do... celý příspěvek > |
 |
Fuksie / Fuchsie, 22.4.2011 Já už ano ale na noc je zakrývám.Některé mám ještě ve skleníku, jsou ještě málo narašené.M. |
 |
|
 |
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 19.4.2011 P.Janča děkuji už jsem to našla je to ona.Marie |
 |
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 19.4.2011 Děkuji Všem kteří určovali moji kytku, hledala jsem na Google ten název co napsala P.Květa ale nenašla mě bude stačit, že je to kozlík.Marie |
 |
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 18.4.2011 Tak jsem hledala mezi bohyškami ale tu moji kytku jsem nenašla |
 |
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 18.4.2011  P.Lído a p.Josefe zkusila jsem to nafotit znovu možná poznáte. |
 |
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 17.4.2011  P.Lído našla jsem ji z loňska jak už je zelená květ ještě nemá je to začátek července a je to na fotce dole úplně v rohu. |
 |
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 17.4.2011 Výška je asi 20-25cm a ten květ jako když kvete bršlice -kozí noha.Jak to bude kvést tak to nafotím.M. |
 |
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 17.4.2011 Paní Lído děkuji, ani Vy nevíte co je to zač? Marie |
 |
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 17.4.2011 P.Josefe Bohyška to není to vím jistě, na ty dvě se kouknu na netu, zítra to zkusím lépe nafotit ještě dodám že později z té žluté barvy začne zelenat a má takový nic moc bílý květ na stonku. |
 |
|
 |
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 17.4.2011  To je ta neznámá. Chtěla jsem dát obě fota k jednomu příspěvku ale nepovedlo se.Marie |
 |
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 17.4.2011  Souhlasím s p.Josefem mám ji taky mám ji 3r.ve volné půdě na zimu přikrývám chvojím, ale vždy trochu omrzne.Já bych prosím potřebovala zjistit název této žluté kytičky ozdobná je jenom na jaře a to listem a mají ji rádi kočky.Děkuji M. |
 |
Pěstování vřesů a vřesovců - stříhání, 10.4.2011 P.Josefe děkuji za radu, ale já ještě počkám než je vyhodím.Pro hosta 182 227 já je v truhlících nemám jsou ve volné půdě.M. |
 |
Problém se zemí z kompostu - předpěstování paprik a rajčat, 10.4.2011 Zkuste si na Googlu zadat choroby paprik možná tam něco najdete.Já mám taky papriky zasazené v kompostu, trochu písku, trochu rašeliny a trochu koupeného substrátu míchala jsem od oka a jsou v pohodě.M. |
 |
Pěstování vřesů a vřesovců - stříhání, 10.4.2011 Pane Josefe já mám taky po zimě vřesy bídné taky hodně suché, ale když jsem je stříhala tak některé větvičky byly zelené nechám je ještě auvidím co se bude dít přitom vřesovce jsou pěkné krásně kvetou.Nevíte náhodou čím to může být? Myslela jsem že... celý příspěvek > |
 |