Příspěvky uživatele - 64.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tragédie jménem Monília laxa, 2.6.2011
Rony to jste mě vůbec nepotěšil, dá se ještě vrba zachránit?
Vrba kroucená - nemoc?, 1.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer, nevím co se stalo naší vrbě, nejprve začaly usychat lístky, pak začaly černat větvičky a teď je to už i na kmínku.Je to nějaká houbová nemoc?
Přísavník a loubinec, 1.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer, ptáte se co s tím?Jedině sundat, tak jsme to řešili imy zrovna jak píšete listy jak talíře, měli jsme přísavník od roku 1987 a vloni jak opadalo listí šel dolů.Jak jsme začali na jaře uklízet tak jsme nikdy neskončili uklízeli jsme i v... celý příspěvek >
Dýně - dlouho zvadlé po přesazení, 30.5.2011
Dobrý večer, Letos jsem taky zasadila dýni Hokaido přesazovala jsem asi před týdnem a jsou v pohodě.Měla jsem je v kontejneru, ale byly asi velké 20cm, myslím si že ty vaše byly na přesazování moc velké kdyby byly taky v kontejneru tak by to... celý příspěvek >
Žaludeční nevolnost, 29.5.2011
A nebude to ostropestřec ten má listy jako bodláky.
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 29.5.2011
Omlouvám se má tam být Valeriana.
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 29.5.2011 Obsahuje fotku
Zdravím p.Lído už tenmůj kozlík kvete tady je květ.
Kdy se mohou sázet thůje?, 28.5.2011
Dobrý večer, všechno co je v kontejnerech se může sázet po celý rok samozřejmně ne v zimě.Pokud budete sázet v letních měsících musíte dobře zalévat, já bych zasadila ještě teď a nebo bych počkala na září.Určitě Vám ještě někdo poradí.M.
Clematis kvetoucí na jaře, 28.5.2011
Zdravím Ello, to je nádhera ten Váš clematis.
Dřevní štěpky Ostravsko, 24.5.2011
Dobrý den, také pocházím z okolí Ostravy a taky jsem zháněla prodejce štěpky nesehnala, ale viděli jsme na jaře jak pracovníci štěpkují vykácené stromy u cesty tak jsem se zeptala zda bychom si mohli vzít a oni souhlasili prý to stejně vozí na... celý příspěvek >
Pokládání textilie proti plevelům, 20.5.2011 Obsahuje fotku
Já když jsem zakládala trvalkový záhon tak jsem trávu postříkala Roundapem počkala týden položila textilii zasadila rostliny dala kůru teď dávám i štěpky.
Kdy sadit Jiřiny?, 16.5.2011 Obsahuje fotku
Pokud budou zmrzlé ta ty musíte vyhodit.Poznáte to budou jako shnilé měkké prostě na vyhození, kdyby byly tak jak před sázením dejte je zpátky do země.M
Prosím o určení škůdce, 16.5.2011
Běžte na příspěvek Co je to zač?Tam Vám to popisujem.M.
Co je to zač, 15.5.2011
Ano jsou to puklice vloni mě málem sežrali okrasnou jabloň.Ručně jsem je odstrňovala drhla jsem kartáčem celý stromek a pak jsem stříkala Mospilanem 4x za měsíc to je 1x týdně.
Kdy sadit Jiřiny?, 15.5.2011
Jiřiny sadím vždy zároveň s bramborama, letos to bylo 15.4. naštěstí vylezly až po těch květnových mrazech, tak nezmrzly.V březnu to je brzo, ale v zemi by zmrznout neměly spíše jestli nezhnily zkuste kopnout do země a uvidíte.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika