|
Tragédie jménem Monília laxa, 2.6.2011 Rony to jste mě vůbec nepotěšil, dá se ještě vrba zachránit? |
 |
Vrba kroucená - nemoc?, 1.6.2011  Dobrý večer, nevím co se stalo naší vrbě, nejprve začaly usychat lístky, pak začaly černat větvičky a teď je to už i na kmínku.Je to nějaká houbová nemoc? |
 |
|
 |
Přísavník a loubinec, 1.6.2011  Dobrý večer, ptáte se co s tím?Jedině sundat, tak jsme to řešili imy zrovna jak píšete listy jak talíře, měli jsme přísavník od roku 1987 a vloni jak opadalo listí šel dolů.Jak jsme začali na jaře uklízet tak jsme nikdy neskončili uklízeli jsme i v... celý příspěvek > |
 |
Dýně - dlouho zvadlé po přesazení, 30.5.2011 Dobrý večer, Letos jsem taky zasadila dýni Hokaido přesazovala jsem asi před týdnem a jsou v pohodě.Měla jsem je v kontejneru, ale byly asi velké 20cm, myslím si že ty vaše byly na přesazování moc velké kdyby byly taky v kontejneru tak by to... celý příspěvek > |
 |
Žaludeční nevolnost, 29.5.2011 A nebude to ostropestřec ten má listy jako bodláky. |
 |
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 29.5.2011 Omlouvám se má tam být Valeriana. |
 |
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 29.5.2011  Zdravím p.Lído už tenmůj kozlík kvete tady je květ. |
 |
Kdy se mohou sázet thůje?, 28.5.2011 Dobrý večer, všechno co je v kontejnerech se může sázet po celý rok samozřejmně ne v zimě.Pokud budete sázet v letních měsících musíte dobře zalévat, já bych zasadila ještě teď a nebo bych počkala na září.Určitě Vám ještě někdo poradí.M. |
 |
Clematis kvetoucí na jaře, 28.5.2011 Zdravím Ello, to je nádhera ten Váš clematis. |
 |
Dřevní štěpky Ostravsko, 24.5.2011 Dobrý den, také pocházím z okolí Ostravy a taky jsem zháněla prodejce štěpky nesehnala, ale viděli jsme na jaře jak pracovníci štěpkují vykácené stromy u cesty tak jsem se zeptala zda bychom si mohli vzít a oni souhlasili prý to stejně vozí na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pokládání textilie proti plevelům, 20.5.2011  Já když jsem zakládala trvalkový záhon tak jsem trávu postříkala Roundapem počkala týden položila textilii zasadila rostliny dala kůru teď dávám i štěpky. |
 |
Kdy sadit Jiřiny?, 16.5.2011  Pokud budou zmrzlé ta ty musíte vyhodit.Poznáte to budou jako shnilé měkké prostě na vyhození, kdyby byly tak jak před sázením dejte je zpátky do země.M |
 |
Prosím o určení škůdce, 16.5.2011 Běžte na příspěvek Co je to zač?Tam Vám to popisujem.M. |
 |
Co je to zač, 15.5.2011 Ano jsou to puklice vloni mě málem sežrali okrasnou jabloň.Ručně jsem je odstrňovala drhla jsem kartáčem celý stromek a pak jsem stříkala Mospilanem 4x za měsíc to je 1x týdně. |
 |
Kdy sadit Jiřiny?, 15.5.2011 Jiřiny sadím vždy zároveň s bramborama, letos to bylo 15.4. naštěstí vylezly až po těch květnových mrazech, tak nezmrzly.V březnu to je brzo, ale v zemi by zmrznout neměly spíše jestli nezhnily zkuste kopnout do země a uvidíte. |
 |