|
Ibišek bahenní, 4.8.2011  Tak moje Ibišky už vykvetly tady je foto. |
 |
Znáte název kytky?, 3.8.2011 Mám ji taky a dostala jsem semínka pod názvem Letní cypřišek.Už ji nevysévám semení se sama. |
 |
|
 |
Prosím o radu - je to ruj vlasata?, 2.8.2011 Pane Josef, já se jenom přidala jak se jmenuje plevel latinsky mě vůbec nezajímá já mám raději české názvy čehokoliv.M. |
 |
Prosím o radu - je to ruj vlasata?, 1.8.2011 Já Moravanka. |
 |
Prosím o radu - je to ruj vlasata?, 1.8.2011 To co Vám roste v truhlíku si myslím já, že je to plevel.Zřejmě Vám semínka nevyklíčila nebo ještě vyklíčí a to co opatrujete bylo už v zemině.Snad se objeví p.Josef nebo p.Lída a Ti to budou vědět určitě.Na obrázku od hosta 191 184 je 100% Ruj... celý příspěvek > |
 |
Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným, 31.7.2011 Zdenci máte pravdu u nás každý den prší je zima dnes bylo jen 14°C je to hrůza na polích nezklizené obilí které už začiná klíčit.Okurky jsem už vyhodila, rajčata chytají plíseň a brambory začínají hnít. |
 |
Co je to na listech papriky?, 22.7.2011 Já bych řekla že jsou to už mrtvé mšice nebo by to mohla být molice ale ta lítá.Taky používám Mospilan pokud nechcete použít chemii tak zkuste natáhnout do skleníku hadici a postříkat silným proudem vody, papriky budou ležet na zemi ale zase postaví... celý příspěvek > |
 |
Určení rostliny, 22.7.2011 Dobrý den já bych řekla, že je to Barvínek latinsky nevím ale p.Jesef bude vědět. |
 |
Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným, 21.7.2011 Mirku máte pravdu na S.M. je jeden den pěkně a tři dny prší, a je zima zrovna teď leje jako z konve a to už začalo včera na teploměru 11°C. |
 |
Ibišek bahenní, 20.7.2011 Tak já jsem si koupila letos v květnu od p.Lebiše dva jeden růžový a jeden červený měli asi 15cm dnes mají 60cm a jsou obsypány poupátky, už se těším jak vykvetou. |
 |
|
 |
Příprava záhonu před zakrytím fólií, 18.7.2011  Dobrý den, ano jsou tam i letničky neboť na jaře tam rostou cibuloviny.Tam ten je loňský.Letošní vypadá takto. |
 |
Huba na novom trávniku, 17.7.2011 Jé u nás se jim říká kuřátka jsou to ony? |
 |
Prosím o určení rostlinky , 15.7.2011 Já bych taky řekla že je to nějaký druh vřesu nebo vřesovce. |
 |
Dýně - dlouho zvadlé po přesazení, 15.7.2011 Dobrý den, My podkládáme deskou musí být větší, dýně poroste můžete i teď ještě jsme nepodložili taky májí asi okolo 15-20cm.My podkládáme proto aby byly v suchu, může se stát že by mohli od spodu zahnívat když moc prší. |
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 10.7.2011  Dobrý večer, tak já se taky pochlubím od minulého roku trochu změny. |
 |