Příspěvky uživatele - 64.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se zbavit přísavníku na fasádě, 10.8.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer, tak to jsme řešili letos na jaře.My jsme si pozvali firmu, která nám fasádu i natřela.Můžu Vám říci že se s odstraněním přísavek nadřeli čistili to kartáčem byl ocelový, i rýžový pak to opalovali, myli vysokotlakým čističem WAP.Už nikdy... celý příspěvek >
Ibišek bahenní, 10.8.2011
Děkuji Olino.To: mičurinec hned jsem si myslela že nejsou od nás, já se na ně ptám vždy kde vidím že se prodávají semena.
Ibišek bahenní, 9.8.2011
Mohu se zeptat, kde jste semena koupil a kdy jste je vysel?Děkuji.
Ibišek bahenní, 9.8.2011
Tak já ne, ani nevím jaký název mají ty moje.Prosím Vás a jakou barvu má ten list?
Ibišek bahenní, 9.8.2011
Vždyť tady máte fotky.
Název trávy, 7.8.2011
P. Josefe, podívala jsem se na něj a je to on Bér italský.Děkuji.
Název trávy, 7.8.2011 Obsahuje fotku
Určíte prosím název této traviny?Je to letnička,asi 1m vysoká.
Muškáty, 6.8.2011
Muškáty máte napadené Bakteriozou listy obrat spálit a postříkat Dithane, za 14dní znovu.
Odrůda rajčete, 5.8.2011
Pane Mirku já jsem věděla že se ozvete, vypadá to že by to mohlo být ono i když to moje se mě zdá více masité jedno jsme rozkrojili a nemělo ani jedno semínko.Myslíte že se dá běžně koupit?A kdybych si semínka usušila a zasadila to už asi nebude ono... celý příspěvek >
Ibišek bahenní, 5.8.2011
A nevíš jakou výšku budou mít ty naše?Jaké odrůdy mám taky nevím, neměli cedulky.
Odrůda rajčete, 5.8.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer, na jaře jsem dostala rostlinky rajčat samozřejmě s názvem já nevím.Vyrostly velmi chutné rajčata, masité,málo vody i jadérek, prosím zda někdo podle obrázku pozná jak se jmenuje.Děkuji.M.
Ibišek bahenní, 5.8.2011
Taky Tě zdravím ano koupila a jsem z nich nadšená ty už je máš velké, ještě bych chtěla růžový tak uvidím zda ho seženu.M.
Ibišek bahenní, 5.8.2011
Ještě se zeptám ty semena jste si koupil a nebo posbíral z rostlin?
Máte už patizony a cukety na záhoně?, 4.8.2011
Zdravím já to mám na dýni Hokaido a myslím si.že to bude padlí.
Ibišek bahenní, 4.8.2011
P.mičurinec já si objednala červený a růžový a je z něho bílý s červeným okem jsem zvědavá na tenVáš růžový dejte až vykvete vědět.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika