|
Jak se zbavit přísavníku na fasádě, 10.8.2011  Dobrý večer, tak to jsme řešili letos na jaře.My jsme si pozvali firmu, která nám fasádu i natřela.Můžu Vám říci že se s odstraněním přísavek nadřeli čistili to kartáčem byl ocelový, i rýžový pak to opalovali, myli vysokotlakým čističem WAP.Už nikdy... celý příspěvek > |
 |
Ibišek bahenní, 10.8.2011 Děkuji Olino.To: mičurinec hned jsem si myslela že nejsou od nás, já se na ně ptám vždy kde vidím že se prodávají semena. |
 |
|
 |
Ibišek bahenní, 9.8.2011 Mohu se zeptat, kde jste semena koupil a kdy jste je vysel?Děkuji. |
 |
Ibišek bahenní, 9.8.2011 Tak já ne, ani nevím jaký název mají ty moje.Prosím Vás a jakou barvu má ten list? |
 |
Ibišek bahenní, 9.8.2011 Vždyť tady máte fotky. |
 |
Název trávy, 7.8.2011 P. Josefe, podívala jsem se na něj a je to on Bér italský.Děkuji. |
 |
Název trávy, 7.8.2011  Určíte prosím název této traviny?Je to letnička,asi 1m vysoká. |
 |
Muškáty, 6.8.2011 Muškáty máte napadené Bakteriozou listy obrat spálit a postříkat Dithane, za 14dní znovu. |
 |
Odrůda rajčete, 5.8.2011 Pane Mirku já jsem věděla že se ozvete, vypadá to že by to mohlo být ono i když to moje se mě zdá více masité jedno jsme rozkrojili a nemělo ani jedno semínko.Myslíte že se dá běžně koupit?A kdybych si semínka usušila a zasadila to už asi nebude ono... celý příspěvek > |
 |
Ibišek bahenní, 5.8.2011 A nevíš jakou výšku budou mít ty naše?Jaké odrůdy mám taky nevím, neměli cedulky. |
 |
|
 |
Odrůda rajčete, 5.8.2011  Dobrý večer, na jaře jsem dostala rostlinky rajčat samozřejmě s názvem já nevím.Vyrostly velmi chutné rajčata, masité,málo vody i jadérek, prosím zda někdo podle obrázku pozná jak se jmenuje.Děkuji.M. |
 |
Ibišek bahenní, 5.8.2011 Taky Tě zdravím ano koupila a jsem z nich nadšená ty už je máš velké, ještě bych chtěla růžový tak uvidím zda ho seženu.M. |
 |
Ibišek bahenní, 5.8.2011 Ještě se zeptám ty semena jste si koupil a nebo posbíral z rostlin? |
 |
Máte už patizony a cukety na záhoně?, 4.8.2011 Zdravím já to mám na dýni Hokaido a myslím si.že to bude padlí. |
 |
Ibišek bahenní, 4.8.2011 P.mičurinec já si objednala červený a růžový a je z něho bílý s červeným okem jsem zvědavá na tenVáš růžový dejte až vykvete vědět. |
 |