Příspěvky uživatele - 64.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sloní noha - co dělám špatně?, 19.11.2011 Obsahuje fotku
Já mám sloní nohu druhým rokem a mám ji zasazenou v zemině pro pokojové rostliny a někde jsem si přečetla že se na povrch květináče mají dát kamínky z řeky tak jsem je tam dala, a zalévat přes ně tak to tak dělám, zalévám 1x za týden až za 10 dní... celý příspěvek >
Řez broskvoní, 26.10.2011
Dobrý den včera jsem si zakoupila broskev Redhaven, která je vysoká cca 3 metry, nevím zda ji ještě letos zkrátit terminál a nechat pouze 4 větve, nebo to nechat na jaro. Když tedy na jaře tak kdy, únor, březen, nebo později, pokud nezamrzne..Pokud... celý příspěvek >
Dýně Goliáš - ulomená stopka, 12.10.2011 Obsahuje fotku
Já bych řekla že by hnít neměla my jsme museli sklidit už v září protože nám dýně začala praskat a praskla i stopka je to už měsíc a prozatím je OK.
Japonská myrta, 12.10.2011
Japonská myrta Vám zimu nepřečká vlastní zkušenost.Na zimu uklidit do chladnější místnosti.
Uklidit balkonovky, když hlásí tak nízké teploty?, 11.10.2011 Obsahuje fotku
Já mám všechny balkonovky venku, rovněž fuchsie jen si hlídám počasí jak budou hlásit mrazíky tak je schovám.
Prosím o radu určení rostlin, 10.10.2011
P. Josefe, pokud jste určil správně tak to gratuluji já nepoznám ani jednu a to mám čtyři oči.Jen dodám že tam kozlík Valerina není ten mám má jiné listy, u té poslední fotky, taky jsem si říkala že by to mohl být nějaký vřesovec.
Prosím o radu určení rostlin, 10.10.2011
P.Jiránek nezlobte se ale ty fota jsou dost rozmazané nebyly by lepší?Možná Vám rostlinky někdo určí, já nepoznala ani jednu.
Prosím, o jakou rostlinku jde?, 10.10.2011
Tato rostlinka se jmenuje Japonská myrta-Cuphea hyssopifolia.Rostlinka Vám venku nepřezimuje dejte ji na zimu do místnosti kde je kolem10°c.
Co je to za květinu?, 9.10.2011
Taky ji mám na zahradě, ale vždy po zimě zajde vysemení se a rostou mladé rostlinky už teď.Jsem zvědavá zda ji v květináči přezimujete?
Určení typu cyprišku, 2.10.2011 Obsahuje fotku
Nevím zda můj cypřišek je stejný jako tady ten o kterém je diskuze, pokud ano tak jen dodám, že ten můj má 10 let je jednou přesazený a každý rok stříhaný asi 10cm.Tak tady ten rozhodně 12let nemá.
Světlušky 2011, 28.9.2011
P.Josefe to Vám závidím já už neviděla světlušku aspoň dvacet let.
Co je to za rostlinu?, 25.9.2011
Nejsem si jista, ale nebude to Filodendron?
Co je sachovák?, 14.9.2011
Pane Pala, pluh máme ve stodole a je tam tma i ve dne pokusíme se, ale neslibuji zda se to povede.
Konec letnění?, 14.9.2011
Taky jsem dnes schovala Ibišek, vánoční kaktusy, rozmarýn mám pod střechou tak jsem jej ještě nechala venku, levandule by měla zůstat venku snad jen když máte sazeničky na zimu přikrýt.
Co je sachovák?, 14.9.2011
Děkuji p. Josefe tento příspěvek jsme řešili s manželem jeho rodiče i prarodiče byli zemědělci.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika