|
Příspěvky uživatele - 8.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Seříznutý špičák, 7.12.2011 Dobrý den,
není trochu riziko vyslepit všechny pupeny pod koncovým? Není lepší nechat alespoň jeden pod ním, aby byla případná náhrada, kdyby terminál nerostl? |  | Podzimní stříhání trvalek, 7.12.2011 To bude tím přesazením. Kořenový systém je mladý, většinu energie musí věnovat zásobování oddenku, aby rostlina přežila zimu. Já to mám doma úplně stejné, proto jsem je také odřezal. Michal |  |
|  | Seříznutý špičák, 6.12.2011 Dobrý den,
přivezl jsem si třešeň ve formě špičáku. Chtěl jsem zapěstovat vyšší kmen, ale jeden samozvaný zahradník mi po výsadbě seřízl špičku. Má smysl pokoušet se vypěstovat kmínek z postranního pupenu nebo mám raději koupit nový stromek?
Děkuji... celý příspěvek > |  | Nezaprší a nezaprší, 25.11.2011 Už nepršelo několik týdnů. Myslíte si, že je třeba zalít nově vysazené ovocné stromky nebo jiné rosliny, nebo to v součaném vegetačním klidu ustojí? |  | Co to máme na zahradě?, 24.11.2011 Ty stopy spíš vypadají na nějakého ptáka, možná bažant? |  | Homelite CSP 4518, 21.3.2011 Homelite CSP 4518 na těchto modelech se projevuje tato závada netěsností sání.Jedná se o pryžový mezikus karburátoru a válce (nevhodné řešení spony),která má snahu sjíždět chvěním motoru.Nutná kontrola gumy poškození a případně pokud závada se... celý příspěvek > |  | Promísení kompostu, 14.8.2010 Já mluvím o několika kubících. To se nedá dělat v kolečku, pokud to teda nechcete dělat měsíc, což nechci. |  | Promísení kompostu, 13.8.2010 Jak promísit několikakubíkovou hromadu, jež po léta sloužila jako "neřízený" kompost, kam se vyhazovaly slupky od ovoce a zeleniny, zbytky z kuchyně, posekaná tráva apod.? Známí v Německu jsou zahradníci a mají takový šikovný stroj, kam by... celý příspěvek > |  | Modrá skalice ano či ne?, 6.8.2010 Cituji-Jen tak mimochodem-tato úprava vody je v celém civilizovaném světě ve veřejných bazénech a je zakázáno i prodávat jakékoli prostředky na bázi modré skalice pro úpravu vody v bazénech soukromníků???Co to je za nesmysl?Vy asi budete placen... celý příspěvek > |  | Skalka - ničení skalky škudcem, 23.7.2010 Na zahradě jsem si udělal skalku. Dalo to dost práce a stálo to docela i dost peněz. Při stavbě skalky jsme jen tak okem zahlédli docela pořádného slepíše, ale že je neškodný, nic jsme proti němu nepodnikli. Ale byla to chyba. Teď, když je skalka... celý příspěvek > |  |
|  | Samozavlažovací květináče Lechuza, 10.4.2010 Chci se jen podělit o výbornou zkušenost se samozavlažovacími květináči značky Lechuza. Pár jich mám, kytka si vezme vody kolik potřebuje a já mám po starostech. Dají se použít v bytě i venku, třeba na terase. Našla jsem je na... celý příspěvek > |  | Katalpa - olistění?, 6.4.2010 Dobrý den, jsme střední čechy, ale dle toho co píšete máme čas. Děkuji oběma za zprávy. |  | Katalpa - olistění?, 6.4.2010 Dobrý den, můj dotaz zní: kdy olisťuje katalpa? Ptám se jen proto, že ta moje na podzim vsazená, zatím bez náznaku, tak jetli se mám obávat, že nepřežila zimu. Děkuji |  | Minikiwi, 30.3.2010 Dobrý den, chci se optat, kdy a jak se má střihat minikiwi, prosím o jakoukoliv odpověď. v.oberlander@seznam.cz |  | Pokojové rostliny, 11.12.2009 Dobrý den,
palma - krásně šla všechno, a ted jsem ji o 10cm přestěhovala, byla otevřená okna - kvůli mytí, a najednou uvadla, jako by uschla..chtěla bych se zeptat, co s ní:-(
fikus - dlouho šel bez problému, pak začaly hodně opadávat listy,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|