|
Příspěvky uživatele - 8.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Staří sousedé, 27.2.2012 Odpověď jsem uvedl v prvním odstavci, ten druhý už je jenom dodatek. Ale stále si myslím, že mám pravdu, ledaže by se mi zbortil velký mýtus. Je pravda, že některé věci se tradují a dokonce i úřady je považují za samozřejmé a přitom se všichni... celý příspěvek > |  | Česnek a mrazy, 27.2.2012 Takže když se k tomu přidá větší odolnost vůči škůdcům, vychází to, že je pro malopěstitele lepší pěstovat jarní česnek. Jen ho tedy sehnat...
|  |
|  | Česnek a mrazy, 27.2.2012 To snížení výnosu se uvádí 20 - 30%, což se mi zdá hodně. Máte zkušenost, že rozdíl je menší? |  | Staří sousedé, 27.2.2012 Je to Vámi citovaný paragraf. Ovšem s tím, že o tom, zda právo sousedů dotčeno je nebo není, rozhoduje stavební úřad během řízení, nikoliv jen obecné předpisy.
Dále o tom diskutovat nemohu, nejsem právník, ale zdá se mi logické, že se můžete... celý příspěvek > |  | Staří sousedé, 27.2.2012 Vlastníci sousedních pozemků jsou ze zákona vždy účastníci řízení. Samozřejmě by měl stavební úřad neoprávněné námitky zamítnout, ale právo tyto námitky podat sousedi mají. |  | Pod kůži se zavrtávají sametky, 25.2.2012 Pak asi nezbyde, než zajít na kožní. Nakonec by to nemusely být vůbec paraziti, třeba je to alergie nebo infekce |  | Pod kůži se zavrtávají sametky, 25.2.2012 Sametky můžete směle vyloučit. Jednak nežijí v domě, ale hlavně parazitují jenom larvy, které vylézají ze země na podzim, v září.
Mohly by to být třeba psí blechy, štěnice nebo svrab. |  | Jakou atraktivní švestku pro děti, 22.2.2012 To sice slyším prvně, ale možné to je. Já osobně se zdravotních následků pojídání GMO příliš nebojím, spíše jsem se ohrazoval proti klausovským klišé typu "pseudozelené lobby" |  | Jakou atraktivní švestku pro děti, 22.2.2012 Obavy z GMO jsou právě proto obavami, protože jsou nepodložené. Kdyby se potvrdily, tak není o čem mluvit. Snad není zločin tyto obavy mít. Někdy si připadám jako zpátky v dávných letech, kdy každý, kdo zapochyboval o směru pokroku ke světlým... celý příspěvek > |  | Co patří a co ne do kompostu, 14.2.2012 V poslední době se nám nějak zvyšuje podíl slupek od citrusů v kompostu. Liší se pomerančové a mandarinkové slupky od jiného bioodpadu? Mělo by se jejich množství v kompostu omezit? |  |
|  | Realizace aneb co nejdřív, 13.2.2012 Klidně pokračujte tady.
Existují travní osiva, která více snáší sucho, ale v zásadě to není potřeba. Trávník je velice odolný a když ho zavlažíte v největších parnech nebo při delším suchu obyčejným rozstřikovačem, bohatě mu to stačí. Jak píšete,... celý příspěvek > |  | Realizace aneb co nejdřív, 12.2.2012 Dobrý den,
1. Začněte na jaře trávníkem. Jednak je pro něj jaro optimální a jednak bez trávníku bude po každém dešti pozemek rozbahněný. Navíc, když budete mít záhony, budete k nim potřebovat chodit a později založený trávník si pošlapete.
2.... celý příspěvek > |  | Orientační test pitné (?) vody doma, 7.2.2012 To jste to teda odlehčil. Přeju Vám pocit zadostiučinění, až tady budete běhat jako poslední přeživší člověk s jogurtovačem v jedné ruce a s mikroskopem v druhé :) |  | Jaká podnož?, 7.2.2012 Mičurin je v tom tak trochu nevinně, do štítu si ho vzal po jeho smrti Lysenko a své tažení proti genetice nazval mičurinskou biologií. Mičurin sám jako šlechtitel mrazuvzdorných odrůd úspěchy měl, ale nebyl to vědec, takže v teoretických základech... celý příspěvek > |  | Plot s keřů - 2 funkce, 6.2.2012 Možností je mnoho, záleží, jak ho chcete vysoký, široký, hustý, stálezelený, jehličnatý, kvetoucí, jedlý, stříhaný, přírodní, trnitý...
Nadhodím třeba kombinaci několika druhů tavolníků: Spiraea x cinerea 'Grefsheim', kvetoucí bíle v květnu a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|