|
Příspěvky uživatele - 8.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou odrůdu meruňky zvolit na vysočinu, 27.3.2012 Výše jsem doporučoval právě tu Kioto. Ovšem host to poněkud zpochybnil, takže nechám prostor jiným. |  | Jakou odrůdu meruňky zvolit na vysočinu, 27.3.2012 Ano, mám ji a zatím mě nezklamala. Mám ji ve výšce 370mnm, na slunci, u stěny. Mám ovšem jen tuto odrůdu, takže nemohu srovnávat s jinými. Byla mi doporučena a zatím se osvědčila. |  |
|  | Jakou odrůdu meruňky zvolit na vysočinu, 27.3.2012 Já myslím, že nějakou mrazuvzdornou zkusit můžete. Když nepůjde, tak nepůjde. Samozřejmě by měla být na celodenním slunci a pokud možno u nějaké stěny, která akumuluje teplo. |  | Jakou odrůdu meruňky zvolit na vysočinu, 27.3.2012 I když samozřejmě existuje více možností, velice dobrá volba je francouzská odrůda Kioto. Je velice odolná mrazu (protože dlouho kvete), dobře plodí, je vcelku odolná vůči chorobám, nemá velké nároky. |  | Maliny neznámé z jukky, 26.3.2012 Hm, ten ruský název znamená "malina obecná" :) |  | Řez meruňky, 25.3.2012 Já tam tedy určité problémy vidím. Postranní větve z dolního větvení růstem zdá se nestačí a budou stále slábnout (relativně oproti terminálu). Výsledkem bude křivý vysokokmen. I druhá možnost, zapěstování nové korunky z dolního větvení, má nevýhody,... celý příspěvek > |  | Problém skála, 25.3.2012 Ony ty sítě, kterými se zpevňují skály podle silnic a tratí, nejsou žádná paráda a ani to není levná záležitost. Navrhoval bych:
1. Vyžádat si od majitele lesa nad vámi odstranění nebezpečných stromů
2. Vybudovat pod skálou estetickou... celý příspěvek > |  | Jakou zeleninu?, 24.3.2012 Můžete zkusit mrkev, cibuli, pórek, ředkvičky, mangold, kedlubny, brokolici, salát, kopr, špenát... |  | Pýr v okrasném záhonu, 23.3.2012 Máte pravdu, v popisu jde použít i na cibuli a česnek, které jsou také jednoděložné. Je ale dost drahý... |  | Pýr v okrasném záhonu, 23.3.2012 Obávám se, že vám zničí i jiné jednoděložné rostliny, jako jsou lilie, mečíky a kosatce. Možná bude lepší Roundup, který nanesete štětečkem přímo na plevel
|  |
|  | Název kytky, 23.3.2012 Tahle kytka je Řebčík královský |  | 2. rok hrušeň Konference, 22.3.2012 Nemyslíte kompost? Myslel jsem si, že chlévská mrva = hnůj. Nebo pod pojmem hnůj myslíte stav, kdy je materiál částečně zkvašený? |  | 2. rok letní jabloně Piros, 20.3.2012 Uvidíte letos. Pokud jsou stromky sázené na jaře, řez by měl být hluboký, skoro na založení nové korunky. V době, kdy má stromek růst, teprve bojuje s vytvářením kořenů. Je možné, že letos hezky vyrazí. |  | Urceni okrasneho kere, 19.3.2012 Toho jsem se bál. Přijde pan Josef a mám po krku :) |  | Urceni okrasneho kere, 19.3.2012 Dal bych krk na to, že to cesmína (Ilex) je. Pokud se nepodobá těm vašim, může to být jiný kultivar. |  |
 |
|
|
|