Příspěvky uživatele - 8.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou odrůdu meruňky zvolit na vysočinu, 27.3.2012
Výše jsem doporučoval právě tu Kioto. Ovšem host to poněkud zpochybnil, takže nechám prostor jiným.
Ano, mám ji a zatím mě nezklamala. Mám ji ve výšce 370mnm, na slunci, u stěny. Mám ovšem jen tuto odrůdu, takže nemohu srovnávat s jinými. Byla mi doporučena a zatím se osvědčila.
Já myslím, že nějakou mrazuvzdornou zkusit můžete. Když nepůjde, tak nepůjde. Samozřejmě by měla být na celodenním slunci a pokud možno u nějaké stěny, která akumuluje teplo.
I když samozřejmě existuje více možností, velice dobrá volba je francouzská odrůda Kioto. Je velice odolná mrazu (protože dlouho kvete), dobře plodí, je vcelku odolná vůči chorobám, nemá velké nároky.
Maliny neznámé z jukky, 26.3.2012
Hm, ten ruský název znamená "malina obecná" :)
Řez meruňky, 25.3.2012
Já tam tedy určité problémy vidím. Postranní větve z dolního větvení růstem zdá se nestačí a budou stále slábnout (relativně oproti terminálu). Výsledkem bude křivý vysokokmen. I druhá možnost, zapěstování nové korunky z dolního větvení, má nevýhody,... celý příspěvek >
Problém skála, 25.3.2012
Ony ty sítě, kterými se zpevňují skály podle silnic a tratí, nejsou žádná paráda a ani to není levná záležitost. Navrhoval bych: 1. Vyžádat si od majitele lesa nad vámi odstranění nebezpečných stromů 2. Vybudovat pod skálou estetickou... celý příspěvek >
Jakou zeleninu?, 24.3.2012
Můžete zkusit mrkev, cibuli, pórek, ředkvičky, mangold, kedlubny, brokolici, salát, kopr, špenát...
Pýr v okrasném záhonu, 23.3.2012
Máte pravdu, v popisu jde použít i na cibuli a česnek, které jsou také jednoděložné. Je ale dost drahý...
Pýr v okrasném záhonu, 23.3.2012
Obávám se, že vám zničí i jiné jednoděložné rostliny, jako jsou lilie, mečíky a kosatce. Možná bude lepší Roundup, který nanesete štětečkem přímo na plevel
Název kytky, 23.3.2012
Tahle kytka je Řebčík královský
2. rok hrušeň Konference, 22.3.2012
Nemyslíte kompost? Myslel jsem si, že chlévská mrva = hnůj. Nebo pod pojmem hnůj myslíte stav, kdy je materiál částečně zkvašený?
2. rok letní jabloně Piros, 20.3.2012
Uvidíte letos. Pokud jsou stromky sázené na jaře, řez by měl být hluboký, skoro na založení nové korunky. V době, kdy má stromek růst, teprve bojuje s vytvářením kořenů. Je možné, že letos hezky vyrazí.
Urceni okrasneho kere, 19.3.2012
Toho jsem se bál. Přijde pan Josef a mám po krku :)
Urceni okrasneho kere, 19.3.2012
Dal bych krk na to, že to cesmína (Ilex) je. Pokud se nepodobá těm vašim, může to být jiný kultivar.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika